עבור לתוכן

התייעצות לפני קנייה | חוות דעת מפרט לתכנות, גיימינג, OC וסרטי HD ב4K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL

חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעוניין לשחק במשחקים החדשים שיצאו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יש לי מסך Samsung 2333T)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה לשחק בהגדרות כמה שיותר גבוהות בתקציב הנתון

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שארצה לבצע OC לכרטיס המסך, בדר"כ בגיימינג הם הדבר הראשון שעושה בעיות בטווח הרחוק, קל-בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, הייתי רוצה שההרכבה תתבצע בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בדר"כ אני קונה מKSP אבל אין לי בעיה עם חנות אחרת שאתם ממליצים עליה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). הייתי שמח לUSB3 ויציאת HDMI

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק, הייתי מעדיף שיחזיק לאיזה 3 שנים לפחות

תודה מראש

:)

פורסם
  • מחבר

החלטתי להעלות את התקציב טיפה ושיניתי קצת את השאלון, כנראה שכן ארצה לעשות OC לכרטיס המסך כדי שאוכל להישאר עם המחשב לטווח ארוך יותר מבחינת משחקים.

באחד הפוסטים בפורום ראיתי את המפרט הבא:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪928

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪392

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪455

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪118

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪489

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1150

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

סה"כ: ₪3905

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3827 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/53bnlcqx

קראתי באינטרנט שה7850 הם מכונות OC לא קטנות. בהנחה הזו האם ספק של 430W יספיק? יש סיבה לשנות מעבד? יש הצעות לשיפור או חיסכון?

חוץ מזה קצת מפריע לי להוציא 500 שקל על הארד דיסק, יש לי הארד דיסק של seagate 7200.12 בנפח של 250GB,

חשבתי אולי להישאר איתו קצת עד שמחירי ההארד דיסק ירדו. דעות?

פורסם

מפרט מאוזן וטוב.

ה 7850 הוא OC מצוין ולטעמי הכי משתלם היום.

לגבי הקשיח, המחירים אכן גבוהים מדי. השאלה אם לקנות עכשיו או אח"כ נתון לשיקולך.

אם תוכל להסתדר עם 250 (מנסיון מתמלא מאוד מהר) אז אין בעיה לחכות מספר חודשים ולראות לאן הרוח נושבת.

להוסיף HD חדש בהמשך זו לא בעיה בכלל.

לגבי הספק, יחזיק ללא בעיה.

USB 3 ו HDMI קיימים בלוח האם הנ"ל (גם בכרטיס מסך).

רמה שקט של 7 תגרור ויתור על ביצועים (זה לא שהמערכת, כמו שהיא, תרעש כמו טרקטור. לפחות לא במנוחה)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך :)

כנראה שאוותר על הארד דיסק ואקנה בהמשך אחד + ssd

תודה שוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים