פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים אני מחבר את המחשב לטלוויזיית LED ומשתמש בכבל hdmi וכדי שהוא יעביר קול בגלל שזה כרטיס מסך של nvidiaצריך לחבר את הכרטיס מסך ללוח אם עם הכבל שמגיע ביחד בקופסה אני לא יודע לאן לחבר את הכבל בלוח אם הכרטיס מסך הוא nvidia n9500gt תמונה של הלוח אם ושל הכבל: תודה לעוזרים
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים מחבר למה זה לא מוסיף את התמונות? http://up351.*צונזר*/up1/c02gnmetmxom.jpg איך להוסיף תמונות?
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים יש סיבה למה האתר הזה מצונזר. תעלה את התמונות לאתר נורמאלי כמו imageshack, jpg.co.il, imgur
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים אף פעם, לא נועלים כאן ת'רדים ללא סיבה, משאירים אותם פתוחים למקרה שיהיה לעוד מישהו משהו להוסיף...
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים בנימה מבודחת - ואם ביום שלישי לא בא לי? (לנעול)וכן - אם אין סיבה לנעול (כפול\נאצות\גידופים\לא חוקי\מעליב וכיוב') לא נועלים.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים לא אלמד אותך איך לנהל.סימן הנעילה עבור הגולשים התומכים הוא סימן גם לבעיה פתורה שאין צורך להכנס על-מנת להגיב.אם סימן הנעילה הוא רק לצורכי ניהול גרידא, אולי כדאי לחשוב להוסיף סימן מיוחד לצורך הנ"ל.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים מי שרוצה להגיב בת'ראד, צריך לקרוא את כולו. מי שיקרא יסיק בקלות שהבעייה פתורה.
פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים חיבור ללוח-האם שלום לכולם גם לי יש את אותה הבעיה , איפה הפתרון ??יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ולוח אם של GIGA ומצאתי את הכבל S/PDIF לחיבור ללוח אם , אך אני לא יודע לאיזה חיבור לחבר אותו , עזרתכם בבקשה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.