פורסם 2004 בינואר 1621 שנים הסליבים כן רגישים, ואלה שקרובים לקתודה זוהרים ממש יפה, לא רואים טוב בתמונות בגלל האור של הקתודה שנכנס לעינית.., אז לא רואים, רוב המארז זוהר, צלמתי את זה באור, אני עוד מעט אוסיף גם תמונות של חושך, שיראו יותר טוב איך הם זוהרים, והמארז לא מש מסודר.., תודה! עריכה: ------- אוקי, כמובן התמונות שממקודם הן עם הדלת של המארז, שהיא קצת הורסת את התמונה של בפנים, כי בעצמה זוהרת, וזה היה באור, שחכתי שצריך לכבות את האור.. ;D עכשיו אלה תמונות בחושך, שלפי דעתי ממש יפות, ותמונה אחת שהיא דרך הדלת.. ;D יצא ממש יפה......זה נראה כמו כבלים מעוגלים רגישים לאולטרה...ממש יפה...
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים זה המארז שלו :http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4447
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר תתחדש! :clapper: אם אפשר לשאול, איזה מארז מופיע בתמונות? תודה . אם לא הצלחת להכנס לקישור של פנדה, אני מאמין שהצלחת.., אז הינה תמונה שלו..(התמונה של פנדה..רק על השרת שלי, שלא תיהיה בעיה בקישור..)
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אחי תגיד כמה עולה המשלוח לארץנגיד אני קונה משהו ב20 דולר נגיד רק סליבים כמה זה יעלה לי משלוח לארץ
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים יש מחיר התחלתי למשלות שהוא 12-16$~ ככה שמוצר אחד אני מאמין יעלה לך בסביבות ה-12.50$ אולי טיפה יותר
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים רק סליבים ב20$ (זה הקיט? ;D), המשלוח יעלה לך 14~16 דולר.. בעעע יקר רצח =\ קיצר נראה כבר כנראה אני יעשה עם עוד כמה אנשים כי אין סיבה לשלם כל כך הרבה
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אתמול הזמנתי בערב מג'אב-טק בסכום של 48.90$ + 21$ משלוח.אם אתה לא מתכוון להשתמש בהיט-שרינקים (כמוני) אין סיבה לקנות את הקיט הזה...כי הסליבים לא יקרים, ההיטשרינקים כן.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אתמול הזמנתי בערב מג'אב-טק בסכום של 48.90$ + 21$ משלוח.אם אתה לא מתכוון להשתמש בהיט-שרינקים (כמוני) אין סיבה לקנות את הקיט הזה...כי הסליבים לא יקרים, ההיטשרינקים כן.אני מתכוון להשתמש בכל הקיטתגיד אם אני קונה את הדברים בניפרד זה יותר זול מהקיט?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים צריך לבדוק את זה.....אבל נראה לי שאם זה היה יותר זול בנפרד לא היו מוציאים את הקיט הזה...נכון?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר אני בדקתי, אבל אני לא יודע כמה זאת יחידה אחת היטשרינק,חוץ מזה לא מוכרים סליב של 3/8 בנפרד, יש אותו רק בקיט,והוא מאוד שימושי!וממה שבדקתי עדיף לקנות את הקיט, לפי דעתי זה משתלם,זה מכסה את כל המחשב.., ועוד נשאר עודפים,לי נשאר רק מהחצי אינץ, נשאר לי בערך 70 סנטימטר, כי לא הייתי זקוק לו כמעט.. 8)
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים כן זה יוצא יותר זול בדקתי הקיט הרבה יותר זול.....ולSuperGohanהאם שילמת מעמ ומכס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.