עבור לתוכן

הוט לא מתכוונים לשדרג את מהירות ההעלאה?

Featured Replies

פורסם

משיחות שלי עם הוט 2 מגה זה הטופ שלהם ואין בנתיים כוונות להשוות לבזק (3 מגה)

פורסם

אתה מצפה מנציגי קו ראשון שייתנו לך מענה רציני? אפילו בבזק הנציגים בקושי יודעים על העניין של 3 מגה בעפ.

פורסם

הוט ובזק לא מתכוונות בזמן הקרוב לשדרג את התשתיות מאחר ומדובר בהשקעה כספית לא קטנה.

התשתיות של שתיהן על הפנים, האינטרנט בארץ לא יהיה אף פעם כמו בשאר העולם ---> מהיר באמת.

יש לא מעט מדינות שבהן ההעלאה והורדה סימטריות לגמרי בסיבים אופטיים, אנחנו יכולים בינתיים לחלום שזה יקרה פה.

פורסם

מה שעצוב שכל דבר זז לאט בישראל

ואני כעת עם 50 מגה ומאוד רוצה לשדרג ל 100 ואי אפשר

כי גם להם אין תשובה הם אמרו לי שכל כמה זמן אני אשאל אותם וכבר עברו

חודשיים ונדא כלום

פורסם
  • מחבר

בבזק הפתרון איטי כי ברגע שמגיעים לקצה גבול היכולת של חוטי הנחושת יש להמתין לפריסת הסיבים האופטיים עד הבית -דבר שיקח שנים

אין ספק שבזק בנחיתות טכנולוגית כרגע

בגלל זה השיווק שלהם הולך לכיוונים של רשת אלחוטית חברתית ודברים שכאלה ...

פורסם

הרשת של הוט יותר מתקדמת?

פורסם
  • מחבר

כן אצלם מקבלים 100 אמיתי כי התשתית כיום יציבה יותר

פורסם

אני מצפה שגם הוט יתנו קצב העלאה של 3

חשוב לי לצרכי גיבוי בענן

פורסם

התשתית של הוט יכולה בקלות לספק יותר מ 2M העלאה, הם פשוט לא רואים בזה צורך כרגע :nixweiss:

נכון להיות HOT יכולה לספק 100M יציב בחלק גדול מאות מהארץ בזמן שבזק מתקשה לספק יותר מ 60M, כל עוד זה לא משתנה לא נראה לי שהוט ישנו משהו כי בסופו של דבר 99% מהמשתמשים בודקים רק מה מהירות ההורדה ולא מעניין אותם העלאה (שדרוג מהירות ההעלאה רק יעלה את התעבורה ויגרום לחברות לשלם יותר).

התשתית של הוט יכולה לספק גם יותר מ 100M הורדה (ה HOTBOX תומך עד כ 400M) אבל שוב כרגע אין להם צורך בזה :-\

כולם מדברים על ה FTTB/FTTH של בזק אבל הם החברה האחרונה שהודיעה על עבודות התשתית האלה, הוט גם עושים בדיוק את אותו הדבר פשוט יותר בשקט :nixweiss: ומניסיון העבר הם גם יסיימו את השדרוג לפני בזק...

פורסם

למיטב ידיעתכם הוט בימים אלא פורסת במלוא המרץ תשתית FTTB, ברחובות הם כבר מסיימים עוד מאט, כרגע האנשים לא מרגישים שינוי אבל כל התשתית שלהם עוברת מהדירה בכבל קוקסיאלי עד לארון התקשורת של הבניין ומשם בסיב אופטי עד לאין סוף, ההבדל הוא שירות יציב ורוחב פס גדול הרבה יותר אבל כמובן שבשביל רוב האנשים אינטרנט זה קסם שפשוט עובד...

פורסם

כשאנשים יתחילו לעבור מהוט לבזק אולי הם יעלו גם כן את ההעלאה

פורסם

כשבזק יפרסו את הngn העלוב שלהם בכל הארץ אנשים יתחילו לעבור.

פורסם

אל תזלזלו, הNGN של בזק הוא מהשתיות הכי מתקדמות בעולם, רק נשאר למתוח סיב אופטי מהMSAG לבית וזהו.

פורסם

זה דווקא נראה לי לא פשוט

למתוח סיב לבית ניחא אבל להכנס ולפצל לפי קומות

ואחר כך מהקומה לפצל לדירות ובתוך הדירה להגיע לראוטר

נראה לי משימה לא פשוטה בכלל

כי אם יעשו חצי עבודה ויגיעו רק עד הבניין ישאר סיב הנחושת המיקרוסקופי וכאן להוט יש יתרון כי הכבל השמן שלה מגיע עד להוטבוקס.

פורסם
  • מחבר

אמת

בכל מקרה בזק נכון להיום ולעתיד הקרוב - נחותים טכנולוגית לעומת הוט

בוא לא נשכח שגם הוט החלה בפריסת הסיבים האופטיים שלה כבר לפני שנה - כלומר לפני בזק.

כבר היום ה 100 מגה שלה בדוקסיס 3 עובד טוב מאד ומגיע להרבה בתים בניגוד ל NGN של בזק שהוא בעיקר מותג די ריק מתוכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים