פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים קניתי לפני כשבוע את הנתב וכמובן שהדבר הראשון שעשיתי לו זה עדכון ל DDWRTהסתבר לי שלאחר העדכון הנתב לא מסוגל לעבוד כחייגן על רשת הכבלים (למרות שבהגדרות שלו קיימת האפשרות) בגלל באג כנראהאחרי שחזור ל FIRMWIRE המקורי ועדכון לגרסא האחרונה שלו הנתב עבד כתור חייגן ללא בעיה (ואפילו הפינגים השתפרו לעומת עבודה רק מול ה HOTBOX)
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים קניתי לפני כשבוע את הנתב וכמובן שהדבר הראשון שעשיתי לו זה עדכון ל DDWRTלמה? מה לא מספק אותך בקושחה המקורית?
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים מחבר לעבור לחיבור ללא חייגן זה לא אפשרי בגלל שמאוד חשוב לי החבילת גיימר שנתמכת רק בחיבור של חייגןDDWRT תומך בהמון דברים שהקשוחה המקורית לא תומכת, אתה יכול להשוות בין שני הגירסאות אבל אתה יכול אפילו לקבל התרשמותראשונית מהביקורת שיש על הנתב ב NETCHIEF כדי לקבל תחושה בנוגע להבדלים
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים התמיכה בחייגן היחודי של הכבלים קיימת למיטב ידיעתי במלואה רק בנתבים שנרכשים בארץ והתוכנה שלהם קיבלה עדכון שביצע היבואןלא קשור רק ל-DDWRT גם אם תביא ראוטר מחו"ל הוא לא יתמוך או שהביצועים שלו יהיו על הפנים.
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים מחבר אז כמו שציינתילפחות בגירסאת קשוחה האחרונה ה TPLINK עובד נהדר עם החייגן של הכבלים, ובהחלט יותר טוב מהחייגן של ההוט בוקס שאני חושב שזה די מרשים בהתחשב בעובדה שהחייגן של ההוט בוקס אמור להגיע עם כל ההכנה של הוט
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים DDWRT תומך בהמון דברים שהקשוחה המקורית לא תומכתאז מה? אתה צריך את הדברים האלה?
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים מחבר חייב לא, מאוד יעזור כן,למשל יש לי די הרבה צרכנים קבועים על הרשת שלי (3-4) ובקרוב המחשב אנדרואיד mk802 שהזמנתי מאיבי עומד להגיע ואני מאוד מעוניין שיהיה לי את היכולת של ה WMM למשלועוד כל מיני דברים קטנים בסגנון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.