עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מסכי מחשב/טלויזיה

Featured Replies

פורסם

בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 3 ,אין לי מקום למסך גדול בחדר(32-42 אינצ') אז חשבתי אולי לקנות מסך בגודל שיתאים לי גם לשימוש במחשב.

מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה המליצו על

AOC i2353Fh

עשיתי חיפוש קצר ב-KSP וראיתי שם את המסך Samsung S23B550V

קישור ל-AOC:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971

קישור לסמסונג: http://ksp.co.il/?uin=15690

מבחינת מחיר אין לי בעיה,חשוב לי שתהיה כניסת HDMI ורמקולים מובנים(כדי שאני אוכל לחבר את הפליסטיישן ללא צורך ברמקולים),שני המסכים עונים לי על זה אך השאלה שלי מניסיון / דברים שקראתם על איזה מהם אתם ממליצים? תודה :xyxthumbs:

פורסם

הAOC מסך מאוד חביב - פאנל IPS (יתרון בצבעים ובזוויות צפייה). הסמסונג לעומתו נראה סתם מסך יקר, כאשר הגימיק היחיד שלו שאולי מצדיק את המחיר זה אפשרות לחבר סמארטפונים של סמסונג ולהציג אותם על מסך גדול. אבל לא נשמע שזה רלוונטי ספציפית לך.

מה שחשוב להבין לגבי רמקולים מובנים במסכים כאלה הוא שהם חלשים מאוד מאוד. חלשים משמעותית מרמקולים של טלוויזיה, שגם הם לא פאר היצירה. לא בטוח שהם יספקו חוויית משחק טובה, אז קח זאת בחשבון.

פורסם
  • מחבר

הAOC מסך מאוד חביב - פאנל IPS (יתרון בצבעים ובזוויות צפייה). הסמסונג לעומתו נראה סתם מסך יקר, כאשר הגימיק היחיד שלו שאולי מצדיק את המחיר זה אפשרות לחבר סמארטפונים של סמסונג ולהציג אותם על מסך גדול. אבל לא נשמע שזה רלוונטי ספציפית לך.

מה שחשוב להבין לגבי רמקולים מובנים במסכים כאלה הוא שהם חלשים מאוד מאוד. חלשים משמעותית מרמקולים של טלוויזיה, שגם הם לא פאר היצירה. לא בטוח שהם יספקו חוויית משחק טובה, אז קח זאת בחשבון.

אני מבין..במסך של הסמסונג כתוב שיש יציאה(וכניסה) של אודיו..אז אם אני אחבר את הפלייסטיישן בחיבור HDMI למסך(אם אני לא טועה הוא מעביר גם קול) ואז יחבר למסך את הבננה של הרמקולים שלי,אני אשמע בעצם דרך הרמקולים את מה שהפלייסטיישן מעביר?

פורסם

בעיקרון, ככה זה אכן אמור לעבוד. אחרת אני לא רואה טעם לAudio Out. זו יכולה להיות נקודה לטובת הסמסונג, שכן לAOC אין אפשרות להעביר את האודיו החוצה.

פורסם

לדעתי לחיבור קונסולה אתה חייב IPS. אתה ודאי מתכנן לשחק גם עם חברים ואף אחד לא הולך לשבת בדיוק מול המסך, בטח לא כשהוא קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים