עבור לתוכן

אפסטרים של 3 מגה ללקוחות VDSL

Featured Replies

פורסם

הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות.

109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.

פורסם

בפרשנות שפרסמתי הבוקר על הרחבת רשת הסיבים האופטית של "בזק" (FiberNGN) כתבתי שאי אפשר לכנות את האינטרנט בארץ כ-"מהיר" כל עוד אנו מקבלים זרזיף של 1M או 2M בערוץ העולה (UPLOAD).

והנה, מספר שעות לאחר מכן מפרסמת בזק הודעה לעיתונות בה היא מבטיחה מהירות העלאה של 3M אבל רק למי שיתחייב להיות מחובר אליה למשך 3 שנים.

ככה זה בדואופול - אין גזר בלי מקל.

http://www.netcheif.com/blog/?p=2446

פורסם

Cheif - תקן אותי אם אני טועה, אך ההתחייבות המוזכרת לעיל הינה התחייבות אך ורק מצידם שמתחייבת לא להעלות את המחיר.

מה גם שהתחייבות מצד הלקוח אינה חוקית, ומהווה עבירה על החוק.

פורסם

אם אתה צודק, אז למה לא להעלות את המהירות ל-3M לכל הלקוחות מבלי לדרוש התחייבות ל-3 שנים?

על מה בזק בונה - על הזכרון הקצר שלך. ברגע שאתה מתחייב ל-3 שנים למחיר שנקבע, אתה פשוט תשכח להתקשר פעם בשנה, לנהל באזר טורקי עם שימור הלקוחות ולקבל מחיר טוב ביותר.

בכל מקרה, המחיר שהם מציעים במבצע גבוה מזה שאתה יכול לקבל היום אחרי כמה דקות של מו"מ עם שימור לקוחות.

אני לא אוהב את התרגילים האלה.

פורסם

יקר לי 750 שקל

פורסם

אם אתה צודק, אז למה לא להעלות את המהירות ל-3M לכל הלקוחות מבלי לדרוש התחייבות ל-3 שנים?

על מה בזק בונה - על הזכרון הקצר שלך. ברגע שאתה מתחייב ל-3 שנים למחיר שנקבע, אתה פשוט תשכח להתקשר פעם בשנה, לנהל באזר טורקי עם שימור הלקוחות ולקבל מחיר טוב ביותר.

בכל מקרה, המחיר שהם מציעים במבצע גבוה מזה שאתה יכול לקבל היום אחרי כמה דקות של מו"מ עם שימור לקוחות.

אני לא אוהב את התרגילים האלה.

אין התחייבויות היום. הטריק היחיד של בזק הוא החיוב זיכוי של המודם VDSL, שגם הטריק הזה לא עבד להם להרבה זמן (היום ניתן לחכור מודם VDSL). ההתחייבות היחידה היא של בזק למחיר קבוע ל- 36 חודשים (הלקוחות יכולים להתנתק חופשי ללא התניות).

מה שכן, נראה שבזק מכינה את הקרקע לרפורמה של כחלון, עוד מעט חברות אחרות (הראשונות בהן סלקום ואורנג'), יוכלו להשתמש בתשתית של הוט ובזק (בתשלום כמובן), כדי לספק תשתית אינטרנט לצרכנים. אחרי רעידת האדמה בשוק הסלולר, כולם משקשקים מכחלון.

אותי מכעיס שבזק לא העלו את המהירות באופן אוטומטי וללא תוכניות חדשות לבעלי קצבים מהירים (נגיד 50+). בשביל ההפרש במהירות, לא שווה לי לשלם יותר מפי 2 ממה שאני משלם עכשיו ל- 100 מגה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה שהוט יעלו את הקצב העולה וישוו אותו לבזק

פורסם

לא מבין מה הלחץ של כולם לשדרג ל3 מגה אפלוד

חכו כמה חודשים סביר להניח שכל החבילה תשתנה, ואם הוט יעשו גם אפלוד 3 אז בטוח

פורסם

אנחנו רוצים לפחות 100/5 מה זה 1.5, מה זה 2, מה זה 3. אם כבר שיספקו אתה מה שהם אמורים לתת, היום אנחנו לא יכולים לשתף את העולם בתכנים, להעלות סירטון ליוטיוב לוקח שנים באיכות גבוהה, היום אנחנו כבר בעידן 1080P,

2MB - 3 MB זה לא מספיק !! בהתאם למה שאנחנו משלמים, אם הוט כל כך מרוצים מהטכנולוגיה שלהם שהם מציעים שיפורים כל הזמן אז איפה האפלוד, זה גם משהו שדרוש פה שיפור !.

עכשיו, אם ביקורת נוקשה של CHIEF על המערכת של FIBERNGN גורמת לבזק לעלות את המהירות מ 2MB ל 3 MB כנראה זה מה שצריך גם בתשתית הוט, תחשבו על מה אפשרי, לא רק מה שאנחנו צריכים, אלא מה התודעה שהאינטרנט בישראל זקוק. מבחינת טכנולוגית יש כמעט לכל אחד היום מכשיר סלולרי חכם, 2 מחשבים נייח-נייד, ונגיד לרוב אחד בכבל והשאר באלחוטי, אם אתה רק מעלים משהו במחשב נייח-כבל זה כבר יחנוק את כל התעבורה לכל המכשירים, וגם אם אתה מעלים 100MB שזה נגיד 5-10 דקות סירטון ביוטיוב, אי אפשר להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים בצורה נורמלית.

גם באוכל עושים לנו בעיות, גם בדלק, גם בדירות, גם במשכורת, גם בסלורי עד לפני זמן, גם בכל ציוד אלקטרוניקה, חשמל-מים, בקרוב, זה לא יהיה רחוק, גם אוויר, יגיע הזמן הזה.

פורסם

^^ אל תשכח שההבטחה המקורית של בזק (תשתית), מהירות העלאה בקצב של 10% ממהירות ההורדה. אבל הבטחות לחוד ומציאות לחוד. חוץ מזה הם טוענים שהציבור לא צריך מהירות העלאה גבוהה, מה זה לא נכון ? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים