פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים חבר של קרוב משפחה של בן של אחות של דודה של אחד החבר'יה שלומדים אצלי,טס לחו"ל רוצה לקנות שם מכשיר אלקטרוני חדש ונוצץ, שאין עליו מכס אלא מע"מ בלבד.כמובן, שבשביל לשלם מע"מ זה עליו להיפרד מ16.5(או שמא זה 17?) אחוזים נוספים ממה שהמכשיר האלקטרוני הנוצץ עלה לו - וחבל לו על זה קצת.אותו אדם תוהה, אם במקרה הוא נתפס במסלול הירוק - מה יהיה "הקנס" שיהיה עליו לשלם(בתוספת לאותו מע"מ שיגבו ממנו כמובן ביד רחבה ובזרוע נטויה)? וכן, האם לו אתם הייתם במקומו - הייתם עוברים בירוק או מכריזים באדום?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים חבר של קרוב משפחה של בן של אחות של דודה של אחד החבר'יה שלומדים אצלי LOL לפי מה שאני מכיר הקנס לאדם רגיל (לא מבריח סדרתי) הוא בגודל המע"מ, כלומר תשלם פעמיים מע"מ.
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים מחבר מחשב נייד LOL לפי מה שאני מכיר הקנס לאדם רגיל (לא מבריח סדרתי) הוא בגודל המע"מ, כלומר תשלם פעמיים מע"מ. פעמיים = 32% (בהנחה שהמע"מ הוא 16%) או 34.5%? (פעמיים 16%)
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים אבל כמו שאמרו, אם המחשב בתיק בלי אריזה ונדלק, לא מדובר על ייבוא מכשיר חדש אלא על מטען אישי.כעיקרון יש להצהיר על לפטופ כשאתה יוצא מהארץ אבל אף אחד לא עושה את זה ואף אחד לא בודק את זה. אני ועוד המון אנשים שאני מכירעברנו עם לפטופ ומצלמה יקרה מבלי להצהיר וחזרנו בלי בעייה.
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים ויותר מזה - אם תנסה להצהיר על זה ביציאה (זה נדרש כשעושים ביטוח על הציוד וכל מיני כאלה, ובכלל זה נדרש לפי החוק, בתיאוריה) אתה תגלה שאין בכלל עם מי לדבר. רוב הסיכויים שלא תמצא שם בעמדה שלהם אף אחד בכלל, וגם אם תמצא הם לא יבינו מה נסגר איתך ויסלקו אותך משם.
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים פתח את האריזה, תשאיר לך את המחשב והאביזרים (תשתמש במחשב), תפטר מהאריזה. אם האריזה חשובה לך, שלח אותה לארץ בדואר.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים חבר של קרוב משפחה של בן של אחות של דודה של אחד החבר'יה שלומדים אצלי,מתי הוא חוזר לארץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.