פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים אהלןמחפש לקנות WINDOWS 7 64 BIT ENGאיפה הכי זול לקנות?יש לי אפשרות לקנות דרך ארגון של המוריםהבעיה היא שזה רק גירסת שדרוג... משהו הזוי... אין אפשרות לקנות ללא גירסת שדרוג... תודה מראשאריאל
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים להתקין את הגרסא הזאת זה לא חוקי בדיוק כמו שזה לא חוקי להוריד מהאינטרנט...
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים מה זאת אומרת? בשביל לשדרג אתה צריך להתקין על מערכת הפעלה קיימת. התוכנה בודקת את זה.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים מחבר מה העניין להתקין גרסת שדרוג חוקית על לא חוקי? תהיו רציניים רגעברור שאם אני הולך על שדרוג חוקי כל הפלטפורמה תהיה חוקית.ובקיצוריש לכם איזה רעיונות?פשוט לא ברור מה ההיגיון שמציעים למורים רק גירסת שדרוג... ומה עם כל המורים החדשים שאין להם WIN חוקי בכלל?
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים אני לא חושב שהבנת אותי, לא משנה אם יש לך וינדוס חוקי, להתקין את הגרסא שמציעים למורים על המחשב שלך זה פשוט לא חוקי, אתה יכול באותה מידה להיכנס לאתרי טורנטים ולהוריד את הגרסא הזאת, חבל על הכסף במקרה הזה.ציטוט מהאתר: " אינך מורשה להשתמש בתוכנה בביתך למטרות אישיות. אינך מחזיק בבעלות על הרישיון או על התקליטורים, אלא הנך מורשה להשתמש בתוכנה ובמדיה הנלווית בכפוף לתנאים ולהגבלות של הסכם הרישוי, וזאת במהלך תקופת הרישוי המתחילה ביום 1/4/2010 ומסתיימת ביום 31/3/2014.מיד עם תום תקופת הרישוי או מוקדם יותר, אם תסתיים העסקתך במשרד החינוך, תידרש להסיר את התוכנה מהמחשב הביתי שלך."
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר אוקיימפתיע מאודובהמשך לזה.אז איפה אני קונה WIN7 שלא דרך ארגון המורים אבל בזול?תודה.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים אם אתה קונה דרך ארגון המורים אתה יכול לעשות התקנה נקייה. לא צריך בכלל וינדוס מותקן.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים אתה טועה, אתה חייב WIN VISTA/XP מותקן לפני בשביל לבצע את הפעולה. הוא בודק אם הייתה קיימת מערכת הפעלה, במידה ולא הוא לא מאפשר לך להפעיל את WIN.
פורסם 2012 בספטמבר 713 שנים אתה לא איש חכם בלשון המעטה. לשכנע שאי אפשר לא תוכל. אם עשיתי את זה אז כנראה שאפשר לא?
פורסם 2012 בספטמבר 713 שנים אפשר, אבל קשה.http://www.mydigitallife.info/clean-install-windows-7-with-upgrade-media-and-product-key-on-formatted-or-empty-blank-hard-drive/
פורסם 2012 בספטמבר 713 שנים זה ממש לא קשה, הדיסק שהם נותנים זה לא באמת לשדרוג. זה נותן אפשרות להתקנה מלאה ללא בעיות. רק הרישיון הוא לשדרוג בלבד.
פורסם 2012 בספטמבר 713 שנים מחבר אז למה שאני יקנה את זה?אני מעוניין בפלטפורמה חוקית מלאה לגמריבלי שום שטיקים ומשחקים.כמה זה אפשר להשיג את זה בהכי זול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.