עבור לתוכן

כונן קשיח עבור מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

אלא על ביצועים טובים יותר !!

אין אף הרדיסק עם ביצועים טובים יותר, כי אין אף הרדיסק עם ביצועים טובים.

כל מה שיש זה דגמים איטיים, ודגמים איטיים פחות.

אתה הולך לקנות 500GB ב400 שקל, ולא מוסיף שמינית מהמחיר בשביל יחידה נוספת(50 שקל בשביל 500 גיגה).

כנראה שאתה ממש לא צריך מקום.

ועם כל הדיבורים על ביצועים, נראה שאתה צריך SSD יותר ממה שאתה צריך הרדיסק.

פורסם
  • מחבר

אין אף הרדיסק עם ביצועים טובים יותר, כי אין אף הרדיסק עם ביצועים טובים.

כל מה שיש זה דגמים איטיים, ודגמים איטיים פחות.

אתה הולך לקנות 500GB ב400 שקל, ולא מוסיף שמינית מהמחיר בשביל יחידה נוספת(50 שקל בשביל 500 גיגה).

כנראה שאתה ממש לא צריך מקום.

ועם כל הדיבורים על ביצועים, נראה שאתה צריך SSD יותר ממה שאתה צריך הרדיסק.

אני יודע שהשיקולים שלי מוזרים לחלק מהאנשים אבל, לא להתעצבן !

כל אחד והשיקולים שלו.

מחמישים שקלים נוספים בהחלט לא יקרה לי כלום ואני אכן לא צריך הרבה מקום אבל אני צריך קצת.

ביצועים זה נחמד אבל גם השיטה הישנה מספקת אותי רוב הזמן ואני לא רואה סיבה להוציא על זה 400 ש"ח אלא אם כן זה עונה לי על צורך נוסף וזה מעט אחסון עבור מידע שכדאי שבשוטף הוא יישמר בשני מקומות.

להישאר עם כונן ירוק אחד זו לא אופציה כי לא מומלץ להריך OS ממנו (ולזה אני מתכוון בביצועים). ברור לי שהמערכת שאני מרכיב נחותה בהרבה מהטכנולוגיה החדשה - אבל זה מספיק טוב עבורי. עלות מול תועלת.

אני אשקול את הגרסה של 1TB מאותו הדגם, אם יש כזו ?

פורסם

גם אני מתעניין בחלופות לדיסק קשיח מכני עבור מערכת הפעלה. SSD אינו תחליף למכני בנוגע לנפח, אך כאשר יש שיקול לטובת ביצועים מהירים יותר, מה הדיעה הרווחת לגבי SSD של Silicon Power? הוא זול ב-100 שקל בערך מה-Crucial

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SP064GBSSDE20S25&cart=134666634149974431〈=heb

http://www.g-tech.co.il/pl_product~CT064M4SSD2~4~156.htm

האם יש משהו שמצדיק להוסיף סכום כסף ל-M4 ללוחות אם מיושנים יחסית שאין להם AHCI ב-BIOS?

פורסם

הוא מיושן במיוחד.כשקניתי לעצמי SSD לפני כשנה הוא כבר היה עתיק.עם זאת סביר להניח שהוא יעשה את העבודה בשבילך.בטח ביחס לקשיח.אישית הייתי הולך על משהו מהדור הנוכחי או אחד לפניו.למשל F3 של קורסייר (לפחות בנפח 120) ממש זול (ראיתי בKSP).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים