פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים כיום יש לי את חבילת הTop100 של בזק, כיום אני מקבל באזור ה-70MB/s במחשב שמחובר אליו פיזית. בממ"ד, עם מחשב שמחובר דרך הום-פלאג אני מקבל באזור ה-14MB/s. המרחק בין החדרים הינו בערך 20 מטר, שאלותי הן:א. אם יש דרך כלשהי לשפר את המהירות (אני המניח שהבעיה היא הפאזות, כי החדרים בצדדים נגדיים של הבית) ועדיין להשתמש בהום פלאגב. אם יש דרך אחרת להעביר את הרשת, חוץ מהום פלאג ורשת אלחוטית, כמו העברת כבל רשת בכל הבית (שנשמע קצת מגוחך)חשוב לציין כי אין בממ"ד קו טלפון או כל קדיחה אחרת חוץ ממזגן וחשמל
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים כיום יש לי את חבילת הTop100 של בזק, כיום אני מקבל באזור ה-70MB/s במחשב שמחובר אליו פיזית. בממ"ד, עם מחשב שמחובר דרך הום-פלאג אני מקבל באזור ה-14MB/s. המרחק בין החדרים הינו בערך 20 מטר, שאלותי הן:א. אם יש דרך כלשהי לשפר את המהירות (אני המניח שהבעיה היא הפאזות, כי החדרים בצדדים נגדיים של הבית) ועדיין להשתמש בהום פלאגב. אם יש דרך אחרת להעביר את הרשת, חוץ מהום פלאג ורשת אלחוטית, כמו העברת כבל רשת בכל הבית (שנשמע קצת מגוחך)חשוב לציין כי אין בממ"ד קו טלפון או כל קדיחה אחרת חוץ ממזגן וחשמלהאם יש בממ"ד נקודת כבלים? אם כן, בהחלט אפשרי להשתמש בה כצינור החוצה לכיוון ארון תקשורת ביתי או לפחות לנקודה הכי קרובה לראוטר, ומשם להעביר כבל רשת. חיבור קווי תמיד עדיף.לרוב עלות העבודה בין 400 ל 800 ש"ח ותקח בחשבון שממ"ד מטעמי בטיחות הוא אטום כך שכל הצינורות ופתחים הם אטומים (מקווה שאנשי המזגן אטמו את הפתח של הצינורות), אם בתשתית קיימת ישנו סיליקון או חומר אטימה אחר ולא ניתן לפתוח את הסתימה, צריך לחצוב מסביב וזה כבר מייקר את העבודה.אז בגדול התשובה לשאלתך היא, כן יש פתרון לחיבור כבל ישיר אפילו בממ"ד.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים כמו שאמרו למשוך כבלים בקירות תמיד אפשר, השאלה איזו תשתית יש וכמה ידע\אמצעים\תקציב יש לזה.בקשר להום-פלאג איני מבין בזה, אולם קראתי שיש כאלו שמתמודדים טוב עם הפאזות ותומכים במהירויות גבוהות (לדעתי אצל הצ'יפ ראיתי בביקורת)אם דלת הממ"ד פתוחה, אפשר לארגן נתב בתור רפיטר בין לבין(תלוי גם במבנה הבית) ולהעביר אינטרנט אלחוטית
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר כרגע, כמו שאמרתי, אין שום כבל שיוצא או נכנס לממ"ד דרך הקיר, רק שקע טלפון שלא מוביל לשום מקום. מה שיש כרגע באזור הממ"ד זה קופסת התקשורת וקו טלפון, האם אלו יכולים לעזור לי להעביר אינטרנט? אם כן, מה המחיר הצפוי של זה?
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים כרגע, כמו שאמרתי, אין שום כבל שיוצא או נכנס לממ"ד דרך הקיר, רק שקע טלפון שלא מוביל לשום מקום. מה שיש כרגע באזור הממ"ד זה קופסת התקשורת וקו טלפון, האם אלו יכולים לעזור לי להעביר אינטרנט? אם כן, מה המחיר הצפוי של זה?אם יש שקעים באזור זה טוב, אפשר לקדוח אל הממ"ד, להכניס כבלים, לאטום וזהו.עלות בין 400 ל800 ש"ח
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים האמת 800 שקל זה מחיר מטורף.אם יש לך זמן אני ממליץ שתקנה סטלבנד ותתחיל לברר מה קורה, גם ככה תדע מה קורה בבית שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.