עבור לתוכן

ייעוץ לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עומדת לקנות את המק בוק פרו החדש (מסך רטינה) בלינק הבא

http://store.apple.com/us/configure/MC976LL/A?

אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם מחשב כזה צפוי להספיק ולעמוד בדרישות של סטודנטית לארכיטקטורה ב-5 שנים הקרובות?

כמו כן, למיטב הבנתי בשנה הראשונה אין צורך ביכולות מיוחדות מהמחשב ולכן האם רצוי לחכות שנה עם הקנייה? כרגע ארכוש אותו מארה"ב אך לא ברור אם תהיה לי האפשרות לעשות זאת גם בשנה הבאה.

המחיר של המחשב הוא 2,800$ (להשוואה בארץ הוא עולה 15,000 שקל)

תודה רבה

פורסם

מוגזם לגמרי מחשב כזה.

את יכולה להסתפק במחשב נייד בסיסי לעבודות אופיס מזדמנות בשנה א' ו/או הקלדה בשיעור אם את עושה את זה (אני מעדיף לכתוב מאשר להקליד).

אני סטודנט לאדר' מתחיל שנה ד'.

החל משנה ב' כדאי לקנות מחשב חדש וחזק שיתאים לעבודות מסובכות של פוטושופ/אוטוקד/רוויט והרבה רינדורים וכו'...

אני הסתדרתי מצויין בלי מחשב נייד בשנה א'.

פורסם
  • מחבר

היי

הבנתי באמת מהרבה אנשים שאין צורך במחשב כזה בשנה הראשונה, וניתן להסתפק במחשב שולחני פשוט.

עם זאת בשנה הבאה לא תהיה לי היכולת לקנות מחשב בארה"ב. לכן, אני מעוניינת לעשות זאת כבר השנה ולהשתמש בו גם בהמשך התואר.

אני רק מחפשת להבין שבאמת מחשב כזה יספיק גם לשנים המתקדמות יותר בתואר, וגם רציתי להבין האם זהו דגם שצפוי להישאר בשוק או שבעוד שנה מהיום תהיה טכנולוגיה חדשה ואז אצטער על הקנייה

תודה רבה!!

פורסם

בגלל שמחשב נייד זה מחשב "סגור" ההמלצה היא לקנות מחשב נייד שישמש אותך בצורה הכי טובה הכי קרוב למועד השימוש.

אני לא ממליץ אישית על מק בגלל שאת צריכה לדאוג לגירסאות מיוחדות של תוכנות וזה יותר מסובך מאשר למחשב PC רגיל עם וינדוס.

כמו כן, המחשבים היותר איכותיים גם מבחינת איכות בנייה בשילוב עם משקל נוח ולא כבד מדי לא הכי "יפים/נוצצים", אך תהיי בטוחה שהם עם הרבה "כוח סוס" בפנים. בין השאר עם עמידים יותר ואיכותיים יותר מבחינת איכות מסך וכו' בכל הנוגע לגרפיקה ודיוק צבעים.

לדעתי את יכולה בתור התחלה להסתפק במחשב נייד בסיסי אם אין לך ואפשר גם בלי מחשב נייד בפועל, לי זה לא הפריע יותר מדי...

עוד שנה באותה תקופה של ספטמבר-אוקטובר לקנות מחשב חדש, עדכני וחזק שימשיך איתך לאורך התואר האינסופי הזה.

והזמנה מארה"ב אפשרית גם עם משלוח + מיסים, זה עדיין צריך לצאת זול יותר. ואולי כן תהיה לך אפשרות שנה הבאה דרך קרובים או משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים