עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו במידה וצריך

Featured Replies

פורסם

ככה זה כשאתה משווה כרטיס מסך שנחשב למעולה לפני 3 שנים לאחד הכי פשוט מסדרה הנוכחית. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חחח זה נראה לי ממש מוזר כי הרכיבים הם אותם רכיבים רק שהוא נראה לי הרבה יותר חזק , ז"א שלי 512 מגה וזה ג'יגה שלי בכלל מסדרה 4000 וזה מסדרה של 7000 חחח באמת נראה לי מוזר ... אולי אני באמת מפספס משו..

אתה אומר אם כבר לשדרג אז לSapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E?

פורסם

למה מוזר, ה-7750 תומך ב-directX 11, ריבוי מסכים, טסלציה ועוד ועוד... בנוסף הוא קריר יותר, זול בהרבה לייצור וחסכוני יותר בחשמל.

פורסם

סליחה על הבורות חח מה זה SSD?

זה תחליף לדיסק קשיח שאין בו חלקים מסתובבים.מקבלים שיפור ניכר בביצועים.

הנה סקירה קצרה של זה שהיה פה במכירה קבוצתית לפני שבועיים.

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/intel330

פורסם
  • מחבר

זה תחליף לדיסק קשיח שאין בו חלקים מסתובבים.מקבלים שיפור ניכר בביצועים.

הנה סקירה קצרה של זה שהיה פה במכירה קבוצתית לפני שבועיים.

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/intel330

אני תכף אקרא , תודה.

פורסם
  • מחבר

למה מוזר, ה-7750 תומך ב-directX 11, ריבוי מסכים, טסלציה ועוד ועוד... בנוסף הוא קריר יותר, זול בהרבה לייצור וחסכוני יותר בחשמל.

חח כי חשבתי שככל שהסדרה של המסך היא יותר חדשה נניח סדרה 7 במקום 4 מה שיש לי הוא יותר חזק בכל מה שקשור ללהריץ מחשקים על איכות גבוה וכו'...

פורסם

לא, זה רק אומר שהוא חדש יותר. לצורך העניין את ה-7750 צריך להשוות ל-6750 ול-5750.

זה בערך כמו שתשווה מרצדס S Class של שנה שעברה לעומת C Class של השנה.

פורסם
  • מחבר

מובן.

אבל הכרטיס מסך שלי להיום לא יריץ על מקס' משחקים חדשים שיצאו או שמה אני טועה? ונאמר פה שלרכוש כרטיס מסך ב700-800 שקל לא יניב שיפור משמעותי אז איזה כרטיס כן במידה ואני רוצה לשדרג?

פורסם

ה-6870 כן יתן לך שיפור מורגש אבל השיפור כביכול לא שווה את הכסף (יחס של עלות אל מול שיפור).

אני הייתי הולך על 7850 לפחות. אם הכרטיס שלך עוד יכול לסחוב, אתה יכול לנסות לסחוט אותו עוד קצת. אחרת, תשדרג באמת.

אתה לא רוצה לפתוח נושא כזה דומה בעוד שנה, נכון?

פורסם
  • מחבר

נכון , תודה..

וממה שראית במפרט שלי , אין לי צורך בהחלפת לוח אם או ספק כדי להחזיק את הכרטיס החדש ?

ובכללי מבחינת כל חלקיו חוץ מהכרטיס מסך שאני מחליף המחשב שלי יהיה כשיר להחזיק משחקים בזמן הקרוב נכון?

ושאלה אחרונה בנוגע לקירור יש לי מאוור שקניתי אז למעבד , בגלל שהמעבד הוא כבר יחסית ישן כדאי לשקול קירור יותר רציני או החלפת מאוור משו?

פורסם

יש לך מעבד I5, הוא בהחלט טוב ורלונטי להיום.

אין צורך להחליף קירור למעבד. אתה יכול לבדוק טמפרטורות ליתר ביטחון - מקסימום תנקה אבק ותרענן משחה תרמית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים