עבור לתוכן

מודם VDSL של בזק NETGEAR VVG 2000 - פינג לתשתית 29 MS

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. :(

בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע.

בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל מודם VDSL ויש לו פינגים לתשתית נורמליים. אני מודאג שגם המודם שיחליפו לי יהיה דפוק, כי כנראה זה נתבים שאנשים החליפו אותם, אז הופכים אותם למודמים והם כולם עובדים כך.

היה לי זמני מודם ADSL 2 AZTECH ואפילו אתו היה לי פינג של 15 לתשתית. בהוט בכלל היו לי פינגים עוד יותר נמוכים.

פורסם

בעית ה-PING-ים הגבוהים ידועה עם קושחת TEST 1 של ה-NETGEAR. תקווה שה-NETGEAR שתקבל הפעם יוכל לעבור ל-TEST 2 שבו ה-PING-ים טובים יותר. אם זה לא יספק אותך, הפתרון הוא לקת במודל "חיוב-זיכוי" את ה-6740 של DLINK, להפוך אותו למודם ולהתשמש בנתב שלך. זה אמנם יכבול אותך לשנתיים לבזק אבל אני לא רואה פתרון אחר אלא אם אתה חוזר ל-HOT ששם ה-PING לתשתית עומד על 4-7MS.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התגובה Cheif

היה לי חיבור טוב להוט אבל עדיין לא היה לי 4-7 MS לתשתית. אולי כי הייתי על 12 מגה בלבד. חשבתי שפינג כזה נמוך לתשתית קיים רק ב VDSL. היה לי פינג של 9-10MS לתשתית אם אני זוכר נכון אבל גם JITTER של 8MS בערך.

בכל מקרה אני לא אחזור אליהם, לפחות לא בזמן הקרוב אחרי השירות הזוועתי שקיבלתי ויחס מגעיל.

אתה אומר שלא אמורה להיות בעיה לעדכן את הביוס גם במודם. אולי זאת קושחה אחרת לגרסה שעברה המרה למודם ושונה מקושחה של נתב. לכן לא הצליחו לעדכן?

לא רציתי לקחת נתב בנוסף להתחייבות גם מכיוון שאיו לי צורך בנתב. יש לי רק מחשב אחד בבית שמחובר ישירות למודם בכבל. אבל אני מבין שכנראה לא תהיה לי ברירה. תודה שוב על הסיוע

פורסם

אם יהיה לך צורך לחזור להוט מכל סיבה שהיא ויהיה לך ראוטר בהתחייבות אז הוט יוכלו להחזיר לך את הכסף מאותה התחייבות בגובה של כ250שח או משהו באזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים