פורסם 2004 בינואר 1521 שנים למי שנתקל בבעייה של שימוש מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט עם winamp בסקינים חדשים, לא ניתן להשתמש בכפתורי השליטה על המולטימדיה.גם אני נתקלתי בבעיה הזו, ועד שייצא תיקון ל winamp או לדרייברים של מיקרוסופט ה IntelliType 5.0, מצאתי את התיקון הזה:Hot Keys
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים עניתי לך כבר כאשר שאלת את השאלה בהודעה על מה טוב יותר,winamp או מדיה פלייר.אם כבר פירסמת הודעה על winamp,מה הכפתור - toggle playlist shufitting עושה?,פעם ראשונה שאני רואה אותו.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים למי שנתקל בבעייה של שימוש מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט עם winamp בסקינים חדשים, לא ניתן להשתמש בכפתורי השליטה על המולטימדיה.גם אני נתקלתי בבעיה הזו, ועד שייצא תיקון ל winamp או לדרייברים של מיקרוסופט ה IntelliType 5.0, מצאתי את התיקון הזה:Hot Keysפשש... תודה!חיפשתי משהו כזה, כנראה לא מספיק ברצינות,אני לא שומע כל כך הרבה מוזיקה היום מחוץ לאוטו
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר עניתי לך כבר כאשר שאלת את השאלה בהודעה על מה טוב יותר,winamp או מדיה פלייר.אם כבר פירסמת הודעה על winamp,מה הכפתור - toggle playlist shufitting עושה?,פעם ראשונה שאני רואה אותו.toggle playlist shuffling היה בגרסאות העתיקות של ווינאמפ... זה בוחר רנדומלית את השיר הבא ברשימת ההשמעה
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים תודה.ואני רק רוצה להגיד שהכפתור הזה ש"עבר זמנו" עדיין נמצא בwinamp 5.ואתה צודק זאת באמת בעיה עם הכפתורים של המקלדת.אבל עדיין אפשר לבצע את הפעולות הבסיסיות כמו לפתוח את התוכנה.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר התכוונתי שהכפתור נמצא עוד מהגרסאות העתיקות של הווינאמפ, לא שעבר זמנו
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים הייהתיקון ששמתם לא עובד ליאני צריך להפעיל את המחשב מחדש? או לעשות איזושהיא פעולה בווינאמפ או משהו כזה?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר תנסה לשחק קצת עם הפלאג אין, בעיקרון הוא אמור לעבוד בלי שתעשה כלום, רק להפעיל את הווינאמפ מחדש.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים נראה לי שהבנתי איך זה עובד...לפי מה שאני הבנתי, זה לא למקלדות מולטימדיה זה לכל מקלדת ה'הוט קיז' הם רק מספרים, ולכל מספר אפשר לתת פקודה (יש שם רשימת פקודות (PLAY, STOP, NEXT, וכאלה)) לכל פקודה יש קודלי יש מקלדת של מיקרוסופט MICROSOFT OFFICE (ראו תמונה) הFים שלי הם גם מקשים שאני יכול לכוון שיעשו מה שאני רוצהככה אני כיוונתי את המקשים האלה, לסטופ, פליי, נקסט ,פריויוס וכו'אז זה מה שלא עובד לי יותר המקשים האלה, מה שכן, אם אני לוחץ על פליי, זה מפעיל את הוינאמפ.אז אם זה מה שהפלאג אין עושה, אז זה לא ממש עוזר.... גם הדרייברים של המקלדת לא ממש מסדרים את הבעיה
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר כי הפלאג אין לא ממש נועד למטרה הזאת, הפלאג הוא לכפתורים המיוחדים שמוקדשים למטרה הזאת כנראה.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים כל הכבוד על המקלדת.לפני שנה גם אינ הייתי צריך מקלדת למחשב,ורציתי לקנות אחת מאפנה כזאת ב100 שקל.אך ראיתי פירסום של אירגון חבר (לעובדי מדינה) ושם ראיתי מקלדות של מיקרוסופט.אז הלכתי לאופיס דיפו והתלבטתי בין המקלדת הטבעית והמקלדת הזאת.בסוף לקחתי את הטבעית שעלתה 50 שקלים יותר אך עד היום אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנה ומחשיב אותה למוצר עם העיצוב הטוב ביותר בכל המחשב שלי.אני יודע שזה לא קשור ממש אבל מה הכפתורים בצד המקלדת עושים?.אני יודע שאחד מהם זה לגלילה (מאוד שימושי),אך אני לא בטוח לגבי השאר.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אכן אחד זה לגלילה ועושה בדיוק אותו דבר כמו הגלגלת של העכבר. מאוד מאוד נוח.האחרים, למעלה:כפתורי Back ו-Forward. עובדים על דפדפנים וסיירי קבצים בווינדוס.מתחת לגלגלת:Cut, Copy, Paste. פשוט מאוד כפתורים לקיצורים של Ctrl+X, Ctrl+C, Ctrl+V.למטה:מעבר בין חלונות. מעין Alt+Tab, רק שעובר אוטומטית לחלונות לפי הסדר שלהם, מבלי לפתוח חלון ש"שואל" לאן לעבור.על כל הכפתורים אפשר לשלוט ולשנות את הפעולה שלהם דרך הדרייבר של המקלדת.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים על כל הכפתורים אפשר לשלוט ולשנות את הפעולה שלהם דרך הדרייבר של המקלדת.יש לך פה טעותרק את הBACK וה- FORWARD אפשר לשנות מכל המקשים שבצדאבל יאללה זה לא קריטיוסלימאן, מה שאתה אומר זה שנידפקתי??יש למישהו פיתרון למקלדת הזאת??דרך אגב היא באמת נוחה, והגלגלת מאוד שימושית באמת.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים יש לך פה טעותרק את הBACK וה- FORWARD אפשר לשנות מכל המקשים שבצדאבל יאללה זה לא קריטיתתקין את התוכנה שעל הדיסק שבא ביחד עם המקלדת. IntelliType Pro קוראים לה, אני קיבלתי את גרסה 2.1.אפשר לשנות דרכה את כל הכפתורים. אני למשל שיניתי את אלה שמעבירים בין חלונות, להעברה בין טראקים בנגן המדיה שלי.אני בעל שתי מקלדות כאלה. אני יודע על מה אני מדבר.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים יש לי את התוכנה הזאת רק בגירסה 5 תוריד מהאתר של מיקרוסופט....ואתה צודק. טעות שלי.עכשיו בדקתי את זה ונכון, אפשר לשנות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.