עבור לתוכן

לא יכול להתחבר לראוטר - Linksys WRT54GL

Featured Replies

פורסם

היי חברה',

קיבלתי היום מחבר לעבודה ראוטר תקין של Linksys, רציתי לשדרג לו את הקושחה ולכן עשיתי את הריסט של ה 30-30-30.

אחרי הריסט, אני לא מצליח להתחבר לראוטר בכתובת 192.168.1.1

לא משנה לאיזה LAN PORT אני מחבר את הכבל - אני תמיד מקבל הודעת שגיאה בנסיון ההתחברות לראוטר.

למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? ניסיתי לעשות שוב ריסט ושוב להוציא מהחשמל אבל שום דבר לא ממש עוזר...

תודה!

יוני

פורסם

אולי הוא בכלל על 192.168.0.1?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, לא עבד :/

פורסם

ניסית להפעיל packet sniffer על הממשק שחיברת אליו?

זה עדיין לא אומר שהוא bricked.

פורסם

ניסיתי, לא עבד :/

תריץ ipconfig /all ותסתכל איזה כתובת אתה מקבל מול השורה Default Gateway - זו כתובת הנתב.

פורסם

אולי מוגדרת לך כתובת סטטית בכרטיס הרשת?

בשורת ההפעלה תרשום ncpa.cpl ובחלון שנפתח תאתר את כרטיס הרשת שלך, גש למאפיינים שלו ובדוק בהגדרות internet protocol version 4 שהוא מוגדר לקבל כתובת באופן אוטומטי.

מה לגבי לנסות כבל רשת אחר?

אולי לנסות לחבר אותו אל מחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפים, אבל שום דבר עוד לא עבד.

ב Default Gateway אני מקבל את הכתובת של הנתב שהיא 192.168.1.1 אבל כשאני מנסה לגלוש אליה אני מקבל שגיאה.

כמו כן, ה IP מקונפג לקבל כתובות בצורה אוטומטית וה DHCP כתוב שהוא Enabled.

אני אובד עצות, מקווה שהראוטר לא Bricked, מה שיהיה מוזר כי עוד לא צרבתי עליו שום Firmware

פורסם

תעלה את הפלט שקבלת מה-ipconfig.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין כי נורית ה Power מהבהבת במהירות.

לפי כל מיני אתרים שמצאתי, הבעיה היא כנראה ב bootloader של הראוטר, מה שלא הגיוני כ"כ כי בסה"כ ביצעתי את הריסט של ה 30-30-30, עוד לא צרבתי שום firmware.

חבר שלי ינסה היום לסדר אותו, ואם הבעיה תתוקן אני אעדכן.

פורסם
  • מחבר

עדכון: הקלה גדולה - הראוטר חזר לעבוד :xyxthumbs:

הבעיה היתה IP סטטי שהיה צריך להגדיר לכרטיס רשת. לאחר שהוגדר לו IP סטטי, היה אפשר לעשות פינג לראוטר ואז צרבנו את הקושחה של DD-WRT עם פקודת:

tftp -i 192.168.1.1 PUT code.bin code.bin

ועכשיו הראוטר מתפקד כרגיל.

מקווה שעזרתי לעוד אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים