עבור לתוכן

המקומות הסודיים באילת - ליודעי דבר בלבד.

Featured Replies

פורסם

בפעם ה-1000 הבנות שלי "גוררות" אותי לאילת והשביעו אותי שהפעם הן שוחות/צוללות עם דולפינים ועושות באנג'י!

החלטתי שהפעם אנסה לעשות את הדברים קצת אחרת ואשמח להמלצות מיודעי דבר על מקומות בילוי מיוחדים/שונים מומלצים באילת.

* ריף הדולפינים הוא all times favorite שלנו, במיוחד עכשיו כשהבנות שלי גדולות מספיק לשחות עם הדולפינים. חיכו לזה הרבה.

מישהו מכיר דרך להוזיל את המחירים השערוריתיים שם? :pissed:

* גם ההפלגה בספינות "עתיקות", למרות הקיטש, זו חוויה חביבה מאוד לילדות, במיוחד עם ארוחת צהריים וקפיצה מהספינה ללב ים להשתכשך כשמסביב להקות של ברקודות...

* IMAX היה חביב אבל נראה לי שהן מיצו אותו מזמן.

* לא ממש מעניינים דברים כמו שופינג/קניונים/ספא וכדומה.

* מחפשים משהו לבילוי משפחתי - אוהבים מאוד בילוי במים וכל מה שקשור אליהם.

אשמח גם לשמוע על מסעדות מיוחדות ומומלצות חוץ מאלה הממוסחרות לזרא בטיילת.

תודה!

• תגובות 83
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך למלון אגמים

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל נושא המלון כבר סגור ;)

בלי קשר, אגמים רחוק מדי מהטיילת/ים ולא הכי נוח (פיזית ולכיס) למשפחה בת 5 נפשות.

פורסם

מעקב

פורסם

מה עם צלילה?

פורסם
  • מחבר

יש לנו מכר שהוא מדריך צלילה שם.

האופציה עלתה פעם-פעמיים אבל אנחנו לא בכיוון... ים זה לשחות ולשנרקל. אולי כשנגדל :lol:

פורסם
  • מחבר

מבחינת מסעדות, המליצו לי על "ברזיל הקטנה" - מה אתם אומרים?

אנחנו קרניבורים רציניים וחובבי פירות ים.

פורסם

מסעדה לטרוף בה- קאסה דה ברזיל

חוף מצוין לשנרקל בו- חוף אקווה ספורט. דורש רכב להגיע, אבל פי 1000 יותר טוב מכל חוף אחר שקרוב לטיילת. כניסה חינם, כיסאות עולים כסף, ולא הרבה.

הייתי הקיץ באילת בחוף הזה, יש לי קצת תמונות תת מימיות, בין השאר ראינו שם-

מיליון ואחד סוגים של דגים בכל צבע וצורה אפשרית, תמנון שהתפנן לו על הקרקעית, סרטנים, משהו לבן שנראה כמו נחש מים, אבל אפשרי שזה צלופח, מדוזות קטנות סגולות (לא חוטיות נודדות- לא צורבות. סתם מלחיץ שהן נוגעות לך ברגל)

קיפודי ים בשפע, ועוד ועוד.

פורסם
  • מחבר

תודה!

את החוף אני לא מכיר - נשמע מצויין.

קאסה דה-ברזיל היתה אכזבה יקרה ומרה בכל הפעמים (3) שהלכתי לאכול שם.

פורסם

דווקא בתור טבח חובב אני יכול להגיד שהיתי לאחרונה עם חבר טוב בקסאה, אכלנו את העסקית הכי יקרה של צהריים (בשר ללא הגבלה במשהו כמו 120 שקל לסועד. הפרגיות מעולות, האנטריקוט מעולה, הקבבים סבירים, אסדו מעולה וכו')

נהנו עד הגג, היינו מפוצצים עד למחרת בבוקר... האמת, ממליץ בחום.

פורסם

אחלה מקום אבל אם אין לך לפחות 50% הנחה אל תיכנס

פורסם
  • מחבר

דווקא בתור טבח חובב אני יכול להגיד שהיתי לאחרונה עם חבר טוב בקסאה, אכלנו את העסקית הכי יקרה של צהריים (כמה בשר ללא הגבלה במשהו כמו 120 שקל לסועד. הפרגיות מעולות, האנטריקוט מעולה, הקבבים סבירים, אסדו מעולה וכו')

נהנו עד הגג, היינו מפוצצים עד למחרת בבוקר... האמת, ממליץ בחום.

^

את הפרגיות גם קלולס עם 4 ידיים שמאליות לא יכולה להרוס, האנטריקוט היה יבש, דקיק ומיניאטורי (3 פעמים החזרתי למטבח), הקבבים ברמה של מה שקונים בסופר קפוא (בשר לא איכותי במיוחד, מפוצץ שומן ותבלינים) והאסדו יבש וצמיגי.

אחרי שהמלצר הסכים איתי שהמנות מתחת לכל ביקורת הוא פיצה אותי לפחות עם כמה נתחוני פילה שגם אותם קשה מאוד להרוס...

אבל בואו נתקדם הלאה ונניח את קאסה-דה-ברזיל בצד, טוב?

פורסם

חוף מצוין לשנרקל בו- חוף אקווה ספורט. דורש רכב להגיע, אבל פי 1000 יותר טוב מכל חוף אחר שקרוב לטיילת. כניסה חינם, כיסאות עולים כסף, ולא הרבה. הייתי הקיץ באילת בחוף הזה, יש לי קצת תמונות תת מימיות, בין השאר ראינו שם-

מיליון ואחד סוגים של דגים בכל צבע וצורה אפשרית, תמנון שהתפנן לו על הקרקעית, סרטנים, משהו לבן שנראה כמו נחש מים, אבל אפשרי שזה צלופח, מדוזות קטנות סגולות (לא חוטיות נודדות- לא צורבות. סתם מלחיץ שהן נוגעות לך ברגל)

קיפודי ים בשפע, ועוד ועוד.

נשמע מדהים! רשמתי לפני... :xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

לא יודע אם אתה מכיר, אישית אני לא.

http://www.kingscity.co.il/

מכיר ולמען האמת זה אחד המקומות השנואים עלי בתבל.

לפחות הבנות שלי די נהנו שם אבל המחירים מטורפים ובלי שמץ של פרופורציה למה שאתה מקבל - גיבוב של מתקנים ברמה הנמוכה ביותר שיש, אוכל זוועתי, רמת תחזוקה ירודה, צוות משועמם ומתוסכל ומעל הכל מלאכותיות צעקנית זועקת מכל פינה.

היו כמה נקודות אור חביבות כמו חדר הכבידה (אני חושב), המגלשות ואולי עוד משהו שאני לא זוכר.

אני מקווה שאצליח להימנע מהמקום הזה הפעם (אם הבנות לא ילחצו ויתחננו יותר מדי).

זו אחד הסיבות שאני מחפש אלטרנטיבות... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים