עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה כונני SSD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מחר אני אקפוץ לKSP ואקנה סוף סוף SSD שישמש למערכת ההפעלה - הבעיה היחידה היא שאני נמצא בהתלבטות בין שלושה כונני SSD.

Corsair Force Series 3 120GB או INTEL 330 120GB או Transcend SSD320 128GB

מה יביא לי את הביצועים הטובים ביותר ?

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם המחיר עוד לא עלה אז אין מקום להתלבטות.האינטל ב445 שקל ללא ספק.

פורסם

המחיר בKSP זה 500 (באייבורי זה 445).

פורסם
  • מחבר

הCorsair עולה 440,הtranscend והאינטל עולים 490.

כמו שזה נראה,המהירות כתיבה וקריאה של הקורסאיר גבוהה יותר,באילו פרמטרים האינטל עולה עליו ?

פורסם

אמינות...

פורסם

כמו שזה נראה,המהירות כתיבה וקריאה של הקורסאיר גבוהה יותר

איפה ראית את זה?

פורסם
  • מחבר

אוקי,תודה.

כניראה שאלך על ה330 של אינטל.

לפי מה שהבנתי,רצוי להגדיר את הכונן כמצב ACHI לפני התקנת מערכת הפעלה,מה אני אמור לעשות אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה ?

באתר של KSP כתוב שמהירות הקריאה של הקורסאיר מגיע למקסימום 550 MB\S ומהירות כתיבה של מקסימום 510 MB\S הזמן שהאינטל מציג(ע"פ האתר של KSP) מקסימום 500MB\S מהירות קריאה ומקסימום 450MB\S מהירות כתיבה.

פורסם

אתה יכול להתעלם מהנתונים האלו.

אין להם שום קשר למציאות.

פורסם
  • מחבר

אוקי,תודה רבה.

קראתי כאן(http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide) מה צריך לעשות ליפני ואחרי התקנת מערכת הפעלה על הכונן,בכל מקרה,יש עוד דברים שכדאי לעשות ?

פורסם

לא ממש.

חוץ מלהפעיל אותו על AHCI ולוודא שהTRIM פועל אין שום דבר שאי אפשר לעשתו אחר כך באותה מידה.

יש כמה דברים שאולי משפרים טיפה ביצועים.

יש כמה דברים שמפנים קצת מקום.

ויש כמה דברים מיותרים לחלוטין שמאריכים את חיי הכונן על חשבון נוחות וביצועים.

את כולם אתה יכול לעשות או לא לעשות על פי כמות הזמן המיותרת שיש לך, ובהתאם לכמה אתה אוהב לחפור ולהתעסק בזוטות.

פורסם
  • מחבר

ראיתי סרטון קצר על התקנת SSD,בסרטון,הוא מנתק קודם את הHDD שעליו מערכת ההפעלה הייתה מותקנת ומחבר אותה אחרי התקנת וינדוס 7 על הSSD.

אחרי שאני אחבר את הHDD מחדש,איך אני אמור לפרמט אותו?(יש אפשרות לפרמט כוננים שעליהם מותקנת מערכת הפעלה בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ? )

פורסם

אין סיבה לנתק את ה-HDD.

פורסם

רצוי לבצע זאת בכל מקרה.

(יש אפשרות לפרמט כוננים שעליהם מותקנת מערכת הפעלה בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ? )

כן, ניתן לפרמט כל כונן דרך הוינדוס.

פורסם

מאיזו סיבה?

גם אני חשבתי על לנתק את שלי שעשיתי את זה ובסוף לא ניתקתי אותו, רק הגדרתי שחלונות (WIN) לא יכתוב עליו במהלך ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת איך עושים זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים