פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים שלום, יש לי כמה שאלות, אחת, התקנתי את הSSD של Intel מהקנייה הקבוצתית ורק לאחר התקנה ראיתי שיש צורך בשינוי הגדרות דרך הביוס ל AHCI, שיניתי, וכשההמחשב מעלה את ה- windows הוא ישר עושה BS(קצת צפוי). לפי כמה מדריכים שראיתי באתר הוא אמור לעלות ולבצע איזשהו דריבר לבקר אך המחשב כבה לפני שמספיק לעשות את העדכון. יש דרך להגדיר את זה כמו שצריך או שחובה התקנה מחדש של המערכת הפעלה? דבר שני, איך אני יודע אם יש לי בקר של Intel על הלוח והאם זה משנה באיזה יציאת SATA אני מחבר? ניסיתי לבדוק באתר של GIGABITE אבל לא הצלחתי כל כך להבין. דבר שלישי, אני לא בטוח ששיניתי המקום הנכון לAHCI אני אעלה תמונה יותר מאוחר, כל המפרט שלי פרט לSSD ועוד 2G זיכרון ראם נמצאים בחתימה. תודה רבה לכולם. זאת האופצייה השנייה נכון?
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים אכן השנייה.בשביל לשנות עכשיו אתה צריך לבצע שינוי ברגיסטרי.הרץ חיפוש.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540864.msg4614963#msg4614963
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מחבר סבבה עובד, קראתי את הפוסט אבל לא שמתי לב להודעה הזאת.. לגבי השאלה השנייה דבר שני, איך אני יודע אם יש לי בקר של Intel על הלוח והאם זה משנה באיזה יציאת SATA אני מחבר? ניסיתי לבדוק באתר של GIGABITE אבל לא הצלחתי כל כך להבין. תודה
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מחבר זאת הסיבה? אם כן אז סבבה.. אבל חוצמזה בבדיקה הנתונים כמעט והכפילו את עצמם אחרי עדכן בביוס..
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים מחבר סבבה, אז זה משנה באיזה חיבור SATA אני מחבר אותו?ואיך אפשר לדעת בוודאות לגבי הבקרים?תודה!
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים יש כמה דרכים לדעת.AS-SSD מראה את הדריוור של הבקר SATA שהכונן עובד איתו.אם זה MSAHCI זה בקר אינטל עם דריוור של מיקרוסופט.אם זה IASTOR זה בקר אינטל עם דריוור של אינטל.אם זה הבקר של MARVEL יהיה ניתן להבין זאת משם הדריוור.
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים PCH SATA הגדרת AHCI לבקר אינטל(חיבורים כחולים)ONBOARD SATA הגדרת AHCI לבקר נוסף שהוסיפו GB(JMICRON או MARVELL) (חיבורים לבנים)
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים על הלוח בדרך כלל החיבורים של המרוול - או ממוקמים(פיזית) בנפרד מכל השאר, או בקצה של קבוצת החיבורים(בדרך כלל בצד שמאל).לכל ערוץ SATA יש מספר.את המספרים אפשר לראות על הלוח ליד כל חיבור.וגם במסך הPOST(כשהמחשב עולה ומזהה חומרה) כל כונן מזוהה יציג את הערוץ שהוא מחובר אליו.הבקר של מרוול תמיד יקבל את הערוצים האחרונים.
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים PCH SATA הגדרת AHCI לבקר אינטל(חיבורים כחולים) ONBOARD SATA הגדרת AHCI לבקר נוסף שהוסיפו GB(JMICRON או MARVELL) (חיבורים לבנים) מה ההבדל בפועל יהיה בין הבקר של אינטל לבקר השני? הלבנים תומכים ב SATA 6Gbit/s כאשר הכחולים תומכים ב SATA 3Gbit/s - אך אם הדיסק הקשיח לא תומך ב SATA3 זה לא יציג שום הבדל, לא? (אני שואל )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.