עבור לתוכן

קניה קבוצתית של מחשב HTPC

באיזה מחיר תהיה מעוניין לקנות מחשב HTPC? 847 הצבעות

1. 1. באיזה מחיר תהיה מעוניין לקנות מחשב HTPC?

• עד 1,500 ש"ח
    • עד 2,000 ש"ח
    • עד 2,500 ש"ח
    • עד 3,000 ש"ח

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

400$ מתייחס למוצר עם 4 ג'יגה זכרון וSSD של 40 ג'יגה

Additionally, when spec'ed out with the Intel i3-3217U CPU, 4GB of RAM, Wi-Fi card, and a 40GB Intel SSD, the company expects the entire NUC computer to cost around $399
  • תגובות 88
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TheHungryOne@הסתמכתי על המפרט שהעלאת, הורדתי את כל מה שאני לא צריך. תודה לך.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=Jq1Ed8aw

זו אלטרנטיבה אחת עבורי מבוססת AMD.

האם במפרט הנ"ל המעבד שמגיע עם קירור סטוק עליו?

אני מעוניין גם לראות אלטרנטיבה מבוססת Intel G630 איזה לוח מומלץ? זכרון? מארז וספק אפשר להשאיר?

האם חיבור HDMI בין הLED לHTPC יעביר גם וידאו וגם אודיו?

פורסם

לא ממש הבנתי איך הגעת למסקנה שהרוב מוכנים לשלם 2000 ש"ח ומעלה על HTPC, כאשר עד למחיר זה יש 13 איש לעומת 6?

מתוך 19 איש שהצביעו, 7 מוכנים להשקיע עד 1,500 ש"ח. 12 נוספים מוכנים לשלם יותר מ- 1,500 ש"ח.

מערכת HTPC לרוב כן אמורה להיות זולה, ולעלות סביב מחיר זה (1500 ש"ח) כי זה משמש למדיה ביתית ולא גיימינג וכדומה, לכן אין טעם לקחת פה משהו אוברקיל.

אפשר למשל לקחת את המפרט המוכן הזה מאייבורי, להחליף למארז 8K01 פשוט של האק בתוספת כמה גרושים (אם יש צורך באחד שוכב כמובן), להחליף לוח אם ל-GA-A75M-D2H של ג'יגבייט לדוגמא שעולה איזה 50 ש"ח יותר, לדחוף כונן אופטי וכרטיס רשת אלחוטי אם הרוב ירצה ולבקש לסגור את זה ב-1500 ש"ח אם יהיו מעל 10 איש למשל.

מערכת HTPC תהיה זולה אם תבחר רכיבים זולים וזה בדיוק מה שהיא תהיה שווה. כמו שאתה רואה, כדי לקבל מערכת ראויה צריך לשלם קצת יותר מ- 1,500 ש"ח - בדגש על קצת. אגב, אם תוותר על ההרכבה תגיע ל- 1,589 ש"ח.

הלוח במפרט המקורי של אייבורי הוא micro-ATX ולא mini-ITX, מה שאומר שהמארז גדול יותר וגם אין לו HDMI.

ללוח שהצעת להחליף יש HDMI ויש USB3.0, אבל אין SATA3 והוא micro-ATX ולא ייכנס למארז קטן כמו 8K01.

אגב, מי שרוצה להכניס כונן אופטי ל- 8K01 צריך לקחת כונן Slim שעולה בערך 190 ש"ח ולהשתמש בו רק פעם אחת כשהוא מתקין את מערכת ההפעלה - וגם את זה אפשר למנוע ע"י USB. לדעתי כוננים אופטיים זה פאסה ;)

ועוד דבר מאוד חשוב: אל תחיו באשליות ותחשבו שאם מגיעים 10-20 איש או אפילו 50 איש לקנות את אותו מחשב אז החנות תוכל לתת מפרט של 1800 ש"ח ב- 1200 ש"ח וגם לא ב- 1600 ש"ח. צריך להגיד תודה אם הם בכלל יסכימו להוריד לנו 50 ש"ח מהמחיר. חברים, תהיו ריאליים - אף חנות לא תהיה מוכנה להפסיד עלינו כסף.

ושוב אני חוזר ואומר, כמה שחשוב לי המחיר לטווח הקצר, חשובים לי יותר העצבים והזמן שלי לטווח הארוך ואני מעדיף לקנות בחנות שמכבדת את הלקוחות שלה ונותנת שירות ואחריות טובים, גם אם זה עולה לי קצת יותר.

פורסם

מעבדים בגרסת Box מגיעים עם קירור Stock, לעומת גרסת Tray שיש צורך לרכוש גוף קירור נפרד.

HDMI הוא חיבור דיגיטאלי שיודע להעביר גם וידאו וגם אודיו - לעומת DVI שגם הוא דיגיטלי, אבל יודע להעביר וידאו בלבד.

למי שרצה לראות איך תיראה מערכת שמבוססת על מעבד מסידרת G של אינטל:

ההפרש במחיר נובע מכך שלוחות האם של אינטל יותר יקרים מהלוחות של AMD ולכן הופכת מערכת שאמורה להיות מינימאלית ללא כדאית.

פורסם

תודה על המפרט.

האם באמת לא שווה לקחת במקרה הנ"ל מחשב מבוסס INTEL?

ה-AMD יתן תמורה זהה? מבחינת איכות הרכיבים?

פורסם

ה- AMD לא ייתן תמורה זהה - הוא ייתן תמורה טובה יותר.

פורסם

פשוט יש לי ניסיון גרוע של לפני עשור לערך עם AMD ומאז אני נרתע ולא מתעסק עם המעבדים האלו.

למה לדעתך יהיה טוב יותר? והלוח של ASROCK מספיק טוב ואיכותי בטווח מחירים הזה?

מה ההבדל בין ה-HVS ל-ITX שקצת יקר ממנו?

וזיגזג2000. שווה להגיע מהדרום עד אליהם לרכוש את המחשב?

פורסם

ZIGZAG2000 חנות מצויינת אבל באמת שאני לא מבין למה אתם בונים מפרטים שם. המחירים שלהם תמיד יקרים יותר, רק ההרכבה היא 100-170 שקל יותר מבכל מקום אחר. גם המשלוח משם לא כזה זול ומדובר בחנות קטנה, תתמקדו ברשתות הגדולות יותר.

כמו שאמרתי לפני זה, ה AMD A4 לא נותן ביצועים טובים יותר במערכות HTPC, ההבדל אפסי.

בקשר ללוח אם בפרט הזה, לא חסר לוחות אם לאינטל ב 450-550 שקל, לא מבין למה הלכת על לוח כזה יקר...אין צורך בלוח H77, ה H61 ו H67 זולים יותר ויש בהם כל מה שצריך. ב KSP יש לוח של ZOTAC שכולל כל מה שאנחנו צריכים ואפילו כרטיס רשת אלחוטי מובנה והכל רק ב 495 שקל :P

לא יודע איזה ניסיון היה לך עם AMD, לי היו 2 מחשבי AMD עד היום, שניהם עשו עבודה מצויינת. אין מה לדאוג, המעבדים שלהם מצויינים ואם היינו בחו"ל כנראה שהייתי ממליץ עליהם ולא על האינטל. גם על הלוחות של ASROCK עניתי לך ואמרתי שהם לא פחות טובים משל GB ו ASUS, הם אפילו לרוב מגיעים עם יותר תוספות (יותר חיבורי USB, SATA וכו').

פורסם

מעבד AMD A6-3500

http://ksp.co.il/?uin=13775

375 שח

פתוח להצעות בנוגע ללוח-אם תואם למעבד שיהיה לו 3-4 יציאות USB2 ויציאת USB3, יציאת HDMI ואודיו כמה שיותר איכותי.

קראתי קצת ב- NEWEGG והדעות על הלוח הזה די חלוקות ערערו אותי.

לוח אם Gigabyte GA-A75M-UD2H

http://www.skypc.co.il/pl_product~950A700~10~0.htm

419 שח

מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W

http://www.skypc.co.il/pl_product~LAGUNA~6~0.htm

350 שח

האם קיים מארז בטווח מחיר של עד 350 (עדיפות לפחות) עם ספק? פתוח להצעות.

איזה זכרון יותר מומלץ מבין אלו והאם הם מתאימים למעבד וללוח-אם? ואשמח אם תסבירו לי איך יודעים אם הזכרון תואם ללוח והמעבד?

Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz

http://ksp.co.il/index.php?uin=14162

120 שח

או

G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz

http://ksp.co.il/index.php?uin=12610

127 שח

או

Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz

http://ksp.co.il/index.php?uin=11724

130 שח

האם למחשב HTPC, צריך שלט? מקלדת\עכבר? איך יהיה הכי נוח לתפעל אותו?

תודה.

פורסם

מה עם המפרט הזה מפלונטר?

[table][tr][td]מחיר הכמות

בשקלים

כולל מעמ[/td][td]מחיר הכמות

בשקלים

ללא מעמ[/td][td]מחיר

בשקלים

כולל מעמ[/td][td]מחיר

בשקלים

ללא מעמ[/td][td]כמות[/td][td]יצרן[/td][td]שם[/td][td]מקט[/td][/tr][tr][td]

361

[/td][td]

309

[/td][td]

361.00

[/td][td]

309

[/td][td][/td][td]

AMD

[/td][td]AMD Liano Vision A6-3500 Socket FM1 - Triple Core - 65w - 3MB Cache - 2.1Ghz - Radeon 6530D - Box

שלוש שנים אחריות - 15 שח דמי משלוח בדואר רשום[/td][td]AD3500OJGXBOX[/td][/tr][tr][td]

346

[/td][td]

296

[/td][td]

346.00

[/td][td]

296

[/td][td][/td][td]

ASRock

[/td][td]A75 PRO4-M - Supports AMD Liano Socket FM1 CPU - AMD A75 chipset - DDR3 up to 2400 MHz memory - VGA, DVI, HDMI video outputs - 2 x PCIe x16 slots - 8-channel audio - THX support - S/Pdif - Gigabit LAN - 5 x SATA3 6Gb/s - 1 x eSATA 6Gb/s - Up to 4 USB3.0 ports - mATX

שלוש שנים אחריות[/td][td]A75-PRO4-M[/td][/tr][tr][td]

122

[/td][td]

104

[/td][td]

122.00

[/td][td]

104

[/td][td][/td][td]

Kingston

[/td][td]4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX series - 4096MB

אחריות לכל החיים[/td][td]KHX1600C9D3B1-4G[/td][/tr][tr][td]

550

[/td][td]

470

[/td][td]

550.00

[/td][td]

470

[/td][td][/td][td]

Seagate

[/td][td]2TB - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda® 7200.12

שנתיים אחריות לפי תקנון יצרן[/td][td]ST2000DM001[/td][/tr][tr][td]

565

[/td][td]

483

[/td][td]

565.00

[/td][td]

483

[/td][td][/td][td]

Antec

[/td][td]NSK2480 HTPC case black - With 380W EarthWatts silent PSU - Triple-chamber structure - - 2 sidemounted 120 mm TriCool 3-speed fans - Front Accessible: 2 x 5.25 bays - Internal: 2 x 3.5” bays - Removable HDD trays with silicone grommets to isolate vibrations - USB and Audio front ports - Accepts full height expansion cards - Dimensions: 13.97cm (H) x 44.5cm (W) x 41.4cm (D) - For mATX motherboards

שלוש שנים אחריות[/td][td]NSK2480B[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td]

1662

[/td][td]

סך הכל בשקלים לא כולל מעמ

[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td]

1944.00

[/td][td]

סך הכל בשקלים כולל מעמ

[/td][/tr][/table]

פורסם

אשמח לתגובה על המפרט שלי..

ולמישהו יש הסבר למה רק פלונטר וזיגזג מוכרים לוחות של asrock חפשתי בגוגל ופשוט לא מצאתי.

פורסם

ההבדל העיקרי בין ITX לבין ה- HVS הוא בגודל הפיזי. ITX זה התקן הכי קטן שנכנס למארזים קטנים. HVS הוא לוח בגודל micro-ATX שיכול להתאים ל- Laguna במקרה שלנו.

חברת ASRock נחשבת היום בין 3 היצרניות הגדולות בעולם ללוחות אם, והרבה מהלוחות שלהם זוכים בפרסים מכובדים ונחשבים. בנוסף, ASRock הם היחידים שנותנים כרטיס קול בתקן THX כסטנדרט. מי שלא יודע מה זה THX - זה סוג של תקן איכות של סאונד (לא כמו דולבי או DTS שהם שיטות קידוד), THX יכול להופיע על מגוון מוצרי סאונד כמו רסיברים, רמקולים וכו' והוא מבטיח את איכות הסאונד הגבוהה ביותר. מידע נוסף ניתן למצוא כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/THX

אני מוכן לזרום עם מארז גדול יותר ממה שתכננתי וללכת על Laguna, למרות שראיתי גם אותו וגם את 8K01 במציאות וממש נדלקתי עליו.

אני מוכן אפילו לזרום בקטע של הלוח לוח אם Gigabyte GA-A75M-UD2H.

מה שאני לא מוכן להתפשר עליו זה איפה לקנות. אני רוצה שיתיחסו אלי כמו לבן אדם ולא כמו לעוד מספר כדי להגיע ליעד. אני רוצה שיבדקו לי את המחשב כדי שאני אדע בוודאות שאני מקבל מוצר תקין ועובד ולא שיחברו לי אותו לחשמל ויגידו יאללה סע. אני רוצה שאם תהיה לי תקלה יהיה לי למי לפנות ולא ינפנפו אותי וינסו להתנער מאחריות. אני רוצה לדבר עם אנשי מכירות מקצועיים שיודעים על הם מדברים ויוכלו להמליץ באופן אובייקטיבי על הרכיבים שאני קונה ולא לפנות לאיזה ילד מחוצ'קן שעכשיו סיים צבא ואין לו מושג בשיט מהחיים שלו ורק מנסה לדחוף לי עוד מוצרים כדי להגדיל את המכירה. בקיצור, אם הקניה תהיה בסוף באייבורי או KSP - אני בחוץ, ואני ממליץ לכל מי שאכפת לו מהכסף שלו שיעשה כמוני.

חברת זיגזג, שהיא אחת החברות מומלצות והמשובחות ביותר כאן בפורום (ובכלל) היא לא עוד חנות מחשבים שכונתית. נכון, יש להם סניף אחד, אבל הסניף הזה עובד מול כל הארץ (לדוגמה חבר טוב שגר בדימונה ולומד בבאר שבע שבניתי לו מחשב בזיגזג ויצא סופר מרוצה). משלוח אצלם עולה כ- 50 ש"ח והוא מגיע לכל הארץ תוך כמה ימים. העובדים של זיגזג, בין אם אנשי המכירות או המעבדה, הם מהמקצועיים והוותיקים ביותר שתמצא בתחום. אני יודע שאני נשמע כמו פרסומת גרועה, אבל אחרי שנכויתי לא מעט פעמים מרשתות גדולות ומחנויות שנחשבות (או נחשבו ונסגרו...) טובות מצאתי את זיגזג ומאז לא קניתי אפילו כבל באף מקום אחר.

פורסם

הכל נחמד ויפה אבל אתה יכול לבדוק פה מול איזה חנויות עד היום עשו קניות קבוצתיות, בסופו של דבר אפשר לעשות את זה רק מול הרשתות הגדולות יותר שזה TMS, IVORY ו KSP.

לא יודע באיזה סניף של KSP או אייבורי יצא לך לעבור אבל איפה שאני ראיתי העובדים הם לא ילדים שרק סיימו צבא...

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים