עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט תוכנה - עד 1000$ קנייה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

משום מה יהיה בכתובת שהחברה תיתן לך אדם שיחתום על קבלת החבילה.

זו חברה גדולה, לא נראה לי שתהיה בעיה.

כמו כן, לא פעם ראשונה שמזמינים מאתרי מחשבים מוצרים דרך UPS.

תעשה זריז שיעורי בית באתר חברת השליחויות, במידת הצורך תתקשר לוודא וצור קשר עם לנובו אולי הם יסכימו להחזיר את ההזמנה.

• תגובות 62
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אולי יהיה שם מישהו שיחתום על המוצר, אבל הוא לא יהיה אני...

ולפי מה שהבנתי מהתקנון ושיחה שהיתה לי איתם, הם מאוד מקפידים על הדבר הזה.

בכל מקרה אני חושב שאני אתקדם הלאה ואחפש מחשב אחר.

יש המלצות נוספות?

שינוי נוסף, גודל המסך יכול להיות 13 או 14 אינץ'.

פורסם

הלנובו דיי מושלם...

מבחינת משקל, רזולוציה ובכלל כל המפרט.

יהיה קשה למצוא אלטרנטיבה דומה, אלא אם כן אתה מעלה את התקציב וקונה את המחשב רק במחיר יקר יותר ובמיידי מחנות.

-----------

אמנם כבר מאוחר, אבל יכולת אולי לבדוק איתם בשיחת הטלפון שניהלת אילו חלקים חסרים במלאי ואולי היית מוותר על משהו אם זה לא היה רכיב קריטי.

פורסם
  • מחבר

חשבתי לעשות את זה, אבל Lenovo ידועים לשמצה בבירוקרטיה שלהם. כל שינוי הכי קטן במפרט ואתה צריך לבטל את ההזמנה ולבצע אחת חדשה.

בכל מקרה, אני מבין שאני צריך להעלות את התקציב, אז אשמח להמלצות נוספות.

פורסם

מצאתי בכ-950-1000$ את הדגם אך ללא כרטיס מסך וללא רזולוציה משופרת.

פה יש עם רזולוציה משופרת וגם 3 שנות אחריות (ללא הכרטיס מסך של NVS) :

http://www.antonline.com/p_Lenovo--23532MU--Lenovo-ThinkPad-T430s-2353---14-_1011580.htm

צריך לחפש באתרי קניות שמוכרים את המחשבים באופן מיידי עם מפרט דומה.

פורסם

אני גם מחפש מחשב בתקציב הזה, אבל חיפשתי משהו יותר בקטע של אולטרה בוק (אבל רציתי שיהיה זול)

מצאתי חברה שמוכרת מחשבים ניידים עם מפרטים שהם די טובים על הנייר, ולא ביוקר כ"כ.

http://www.vizio.com/thin-light/specs

המחשב ב 1100 דולר עונה על הצרכים שלך (לדעתי) ויש גם את המחשב ב 850 ו 600 (שכרגע אין לו מלאי ואין פלא באמת עם המחיר הזה)

עריכה:

קראתי שוב את ההודעה הראשונה שלך ואני רואה שחשוב לך אחריות בין לאומית.. ואני לא חושב שיש להם.

פורסם
  • מחבר

לבירוקרטיה של Lenovo כנראה אין סוף, כי מספר ימים לאחר שביטלתי את ההזמנה קיבלתי מייל שהמחשב כבר נשלח והוא בדרך אלי.

אתמול קיבלתי אותו, ואני חייב להגיד שהוא פשוט חייה רעה!

לעומת הT420 שלי הT430S הוא קצת פחות במשקל, אבל מה שעושה את ההבדל זה שהוא פשוט יותר דק. אומנם בכמה מילימטרים, אבל זה ממש מרגיש יותר טוב.

בנוסף, המקלדת היא שונה אבל עדיין מאוד נוחה להקלדה. ואכן ההארה האחורית היא תכונה ממש טובה, בעיקר ללילה.

פורסם

מה? :smile1::yelclap::xyxthumbs: ;D :o :o :o

רגע, שילמת עליו - לא? כי אמרת שביטלת את ההזמנה

מה הלך פה

תתחדש!!

פורסם

תתחדש! בהחלט מחשב מעולה במחיר מצויין :xyxthumbs:

ואכן ההארה האחורית היא תכונה ממש טובה, בעיקר ללילה.

אין לך מושג עד כמה זה שימושי ונוח...

פורסם
  • מחבר

מה? :smile1::yelclap::xyxthumbs: ;D :o :o :o

רגע, שילמת עליו - לא? כי אמרת שביטלת את ההזמנה

מה הלך פה

תתחדש!!

ביצעתי את ההזמנה, לאחר חודש ביטלתי אותה (אני ביטלתי אותה כי אמרו לי שההזמנה תתעכב בכ4 שבועות) .כאשר ביטלתי את ההזמנה הנציגה אמרה לי שאם המוצר יצא כבר למשלוח אז אני יכול לשלוח להם בחזרה ולקבל החזר מלא אבל הסיכוי שזה יקרה שואף ל0 (בגלל העיכוב של ה 4 שבועות).

לכן הייתי מאוד מופתע לגלות שלאחר מספר ימים המוצר כבר היה בדרך אלי. במיוחד שכבר כמעט קניתי מחשב אחר, ואז הייתי תקוע סתם עם מחשב נוסף.

חמדנות של ישראלים: כאשר רציתי לבטל הנציגה הציעה לי הנחה נוספת על מנת שלא אבטל, אבל אמרתי לה שזה לא קשור לכסף אלא לעובדה שאני כבר לא יהיה בארה"ב שזה יגיע, לכן וויתרתי על ההנחה.

חבל, הייתי יכול להרוויח בערך 70$ :facepalm:

לא נורא, גם ככה המחיר היה מאוד טוב.

בקשר למחשב, האם אתם ממליצים להשאיר את הGPU של NVIDIA או לבטל אותו ולהישאר עם המובנה?

השאיפה שלי היא לזמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל הטכנולוגית Optimus אמורה להיות מאוד חסכונית.

מה אתם אומרים?

פורסם

תעשה ניסויים עם עצמך, תראה מה יותר מתאים לך.

פורסם

ה-NVIDIA יפעל רק אם תאמר לו לפעול ובהגדרות המתאימות לכל אפליקציה ספציפית שאתה "מקצה" לה את הכרטיס מסך.

"הבסיסי" - אינטל 4000 די טוב בסה"כ, כך שרק אם תשחק או תעסוק במשהו כבד יותר תתאים לו את הכרטיס מסך.

ושוב - תתחדש!

בארץ תדאג כבר לחריטה או מדבקות לעברית

ניתן לבצע חריטה שגם תאפשר לך את התאורה האחורית במקשים.

פורסם

חריטת לייזר שקופה תעלה כ-150-200 ש"ח.

מניסיון שלי, אני התעכבתי עם חריטת הלייזר אצלי במקלדת ותוך חודש בערך כבר התרגלתי ומאז אני מקליד עיוור :xyxthumbs:

פורסם

בחולון עושים חריטת מקלדת ב120 ש"ח למקלדת בעלת תאורה אחורית.

במקלדת רגילה עם צביעת אותיות- 150 ש"ח. נכון ללפני כחצי שנה. (PC גרף).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים