עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו במידה וצריך

Featured Replies

פורסם

אהלן , החטלתי לשדרג את המחשב הישן שלי שקניתי לפני בערך שנתיים וחצי .

אין לי תקציב מקסימלי , מה שכן יש חלקים שאולי אני רוצה לשמר מהמחשב הישן אשמח לדעת אם יש טעם להחליפם או אפשר להשאיר אותם .

המחשב שלי משמש וישמש בעיקר לגיימינג אני פתוח לכל המשחקים ככה שאני לא רוצה להגיד שזה לא גיימינג כבד או משו אבל שתהיה לי אפשרות גם להריץ את המשחקים הכבדים .

לא מתוכנן אובר קלוק .

אני קונה מקיי אס פי ככה שאם מישהו ירצה להציע חלק חילופי .

מעבד : יש לי מעבד שרכשתי אותו לפני לפני שנתיים וחצי i5 2.66 ghz 8mb אני יודע שזה מעבד קצת ישן אבל חושב שהוא יכול לשמש אותי טוב עדיין למטרות שלי כי אני לא משתמש בתוכנות כבדות רק גיימינג ופעולות בסיסיות של יום יום , אם מישהו חושב שיש צורך להחליף מעבד אשמח לדעת.

לוח אם : Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זיכרון : G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)

כ.מסך : Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E

כ.קשיח : Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX

ספק כוח: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)

צורב: מהמחשב הישן SANSUNG SH-S22B DVD

מה שכן הייתי רוצה המלצות לגבי מארז ומאוור למעבד מרשת KSP

שאלות נוספות שיש לי , יש לי את הזיכרון של המחשב הישן G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ

וספק כוח ישן SeaSonic 500W BRONZE S

השאלה אם יש חשיבות גדולה להאם אני אחליף או אשאיר את החלקים האלה על הביצועים של המחשב עם עם המפרט החדש? ז"א לוח אם חדש ,כ.מסך , כונן. אין לי בעיה להחליף את החלקים האלה בחדשים רציתי רק לדעת .

תודה רבה על העזרה !

פורסם

המחשב שלך בסה"כ בן שנתיים וקצת. :o תעלה מפרט מלא של כל מה שיש לך עכשיו כולל רזולוציה של המסך, ומשם כבר נתקדם. כנראה שיש לא מעט חלקים שניתן להשתמש בהם ולשמור את התקציב בשביל דברים חשובים לגיימינג.

בנוסף תרשום מה התקציב שלך לשידרוג.

מה שבטוח, עם הכ.מסך ששמת שום משחק "כבד" לא יפעל לך על הגדרות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

מעבד : i5 2.66 ghz 8mb

לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3

זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ

כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5

כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII

צורב : SANSUNG SH-S22B DVD

ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S

מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU

זה המפרט הישן הוא בכל זאת כבר בן שנתיים וחצי , אתה חושב שלגיימינג ולפעולולת בסיביות ניתן לשמר חלקים מסויימים?

ושמע עם הכרטיס המשך המסכן שיש לי עכשיו אני הצלחתי להריץ את כל המשחקים הכי חדשים שיצאו עד לפני כמה חודשים כל איכות הכי גבוה .

אני רוצה בגדול להשאיר את המעבד ולשדרג באיזה 2000-2500 שקל אם אפשר לחסוך זה תמיד טוב...

פורסם

איזה מעבד בידיוק יש לך? במידה ומדובר על גרסת ה-4 ליבות ניתן למשוך איתו עוד לא מעט זמן ולהסתפק בשדרוג של כרטיס מסך בלבד.

ללוח אם שלך יש 4 סלוטים לזיכרון פנימי שכל אחד תומך בסטיק של 4 ג'יגה. תשאיר את אלה שיש לך, ותקנה עוד שתי סטיקים של של זיכרון דומה בנפח של 2\4 ג'יגה כל אחד.

מארז\ספק\צורב אין טעם לחשוב על שידרוג, כי יש לך דברים איכותיים שיספקו את הדרישות שלך לעוד לא מעט זמן.

מה שמשאיר איתנו עם תקציב נאה לשדרוג כרטיס מסך. אל תשכח שזה החלק החשוב ביותר בכל מערכת גיימינג. שדרוג של כ.מסך כמו שלך לכרטיס מודרני יתן בוסט רציני לכל מה שקשור לביצעוים במשחקים. להמלצה על כרטיס טוב כנס למדור כרטיסי מסך ותקרא כמה פוסטים מהימים האחרונים. אישית הייתי הולך על 7850.

פורסם
  • מחבר

כן מעבד 4 ליבות ...

אין לי בעיה להשקיע עוד מאה שקל ולקנות כרטיס יותר טוב

אתה מתכוון ל Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E?

פשוט בא לי להתחדש ואני לא אוהב להחליף רק חלק אחד , אם לצורך העניין אני משלב בין החלקים החדשים והישנים ויוצא לי המפרט הבא :

מעבד : i5 2.66 ghz 8mb(מהמחשב הישן)

לוח אם : Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זיכרון : G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)

כ. מסך: Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E

כ. קשיח : Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX

ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S (מהמחשב הישן) הוא יצליח להחזיק את הרכיבים החדשים ?

צורב : SANSUNG SH-S22B DVD (המחשב הישן)

מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU(המחשב הישן)

אני בעצם משאיר את הספק , המעבד , המארז והצורב ומחליף לוח אם , זיכרון , כ.מסך וכונן קשיח.

פורסם

אין לך צורך בהחלפת לוח אם.

מה גם שהמעבד שלך שייך למשפחת אינטל מתושבת 1156, דבר שלא הולך עם לוחות H77 (תושבת 1155).

הקשיח שלך מהסדרה הירוקה דבר הפוגם בביצועים, מומלץ להשתמש בו ככונן אחסון/גיבוי ולקחת קשיח בעל ביצועים עדיפים

כדוגמת: WD CAVIAR BLUE, HITACHI וכו (קח את הקשיח עם האחריות הכי ארוכה שיש בחנות).

אם כבר שידרוג, תשדרג כרטיס מסך (לא תרגיש בהבדל ממשי בין ה 7750 ל 6670).

ציין תקציב ואת רזולציית המסך שלך ונתאים לך כרטיס למפרט.

פורסם

מספיק לך לשדרג לכרטיס כמו 7850 או אם תרצה יותר - 660TI.

באותה הזדמנות הוספת סטיק של 4GB זיכון תועיל לטווח הרחוק.

פורסם

לא, לא התכוונתי ל7750. התכוונתי לזה.

ואין צורך לבזבז כסף סתם רק בגלל שאתה "לא אוהב להחליף רק חלק אחד".

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה מסך שלי היא 1440X900 ואני לא יודע אם יש לי צורך בכרטיס מסך כל כך חזק אני לא מהחובבי הבאטלפילד לצורך העניין וכל הגיימינג הכבד אין לי הגבלה של תקציב בגדול...

אתם אומרים שכדאי להשאיר הכל ולהחליף רק כ.מסך?

ובכל אופן במידה ואני ארצה כבר להחליף כמה שאלות אחרונות , איזה לוח אם מהדור היותר חדש של ג'יגהבייט יכול להתאים למעבד שלי?

ואתה אומר שכונן קשיח כן כדאי להחליף מהמפרט שהצגתי , והספק כוח של ה500 וואט יוכל להחזיק את המחשב היותר החזק במידה ואשפר אותו?

ושאלה אחרונה להערכתך אם אני אחליט למכור את המחשב הזה כמה הוא יהיה שווה היום בשוק בערך?

תודה!

פורסם

המחשב שלך מספיק חזק, אין לך צורך בחדש.

אם ה-7850 נראה לך מוגזם, קח 6870 (מה שיהווה שיפור קטן יותר לעומת ה-4870 שהיה לך)

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי אני אחליף באמת רק את הכ. מסך.

כרטיס כמו Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E יעבוד בסדר על המפרט הישן שלי? מבחינת לוח אם?

ושאלה ששאלתי מקודם במידה וארצה להחליף חלקים נופסים לגבי הלוח אם כיוון שנאמר פה שהמעבד שלי מתושבת 1156 מאיזו סדרה של ג'יגהבייט אני יכול להתאים לוח אם?

תודה.

פורסם

יעבוד מצויין, רק לא יהווה שום שדרוג ממה שיש לך כרגע. מלבד תמיכה בDIRECTX11 וחור בכיס לא תקבל שום דבר ב"שדרוג" הזה.

לדעתי חוץ מהרצון העז שלך לבזבז כסף נראה שאין לך צורך ממשי בלהחליף שום דבר.

מה מפריע לך במחשב הנוכחי שלך חוץ מהעובדה שהוא "ממש ישן"?

פורסם

אם תרצה להתאים לוח אם צריך שיהיה בתושבת שלך.למשל מסדרה H55 או P55 או H57 יתאימו.

גם לדעתי לא צריך להחליף את המחשב.הייתי שם את המערכת על SSD ומשדרג כ"מ במידה והמשחקים לא רצים חלק.

פורסם
  • מחבר

חח אני פשוט אוהב להתחדש , וכנראה לי ש3 שנים זה כי די הרבה זמן למחשב אבל אני מהיח שאתה צודק אני יכול לסחוב איתו עוד לא מעט זמן ואתה אומר שלא יהיה הבדל בין הכרטיס מסך שיש לי עכשיו Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 ל Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 לצורך העניין? נשמע לי קצת לא הגיוני כי בכל זאת זה כרטיס ישן מלפני 3 שנים...

פורסם
  • מחבר

אם תרצה להתאים לוח אם צריך שיהיה בתושבת שלך.למשל מסדרה H55 או P55 או H57 יתאימו.

גם לדעתי לא צריך להחליף את המחשב.הייתי שם את המערכת על SSD ומשדרג כ"מ במידה והמשחקים לא רצים חלק.

סליחה על הבורות חח מה זה SSD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים