פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים שלום לכולם,אני מחפש מפרט למחשב נייח.התקציב הינו 4500 ש"ח והשאיפה לקבל את הטוב ביותר שניתן.המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, וידאו, סרטים ומדיה. (מאד חשוב ביצועים ומהירות)אשמח אם יהיה שקט אבל אם אין ברירה נחיה עם זהבעולם של אינטל-מעדיף את הI7 ולוח של ג'יגהבייט בערכת שבבים ZZ7הארד דיסק 2 טרה . בעולם של AMD:הלכתי לעיבוד. אין לי בעיה עם AMD בכלל. פשוט כל חנות שפניתי אליה, דוחפת אותי לכיוון של אינטלבעוד שבאותו מחיר, אני יכול לקבל "מפלצת" עם 6 ליבה של AMD ולא לחפש איפה לחסוך ואיפה להתפשרמקווה שהגעתי למקום הנכון. אודה לכל אחד שיעשה לי פה סדר קצת . אשמח למפרטים ולהסבריםמוסיף להלן את הפורמט בקשות:1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכנים כבדים והעמסה של תוכנות , וידאו וHD , משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכי פחות גיימינג אבל צריך שמשחקים חדשים ואיכותיים יעלו יפה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך איכותי יקנה בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3, HDMI ESATA מעוניין בדיסק קשיח 2 טרה 720010. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אולי בעתיד הרחוק מאדיום נפלא לכולם
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים מחבר הי אחי,אני משתמש ביישומי אופיס, פוטושופ, visual studio, autocad, תוכנות מסחר, אינטרנט וכו'יוצא המון פעמים שהם פתוחים במקביל או נשארים פתוחים ביוזר אחד כאשר מחוברים ביוזר אחר לטובת משחקים / אינטרנט או הורדה של סרט/ צפייה.תודה
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר חברים יקרים, איך המפרט הבא ? האם ניתן לצמצם בעלויות תוך כדי שמירה על הרמה והאיכות? מצ"ב: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Zalman CNPS7X LED 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 1 כונני SSD: Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail 1 צורבי DVD: צורב בלוריי LG UH12LS29 DVD±RW Blu-Ray Combo Black Sata OEM 1 ספקי כוח: כרטיס מסך Corsair CX 500W V2 Series Active PFC 12cm Fan 1 מארזים: מארז Thermaltake Level 10 GTS Snow Mid Tower White Case No PSU 1 מחיר החבילה: 5422 שקל לרכישה <div id=rtl> תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.