עבור לתוכן

לאחר רכישת DELL U2312HM רוצה להבין אם המסך תקול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אסביר לכם במפורט הפעם,

למסך יש 2 חלקים מקדימה. 1) הפנאל (פלסטיק קשיח) , 2) הזכוכית (הצג).

יש לי מסך בעבודה של LG, ולמשל אצלו הפנאל והצג דבוקים. ממש כמו יחידה אחת.

במסך הנ"ל. יש רפיפות מסויימת. זאת אומרת שיש טיפה מרווח וגם הפנאל עצמו יכול לזוז קצת למשל בסנטימטר.

כאילו אין לו הדבקה כמו בכמה מסכים שיצא לי לעבוד איתם.

כמו שסימנתי באדום בתמונה, אז כאילו אין ממש הדבקה שם.

O7ck8.jpg

האם זה בסדר?

המסך עובד מעולה והכל פרפקט. אני רק רוצה לדעת אם זה פגם

פורסם
  • מחבר

בהתחלה לא הבנתי על מה דיברת...

תאיים בתביעה (בית משפט לתביעות קטנות).

אמרתי לו הכל, בטונים שקטים וביפה. לא משעמם לי בחיים. הסברתי לו שיראה לי מסך אחר ואני אבקש סליחה ואלך. הוא לא היה מוכן.

מה שגם הוא אמר לי בסדר בסוף. הלכתי להביא את המסך (אני גר כמה דקות משם) ואז הוא החליט שהאריזה לא נפתחה יפה. (בולשיט).

ואמר לי "תעשה מה שאתה רוצה, לך תביא לי מסך אחר ותראה לי, מבחינתי זה בסדר גמור" ואז הוא פשוט התעלם ממני.

אני מבין שהם עובדים שם במשכורת מינימום, ולקוחות שם זה כמו זבובים וידוע שהשירות שלהם גרוע ושכונה. אני פשוט רגיל לקנות מוצרי אלקטרוניקה וללכת הביתה. אפילו אחריות של מוצר מעולם לא מימשתי. אני סומך על המותג.

פורסם

יש אצלי באזורים המסומנים האלה רווח של איזה מ"מ.

המסך עצמו לא יכול לזוז.

אבל החלק הקדמי של הפלסטיקה והמסך עצמו לא מחוברים. זה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

ככה גם אצלי, כאילו הפלסטיקה קצת גמישה ולא מודבקת כמו במסכים שעבדתי איתם בעבר.

אבל עדיין לKSP אני לא חוזר בחיים. הוא יכל להראות לי מסך אחר. לדבר איתי ולהסביר לי. רק התנהג מגעיל והתעלם ממני.

אפילו לא היה מוכן לרשום לי שהוא לא מוכן. פשוט חנות זוועה. אם אתם קונים בעתיד משהו שיכול להיות בעייתי תבדקו אותו מליון פעם כי שירות מהם אתם לא תקבלו. לפחות לא בסניף תל אביב השלום.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

גם אצלי בבסיס המסכים עם אותה התופעה, הפאנל בהחלט גמיש וזז כאשר לוחצים עליו, ההרגשה לי לא ממש של גומי אלא של פנל פלסטיק שלא תפוס, כאילו השתחררו לו הקליפסים.

פורסם

למה לריב עם החנות? יש אחריות של דל עד הבית, לא? מתקשרים אליהם, אם זה מכוסה באחריות, הם יבואו ויחליפו. ואם הם טוענים שזה לא מכוסה באחריות, אי אפשר לבוא בטענות גם אל בעל החנות. או שפיספסתי משהו?

פורסם

הוא פשוט כועס כי גרמו לו להרגיש מושפל בחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים