עבור לתוכן

Intel 330 60GB ב370 ש"ח או Sandisk Ultra 60GB ב269 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר?

אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB.

לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD.

מה דעתכם?

תודה רבה! [=

פורסם

לא ניראה לי שיהיה לך מספיק מקום פנויי...

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי שיהיה לך מספיק מקום פנויי...

מערכת הפעלה=20GB

קיובייס, פוטושופ, סוני וגאס וכ'ו-לא יותר מ10GB

באטלפילד 3=15-20GB

אין לי 500 שקל להוציא על SSD של 120GB לצערי..

פורסם

60GB מוכרז של כונן, הם בערך 56GB בוינדוס.

ובכל מקרה, ממש לא כדאי למלא כונן SSD כמעט עד הסוף כמו שאתה מתכנן.

בנוסף, הביצועים של הכוננים שסיפקת כאן ממש לא קרובים למציאות. המהירות של כונן 60GB היא כחצי ממהירות של כונן 120GB בכתיבה רציפה ויותר טוב בקריאה רציפה, אך עדיין לא מתקרב משום בחינה ל 500/400.

בין ה 2, האינטל עדיף מבחינת אמינות וביצועים.

רק לפני שבועיים האינטל 330 120GB נמכר בקניה קבוצתית ב 450 שח.

פורסם
  • מחבר

60GB מוכרז של כונן, הם בערך 56GB בוינדוס.

ובכל מקרה, ממש לא כדאי למלא כונן SSD כמעט עד הסוף כמו שאתה מתכנן.

בנוסף, הביצועים של הכוננים שסיפקת כאן ממש לא קרובים למציאות. המהירות של כונן 60GB היא כחצי ממהירות של כונן 120GB בכתיבה רציפה ויותר טוב בקריאה רציפה, אך עדיין לא מתקרב משום בחינה ל 500/400.

בין ה 2, האינטל עדיף מבחינת אמינות וביצועים.

רק לפני שבועיים האינטל 330 120GB נמכר בקניה קבוצתית ב 450 שח.

אני מדבר באופן היפותטי, כמובן שלא אמלא אותו עד למתחת 10GB פנויים. הכל תלוי בתוכנות החשובות יותר וכמה מקום הן יתפסו, ביחד עם מערכת ההפעלה.

הנתונים שצירפתי הם מאתרי החברה, איך ייתכן שהם לא נכונים?

אני יודע שקיבולת של כונן SSD משפיעה על הביצועים שלו, אבל זה באמת פי 2?

להגיד את האמת, הנתונים האלה לא אומרים לי הרבה. אני כבר 3 שנים עם 320GB מיושנים של WD וסך הכל אני רוצה שיפור שיהיה אופייני לכונן SSD וניכר מאוד בהשוואה לHDD שיש לי. אני לא מתכוון להריץ בנצ'מרקים ולנסות לשבור את השיאים של עצמי, המספרים האלו לא מעניינים אותי, אלא נטו המהירות שבה תפעל המערכת שלי. ידוע שהאינטל מהיר יותר מהסנדיסק, אבל השאלה היא כמה זה יורגש לשימושים שלי שמצדיק 100 שקל תוספת.

אם כבר להוציא 370 על הכונן של אינטל, אני מתפתה להוסיף עוד מעט ולקנות את הCorsair Force Series 3 120GB ב445 ש"ח..

120GB במחיר כזה זה באמת מטורף. חבל שפספסתי את זה. \=

פורסם

לא הייתי לוקח את האינטל בגלל המחיר כיום (בארץ).הסן דיסק יעשה את העבודה טוב מאוד כמו גם הF3 בנפח 120 שיתן ביצועים גבוהים יותר משניהם בגלל הנפח.

פורסם
  • מחבר

הלכתי בסוף על הCORSAIR F3 120GB ובינתים הכל נראה טוב. התקנת וינדוס 7 לקחה 10 דקות דרך USB.... :o

חיברתי את הכונן דרך SATA III והעברתי אותו לAHCI עם הטריק של הREGEDIT. עידכנתי את הFIRMWARE כמו כן.

בהתקנה של וינדוס 7 סימנתי לפרמט את הכונן והוא נמצא עכשיו על NTFS. אחרי התקנה של אינספור דרייברים [חשובים] וכמה תוכנות, יש לי 90.6GB פנויים מתוך 111..קצת מאכזב. =\

הרצתי כמה בנצ'מרקים מומלצים לSSD.

מה דעתכם? פרינט סקרין מצורף.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים