פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים היי כולם,התקנתי תוכנה דרך מצב בטוח ונפלתי עם זה חזק, הפעלתי אח"כ ווינדווס רגיל וכל הדרייברים נמחקו, ואי אפשר לשחזר את המערכת אחורה.השאלה שלי היא מה תציעו לבדוק כדי להבין מה חומרת המצב,והאם אתם ממליצים לתקן את הווינדווס ולקוות לטוב, או פשוט לעשות WIPE לכל ההרדיסק ולהתקין ווינדווס מחדש.
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים ה-WIN עולה? אם כן מה הבעיה תתקין את הדרייברים עוד פעם. אל תתקין תוכנות במצב בטוח אף פעם, אלא אם זה מחייב.תנמק יותר את הבעיה, לא הבנתי יותר מידי.
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מחבר הדרייברים פשוט לא עבדו וקיבלתי שגיאה כשניסיתי לפתוח את הSYSTEM RESTORE דרך הווינדווס.מה שעשיתי זה REBOOT > F8 ובתפריט יש אפשרות לכלי מערכת משהו כזה. הפעלתי משם SYSTEM RESTORE ועכשיו הווינדווס עולה לי טוב, עם הדרייברים פועלים.ההשערה שלי היא שהתוכנה שהרצתי שיחקה לי קצת ברג'יסטרי.המלצות לבדיקות נוספות?
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מכיוון שאז האנטי וירוס לא עובד.לא כתבתי שאסור, כתבתי לא לעשות את זה אלא אם חייבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.