עבור לתוכן

חוות דעת למפרט 5K של אינטל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מפרט למחשב נייח.

התקציב הינו 4500 ש"ח והשאיפה לקבל את הטוב ביותר שניתן.

המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, וידאו, סרטים ומדיה. (מאד חשוב ביצועים ומהירות)

אשמח אם יהיה שקט אבל אם אין ברירה נחיה עם זה

בעולם של אינטל-

מעדיף את הI7 ולוח של ג'יגהבייט בערכת שבבים ZZ7

הארד דיסק 2 טרה .

בעולם של AMD:

הלכתי לעיבוד. אין לי בעיה עם AMD בכלל.

פשוט כל חנות שפניתי אליה, דוחפת אותי לכיוון של אינטל

בעוד שבאותו מחיר, אני יכול לקבל "מפלצת" עם 6 ליבה של AMD ולא לחפש איפה לחסוך ואיפה להתפשר

מקווה שהגעתי למקום הנכון. אודה לכל אחד שיעשה לי פה סדר קצת . אשמח למפרטים ולהסברים

מוסיף להלן את הפורמט בקשות:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכנים כבדים והעמסה של תוכנות , וידאו וHD , משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכי פחות גיימינג אבל צריך שמשחקים חדשים ואיכותיים יעלו יפה

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך איכותי יקנה בהמשך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3, HDMI ESATA מעוניין בדיסק קשיח 2 טרה 7200

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אולי בעתיד הרחוק מאד

יום נפלא לכולם

פורסם
  • מחבר

שכחתם אותי?!

מישהו?

פורסם

באילו תוכנות כבדות אתה משתמש ובאיזו תדירות?

פורסם
  • מחבר

הי אחי,

אני משתמש ביישומי אופיס, פוטושופ, visual studio, autocad, תוכנות מסחר, אינטרנט וכו'

יוצא המון פעמים שהם פתוחים במקביל או נשארים פתוחים ביוזר אחד כאשר מחוברים ביוזר אחר לטובת משחקים / אינטרנט או הורדה של סרט/ צפייה.

תודה

פורסם
  • מחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים