עבור לתוכן

מחשב גיימינג -7K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קודם כל סליחה על פתיחת Thread חדש, הקודם קצת נחטף ויש שינויים:

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת האפשר, אני סבור שגם ככה הסכום גבוה מהדרוש

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטי HD מדי פעם, עריכה בפוטושופ

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים, באטלפילד וכדומה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1080p

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בזמן שהמחשב לא בשימוש (idle) נגיד ~8, כל זמן אחר לא קריטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות באיזור המרכז, ת"א-פ"ת

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 רצוי 2 יציאות, ESATA, לפחות HDMI אחת ואם אפשר אפילו 2

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג כרטיס מסך יתכן בעתיד, שדרוג RAM

מספר שאלות ותוספות בנוסף לכתוב לעיל:

רצוי RAM בנפח 2x8 ולא 4x4 מכיוון שיתכן שדרוג

לא נראה צורך באופק לנפח HDD גדול מ-1TB, כן רצוי SSD לטובת פעולה חלקה יותר של מערכת ההפעלה

חיפשתי RAM מסוג DDR2 עבור המחשב הנוכחי שלי, בנפח 4GB על סטיק בודד ואינני מצליח למצוא. האם קיים דבר כזה בכלל? במידה ולא - אשמח לקבל הפניה ל-2GB (יותר טוב מכלום...) במחיר זול

אני מתכנן לבצע את הרכישה עד סוף השבוע הבא, גג עד יום ראשון-שני לאחר מכן.

תודה מראש לכל מי שיגיב :yelclap:

פורסם

מה אופי העריכה בפוטושופ? (כבדה, לפרנסה?)

למה אתה חושב שאתה צריך 16GB ראם?

פורסם
  • מחבר

עריכה קזואלית, מדי פעם קצת התעסקות לא משהו רציני.

לגבי הRAM - לא רוצה לדאוג מהכיוון הזה, יתכן ש8 מספיק אבל ההבדל במחיר לא נראה לי מצדיק התפשרות.

פורסם
  • מחבר

חפרתי קצת באינטרנט וקיבלתי רעיון כללי למפרט (החלטתי בסוף ללכת על OC).

הייתי רוצה להבין מה ההבדל בין שני הקשיחים שבחרתי ולמה הבדל המחיר המוזר, וגם אינני מבין ככ בקירור ולכן צריך עזרה בקשר לקירור מעבד.

היה מסובך מאד להבין איך למצוא לוח אם שמתאים לדרישות שלי (אני מזכיר- eSata, USB3, 4xDIMM) ומצאתי משהו בסגנון של

http://tinyurl.com/d4qdf5d

(אתר newegg) בכל מקרה פתוח להצעות.

בנוגע לכ. מסך הלכתי על הזול ביותר מבין ה-7950 מכיוון שדי פשוט להמהיר אותו.

בנוגע ל RAM - גיליתי שיש לי בבית 2X8 של קורסר כך שבכל מקרה כבר אין התלבטות לגבי זה.

אני עוד צריך SSD לצורך מערכת ההפעלה בעיקר ו\או תוכנות מסוימות שארצה שיעבדו מהר, לא להתפרע עם נפח בבקשה.

לא יודע אם כדאי להשקיע בכרטיס סאונד.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1140

קירור למעבד:

Scythe Kozuti SCKZT-1000 1.5U Low Profile Heatsink

כמות: 1 - מחיר: ₪165

מארז:

CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪675

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12

כמות: 1 - מחיר: ₪536

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪453

קשיח למחשב שולחני:

Crucial 128G SSD Marvell M4

כמות: 1 - מחיר: 540

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1675

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

מקלדת פרו-גיימינג:

Microsoft SideWinder X6 Keyboard

כמות: 1 - מחיר: ₪337

(מצאתי את זה טוב יותר ממה שרציתי במקור אז הלכתי על זה)

משטח עכבר פרו-גיימינג:

SteelSeries QCK Mini

כמות: 1 - מחיר: ₪40

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5125

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5023 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/shxa8e12

אשמח לשמוע דעות!

עריכה: מה הסיפור פה עם תגיות...

פורסם
  • מחבר

הקפצה... מעוניין לסגור את שאר החלקים ולקנות עד סוף השבוע

פורסם

הקשיחים הם פשוט דגמים שונים. הדגם שמסתיים ב-12 ישן יותר מזה שמסתיים ב-14.

ל-OC אתה צריך קירור מסיבי וטוב, לא כזה שמיועד למארזים צרים במיוחד. המוגן יהיה מצויין.

הספק ממש אוברקיל וניתן לחסוך כאן כסף. המארז לבן והצורב שחור - קח את זה בחשבון.

לא הבנתי באיזה לוח בחרת. קח את ה-M4 של CRUCIAL בתור SSD מהיר ואמין. 128GB אמורים להספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

הקשיחים הם פשוט דגמים שונים. הדגם שמסתיים ב-12 ישן יותר מזה שמסתיים ב-14.

אז לא הבנתי מדוע הישן עולה יותר

ל-OC אתה צריך קירור מסיבי וטוב, לא כזה שמיועד למארזים צרים במיוחד. המוגן יהיה מצויין.

תוכל אולי לתת קישור? בנוסף יש עניין חסימת סלוטים

הספק ממש אוברקיל וניתן לחסוך כאן כסף. המארז לבן והצורב שחור - קח את זה בחשבון.

תודה לא שמתי לב לצבעים, אני מניח שניתן לשנות. הספק מגיע עם המארז ונראה לי מחיר סביר עבור מארז+ספק, אולי אני טועה

לא הבנתי באיזה לוח בחרת.

בעיקר לצורך השוואה, עוד לא ממש בחרתי לכן מבקש עזרה בבחירת לוח שיתאים לדרישות שלי בעלות סבירה, ששוב אין לי מושג ככ מה נחשב סביר.

קח את ה-M4 של CRUCIAL בתור SSD מהיר ואמין. 128GB אמורים להספיק בהחלט.

מעולה מוסיף

פורסם
  • מחבר

אוקי מפרט עדכני נכון לעכשיו (מודע לעניין הצבעים):

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

מחיר: ₪216[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155

מחיר: ₪566[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪675[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

מחיר: ₪453[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4

מחיר: ₪540[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪1675[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪104[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מקלדת פרו-גיימינג:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Microsoft SideWinder X6 Keyboard

מחיר: ₪337[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]משטח עכבר פרו-גיימינג:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SteelSeries QCK Mini

מחיר: ₪40[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבה:[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]המהרת מערכת מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]אני מעוניין בהמהרת המעבד

מחיר: ₪0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪5746

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]שאלה - ללוח אם יש יציאות USB3. מה אם אני רוצה שהן יהיו בפרונט של המארז? כנ"ל לגבי eSata אם יהיה

פורסם
  • מחבר

הקפצה קטנה... באמת רוצה תגובות אני רוצה לסגור את העניין :)

פורסם

הספק עדיין אוברקיל רציני.

USB קדמי מתחבר ללוח ישירות.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני מחפש עכשיו מארז בסגנון מה שכרגע, וספק שנותן קצת פחות.

http://www.tms.co.il/product/11818

מה לגבי כל שאר המפרט? נראה טוב?

פורסם

יש סיבה מיוחדת שאתה לוקח לוח עם Z68 ולא Z77

למשל באותו מחיר +/- :http://www.tms.co.il/product/11283

פורסם
  • מחבר

Jackoo ללוח הזה אין eSata ונראה לי גם אין ככ אפשרות לחבר רמקולים 7.1, כלומר אני אצטרך גם כרטיס קול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים