עבור לתוכן

RPS ישבו לדבר עם UBISOFT על משחקי מחשב

Featured Replies

פורסם

ריאיון נוראי.

לא מבחינת השאלות, כל הכבוד ל-RPS על השאלות הישירות והנוקבות! הבעיה שלי הייתה ההתחמקות העיקבית של המרואיינים של יוביסופט להודות גם בכישלונות, במקום זה הם רק הלכו סחור-סחור. אז כל השינוי שלהם היה הסטנדרט של VALVE: אישור חד-פעמי עם הפעלות בלתי מוגבלות. תודה שנזכרתם באמת... :kopfpatsch:

אם כבר התעשייה שקעה בחרא של כל ה-DRM אז מה כ"כ קשה לאמץ מההתחלה את המודל הנ"ל שהוא באמת הרע במיעוטו??

מזל שיש עוד את את GG ואת GOG שמוכרים משחקים ללא כל DRM :)

פורסם

UBISOFT באמת נוראיים, ולא מוכנים להודות בכלום ורק מנסים להפוך הכל לספין חיובי שהם כביכול מקשיבים לקהילה ומשתפרים.

לעומתם חברה אחרת שאני מרוצה ממנה לאחרונה היא דווקא SQUARE UNIX היפנית שמשקיעה/גורמת לחברות הפיתוח שלה להשקיע בגרסאות המחשב של משחקים, למשל DEUS EX 3, JUST CAUSE 2 ו - SLEEPING DOGS.

ויש לי ציפיות גבוהות גם מגרסאות המחשב של TOMB RAIDER ו - HITMAN: ABSOLUTION.

גם ROCKSTAR משתפרים, לאחר הכישלון הטכני העצום של GTA 4 למחשב הם הוציאו את MAX PAYNE 3 שהיה אולי הפורט הטוב ביותר של השנים האחרונות.

פורסם
  • מחבר

MAX PAYNE 3 היה שיפור ענק בהשוואה למשחקים קודמים של ROCKSTAR אבל לא הייתי אומר שהוא הפורט הטוב ביותר. פורט מאוד טוב שעבד מאוד חלק גם על מחשבים מעט חלשים אבל היה כמה דברים שהציקו. חוץ מזה שבכללי הוא לא היה משחק טוב במיוחד :P

SQUARE באמת עושים עבודה מאוד טובה בשנים האחרונות, שימשיכו ככה :yelclap:

עוד חברה שהייתי מצרף ל UBISOFT בכל מה שקשור לפורטים גרועים היא WBIE, בשנים הראשונות התחילו יפה אבל FEAR 3, BATMAN:AC ו gotham city impostors הראו מגמה מאוד מאוד לא טובה. FEAR 3 היה פורט נוראי, gotham city impostors בקושי עובד כמו שצריך גם אחרי ההוצאה מחדש ו BATMAN:AC הגיע עם DRM נוראי, הגבלת מספר ההתקנות והגבלות איזוריות.

את האמת אני רוצה לנסות את FARCRY 3, אני לא חובב גדול של הסדרה אבל המשחק נראה מאוד מעניין ונראה כאילו בפעם הראשונה בשנים האחרונות הם באמת הולכים להוציא גירסת PC שעובדת (וגם ה MP נראה מאוד נחמד והדרישות מערכת בריצפה).

פורסם

F3AR לדעתי היה אחלה,לא נתקלתי בשום בעיות איתו,חוץ אולי שהכרטיס היה מתחמם במהירות.

פורסם
  • מחבר

התנועה עם עכבר ומקלדת לא הייתה מדהימה, לא מה שאמור להיות...עדו משהו שהיה מאוד בולט זה ההגדרות רזולוציה, היה שם איזה 10 רזולוציות שבכלל לא קיימות :screwy: וזה בא על חשבון רזולוציות שכן בשימוש :facepalm: הוא הרגיש יותר טוב עם GAMEPAD ואם משחק יריות מגיע למצב כזה אבל כניראה שעשו איתו עבודה לא טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים