פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים לא בדקתי את נתוני הלוחות.אבל זה מה שכתוב על הצ'יפסט בויקיפדיה:http://en.wikipedia.org/wiki/I/O_Controller_Hub#ICH7 Only the ICH7DH, ICH7R, ICH7-M, ICH7-M DH chip have AHCI support. The ICH7 (Base) and ICH7-U (Ultra-mobile) chip do not support AHCI.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר אני שואל מראש האם שווה בכלל בלי AHCI, כי אני לי זמן לפרמט לבדוק ואז לקנות לוח חדש אני מעדיף לתקתק כמה שיותר את העניינים
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר מחר בערב הוא יהיה אצלי. איך עושים את זה? אם אני עדיין עם xp זה קריטי? אפשר דרך הxp להריץ תוכנת בדיקה שתבדוק את הSSD? (טרם התקנה כלשהי עליו)
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים עדיף להתקין וינדוס 7.XP לא רעיון טוב לSSD.אם אתה מתקין וינדוס 7 ULTIMATE ותבחר להחליף לוח אחר כך, לא תצטרך להתקין וינדוס מחדש.כך שאין באמת סיבה לא להתקין אם יש לך אפשרות.
פורסם 2012 באוגוסט 2713 שנים מחבר דיברתי מבחינת הבדיקה כרגע. נו טוב ננתק את השאר ונתקין עליו 7 ULTIMATE למה לא נצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה? אני יודע שבxp במידה והיית עושה זאת, היית מקבל ב99% Blue screen,בניגוד ללינוקס שלא מזיז לה
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים מחבר גם במעבר לAMD? בדקת את הנושא? אם כן אז זה יותר קל, במידה ואני מחליף לוח אם. מה שהכי קשה זה להתרגל עכשיו לפרמט את המערכת הפעלה שאיתי מ2004........(!)
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים לא יודע אם במעבר מINTEL לAMD כי מעולם לא ניסיתי.בשידרוג שעשיתי הוינדוס פשוט עלה ופתח חלון זיהוי חומרה, שזיהה והחליף את כל התקני הלוח והחומרה בחדשים, ועבד יופי.אני לא יופתע אם גם מINTEL לAMD אפשר.בכל מקרה התקנת מערכת הפעלה על SSD היא מאוד מהירה.ההתקנה הכי מהירה שעשית בחיים.
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים מחבר לא בטוח שעם E5200 אבל כמו שאמרתי יהיה לי קשה מאוד להתרגל למערכת הפעלה חדשה ולפרמט אחרי מ.הפעלה שאיתי מ2004. הכונן הגיע אטום מאינטל אך כל הפאנל האחורי שלו כאילו מרוח בצבע שלא היה אמור להיות שם. יודע על מה אני מדבר? עם איזה מארז אתה עובד, דרך אגב?
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים הכונן הגיע אטום מאינטל אך כל הפאנל האחורי שלו כאילו מרוח בצבע שלא היה אמור להיות שם. יודע על מה אני מדבר?עוד אנשים קיבלו כך את הכונן.כנראה שזה נורמלי.חסכו בליטוש או משהו.אחרי הכל זאת סידרת הVALUE שלהם.
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים מחבר דיברתי על המפרט של Art Tatum הקדמת אותי בתגובה זה לא חוסר בליטוש זה פאק בייצור, רואים... אניוואי, איך מומלץ לבצע בדיקת ביצועים לדיסק? (כידוע לך אין AHCI) בהנחה שמדובר על 64bit, וTRIM עובד ? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.