פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים תשתית של הוט 30 מגה ללא חייגן + בזק בינלאומיהוטבוקס מוגדר על מודם בלבדראוטר נמצא בחדר הסמוך למחשב הנייח, בנוסף קיים מחשב נייד שאיתו אני מסתובב בביתפעולות שביצעתי:1) עדכון קושחה ל 120405 העדכנית ביותר2) Hard Reset והגדרה מחדש3) לראות את המהירות בחיבור עם כבל ישיר להוטבוקס (מתקבלת המהירות המקסימלית 30 מגה)סיבה שאני חושב שבגללה הניתוקים:1) התקנת הראוטר התבצעה מהמחשב הנייד ולא הנייחהבעיה:כאשר אני לא מוריד קבצים מ newsbins הראוטר יציב (למרות שבהתחלה הוא התנתק גם בעבודה רגילה).כאשר אני מוריד קבצים בתוכנת newsbins לאחר כ 2-3 גיגה הראוטר מתנתק. לא ניתן להכנס אליו מהכתובת 192.168.1.1רק ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה מחזיר את הקועצות?
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים הסיבה שאתה חושד בה היא לא הגורם.לא מכיר את newsbins - האם התוכנה נוטה לפתוח חיבורים רבים מאוד (בדומה למה שTorrent/ED2K עושות)? אם כן, זו יכולה להיות הסיבה - אם כמות החיבורים גדולה מידי - כל ראוטר ייחנק (למרות שהסף שונה מראוטר אחד לאחר).
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר הסיבה שאתה חושד בה היא לא הגורם.לא מכיר את newsbins - האם התוכנה נוטה לפתוח חיבורים רבים מאוד (בדומה למה שTorrent/ED2K עושות)? אם כן, זו יכולה להיות הסיבה - אם כמות החיבורים גדולה מידי - כל ראוטר ייחנק (למרות שהסף שונה מראוטר אחד לאחר).יש מצב שאתה צודק משום שהתוכנה הייתה מוגדרת על 40 חיבורים.הורדתי את מספר החיבורים ל 16, אני אוריד 25 גיגה ואעדכן אם נפתרה הבעייה
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר יש מצב שאתה צודק משום שהתוכנה הייתה מוגדרת על 40 חיבורים.הורדתי את מספר החיבורים ל 16, אני אוריד 25 גיגה ואעדכן אם נפתרה הבעייהעובד עכשיו ללא ניתוקיםתודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.