פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים מחבר אני מוכרח לציין שאני קצת מרחם עליך אם זה מבחינתך נחשב ל"סקס".זה עורר אצלי קונוטוציות כאלה, מה אני אעשה =P
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים לא חסרים כאן טריקים סמויים אם תקשיבו לפרסומת הראשונה, היתה לי תחושה שעבדו איתה על ההגיה כדי שתתפוס לך את האוזן.הטריק הסמוי היחידי כאן זה שהבחורה פקאצה ברמות מפחידות, שחקנית גרועה גם. זה עורר אצלי קונוטוציות כאלה, מה אני אעשה =Pזאת הסיבה שלקחו אותה לפרסומת
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים איפה החלק של גאוני פה? תגידו, זה רק אני, או שהיא נשמעת כאילו היא מנסה לחרבן בכוח, כשהיא מדברת בתחילת הסרטון הראשון? אם כבר פרסומת גאונית... אולי לא טעים כמו קוקה קולה, אבל קופירייטרים הרבה יותר מוכשרים.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר איפה החלק של גאוני פה? תגידו, זה רק אני, או שהיא נשמעת כאילו היא מנסה לחרבן בכוח, כשהיא מדברת בתחילת הסרטון הראשון? אם כבר פרסומת גאונית... אולי לא טעים כמו קוקה קולה, אבל קופירייטרים הרבה יותר מוכשרים. ולטעמי זאת פרסומת מטומטמת =\
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר אני לא מאמין שהשטות הזאת הגיעה ל 4 עמודים, לנעול ולמחוקבגלל אנשים כמוך שמעבירים ביקורת, הנושא גדל מעל ארבע עמודים.סתם לידע כללי,אין שום צורך לקרוא כל נושא בפורום, בטח שלא להגיב לכל נושא בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.