עבור לתוכן

מכירים אתר מומלץ לרכישת כרטיסי טיסה מוזלים/רגע האחרון?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש טיסות זולות ליוון/קפריסין בחודש-חודשים הקרובים.

מישהו יכול להמליץ על אתר אמין ומקיף בו אפשר לאתר טיסות זולות, מבצעים או מחירי הרגע האחרון ליעדים אלה?

אם אפשר משהו עם RSS או התראות מחיר - מה טוב.

תודה!

נ.ב: הכוונה לטיסות בלבד, ללא לינה/רכב.

דילים משולבים זה בסדר אבל חייבת להיות אפשרות למצוא גם טיסות בלבד.

על הדרך, אם מישהו כאן מכיר מקומות לינה טובים למשפחה (3 ילדות) ולא יקרים ליד הים באיזורים האלה אשמח לשמוע.

עדיף APARTMENT עם מטבחון ואיזה מרפסת קטנה, לא משהו פלצני או מפונפן אבל נוח, נקי ומרווח.

פורסם
  • מחבר

תודה - ניגש לבדוק...

כמה מילים/המלצות על האתר? מניסיון אישי?

פורסם

לא יותר מדיי נסיון, אבל האתר מתעדכן תמידית, אם מצאת דיל מעניין אתה לוחץ עליו ורואה את כל הסוכנים שמציעים לך דיל זהה.

לרוב אתה תמצא שם את המחירים המומלצים ביותר.

אל תפספס את הלינק השני, חשוב לא פחות!

פורסם

bestours.co.il

חשוב לקרוא ביקורות על מלונות לפני.

פורסם
  • מחבר

אה, וגם http://www.tripadvisor.com/ שווה מבט.

מכיר - תודה.

פורסם
  • מחבר

bestours.co.il

אין שם טיסות בלבד :nixweiss:

פורסם

אה, אופס, טעות שלי.

בכל מקרה... מניסיון שלי, לפני שנתיים חיפשתי דילים של טיסות בנפרד וטיסה+נופש משולב ליוון, לא מצאתי דילים כאלה שטיסות יוצאות זולות יותר מדיל משולב, לכן שווה אולי לקחת את הדיל המשולב ופשוט לא לממש את הלינה במלון :)

פורסם

גוליבר ואגודה .

פורסם

travelist ממש אחלה (החיפוש בלוח שנה שלהם נוח), גם החיפוש הגמיש של איסתא חביב. תבדוק בהם ובדקה 90 (ותוך כדי גם בשאר הדברים וגם בZAP)

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה... מניסיון שלי, לפני שנתיים חיפשתי דילים של טיסות בנפרד וטיסה+נופש משולב ליוון, לא מצאתי דילים כאלה שטיסות יוצאות זולות יותר מדיל משולב, לכן שווה אולי לקחת את הדיל המשולב ופשוט לא לממש את הלינה במלון :)

העניין שכל הדילים האלה הם ל-4 ימים או מקסימום 7 ימים.

אני רוצה לטוס שבועיים בערך...

פורסם
  • מחבר

kayak.com ואפילו zap.co.il

ZAP עוד לא ניסיתי אבל KAYAK מעולה, תודה!

פורסם
  • מחבר

גוליבר ואגודה .

מה זה "אגודה"? למה דווקא סוכנות "גוליבר"?

פורסם
  • מחבר

travelist ממש אחלה (החיפוש בלוח שנה שלהם נוח), גם החיפוש הגמיש של איסתא חביב. תבדוק בהם ובדקה 90 (ותוך כדי גם בשאר הדברים וגם בZAP)

את כל זה פחות או יותר עשיתי, השאלה אם יש איזה אתר אמין שמרכז בצורה נוחה ויעילה את כל הדילים + חיפוש יעיל וגמיש.

לפני ה-מ-ו-ן זמן מצאתי באתר כזה דיל מ-UK לג'מייקה ב-500$ בלבד בבריטיש... לא זוכר את האתר והוא בטח כבר לא קיים.

אין לי זמן לעבור ולעקוב אחרי 5,6 או יותר אתרים כל יום וקיוויתי שיש אתר מוכר וטוב לדברים האלה. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים