עבור לתוכן

התייחסות למפרט (שאמור להיות) חזק מאוד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שקראתי מלא פעמים דברים בפורום ונעזרתי בו הרבה בעבר, אז זה הזדמנות להגיד קודם כל תודה.

המחשב הקודם שלי שבק חיים ואני רוצה להרכיב משהו חדש. השקעתי די הרבה בלקרוא ביקורות, דירוגים ולהסתכל על מחירים והגעתי למפרט שכתבתי למטה.

הייעוד של המחשב:

1. גיימינג

2. עיבוד גרפי (תוכנות מסוג arc+, sketchup ודברים דומים שלוקחים זמני עיבוד הזויים).

3. מניח שזה לא ישפיע, אבל המחשב הוא גם ה-media center שלי. מחובר בכבל ישיר לטלוייזיה ולמגבר בסלון ודרכו אני רואה את עיקר הטלוויזיה. בעצם זה כן משפיע.. זה הסיבה שחשוב לי שהוא יהיה שקט כי הרעש של המאוורר מטריף אותי

אז מה אני רוצה מכם.. דעה כנה. איפה הגזמתי, איפה התקמצנתי מה סתם מלא כסף ומיותר ומה כדאי להוסיף.

אני יחסית מבין במה שאני קורא והשקעתי כמה שעות טובות כדי לבנות את זה אבל אין לי את הניסיון אז יכול להיות שיש כאן טעויות..

ומבחינת המאיץ הגרפי, אני יודע שהוא לא הכי משהו. תניחו שאני יחיה איתו עוד חצי שנה-שנה ואז ישדרג למשהו רציני יותר.

• מעבד – i7 3770 (לא ה-K) במהירות 3.4
  • קירור למעבד – Arctic freezer 13pro, אפשר לחשוב גם על משהו דומה אבל דגש על יכולת קירור שקט ב-OC
  • לוח – gigabyte z77x-ud5h או gigabyte h77-d3h
  • זיכרון – 2X8 או 4X4 ddr3 במהירות 1600 או 1300 – יש לדוגמא את G.Skill RipJawsZ 1600Mhz 16GB DDR3
  • מארז – עדיפות ראשונה ל- Antec p-280 או ל- Silencio 450 של coolmaster. גם אם משהו אחר אז בדגש על משהו עם פתרון קירור מובנה ובדגש על שקט.
  • ספק – יצרן ידוע, לפחות 600W, עדיפות לספקים שקטים (יש ל- antec כמה)
  • דיסק קשיח – 1 טרה, מהירות 7200, חיבור Sata -יש לדוגמא את : Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003
  • להשלים לתמונה, על זה אני מוסיף מאיץ גרפי מהמחשב הקודם Zotac מסדרה gtx550

לשאלון מחוקי הפורום:

• מה התקציב המקסימאלי - בשכונה של 5
  • שימושים - כתבתי למעלה
  • משחקים - פקס פיין 3 ו-BF3 כבר הורדו ומחכים להתקנה..
  • מסך - דל 2311
  • OC - בינוני
  • חנות - אם יש המלצות אני אשמח.

פורסם

אם אתה רוצה OC אז אתה כן צריך מעבד עם K ולוח עם צ'יפסט z77 (אוz68)

אם אתה בטוח שהתכנות גרפיקה שאתה משתמש בהן מנצלות hyper threading אחלה, אם לא אז אולי אין לך למה לקנות i7

יש ב TMS באנדלים של ספק ומארזי fractal design R3/R4 שהם שקטים שווה לך להסתכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים