עבור לתוכן

המתאם לSSD לא התאים למארז,הטכנאי עיגן את הSSD עם אזיקונים במקום ברגים - תקין?

Featured Replies

פורסם

היי,

התחדשתי בכונן SSD חדש (יחד עם הSSD הגיע במשלוח גם מתאם מ3.5 ל2.5).כשבאתי להרכיבו אצל טכנאי המחשבים של אייבורי,הוא ניסה ככל יכולתו להתקין את הSSD,התקנה פשוטה עם ברגים וכו,...,אבל התברר כי המתאם,אשר נשלח לי יחד עם כונן הSSD,לא התאים למארז שלי (ANTEC P183 V3).

השארתי את המחשב במעבדה,ולאחר מ"ס ימים,נאמר לי כי המחשב שלי מוכן בסניף.כשבאתי לקחתו הייתי בטוח כי נשלח מתאם אחר מתאים כדי לסדר/לתקן את הדרוש סידור/תיקון - להפתעתי,אמר לי הטכנאי,כי פתר את הבעיה בעזרת שימוש באזיקונים במקום ברגים.יש לציין כי העיגון הוא רק מחלקו התחתון של כונן הSSD.

שאלתי היא:האם זה תקין,אפשרי,ו/או נפוץ פחות או יותר (כשאין ברירה)?

אשמח לשמוע חוות דעת...

תודה רבה מאוד מראש :xyxthumbs: .

פורסם

כעיקרון לא נורא אבל זוהי פעולה של אדם רגיל ולא טכנאי שממנו הייתי מצפה להתגבר על הבעיה בצורה יותר אלגנטית.

פורסם

הוא לא הצליח להתקין את ה SSD במתאם, או את המתאם במארז ?

פורסם
  • מחבר

למיטב הבנתי:את המתאם במארז - המתאם לא התאים למארז מבחינת מימדיו.

פורסם

אני מקווה שנמסר לך המתאם.

צרף תמונות אם כן.

פורסם
  • מחבר

המתאם הורכב יחד עם הSSD בתוך המארז,רק עם אזיקונים במקום ברגים,בצורת אילתור - רק בחלקו התחתון בלבד.!

פורסם

SSD מאוד אבל מאוד עמיד אין לך מה לדאוג.

אני במקומך לוקח דבק דו צדדי ומדביק, נראה טוב יותר ויחזיק טוב יותר.

פורסם

אצלי הכונן יושב חופשי.

אם אני אזרוק את המחשב מהחלון, לSSD יש את הסיכוי הכי גבוה לשרוד מכל שאר החומרה במארז.

כנראה שלא היה אפשר להכניס את המתאם כמו שהוא, והטכנאי של אייבורי מצא פיתרון יצירתי.

אין לך מה לדאוג, רוב הסיכויים שהכונן יושב יותר בטוח ממה שהוא היה אילו לא היה צורך באזיקונים.

פורסם

עדיין נראה לי תמוה. המתאם אמור להיות סטנדרטי - אם קשיח נכנס שם גם ה-SSD עם המתאם :nixweiss:

תוכל לצרף תמונה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התשובות וחוות הדעת :xyxthumbs: .

תודה רבה גיל=מנהל הפורום :xyxthumbs: .

- גם לי זה נראה תמוה,אבל ראיתי מול העניים,איך הטכנאי נלחם כדי להרכיבו פיקס בצורה הנכונה ובאופן סטנדרטי ללא הצלחה,אני חושב,שהוא פשוט ראה שאין הצלחה בידיו,ומצא פיתרון יצירתי - במקום,שיישב בצורה אלכסונית ולא יציבה.

*עוד אציין לסיום,ששני הח'ברה מעליך הרגיעו אותי;תודה רבה.!

פורסם

מכיוון שאין ב-SSD חלקים זזים, זה לא משנה איך הוא יושב במארז.

כל עוד אין סיכוי שהוא ישחה שם ויתנתק לו חוט או שהוא יכנס באיזה מאוורר, אז אין סיבה לדאגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים