פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים ברשותי מחשב עם מעבד QUAD ו-4 ג'יגה זיכרון ולאחרונה המחשב החל לעבוד לאט , חשבתי שמערכת ההפעלה עייפה אז פירמטתי והתקנתי מחדש , הבעיה הסתדרה למס' ימים ושוב חזרה פירמטתי שוב והתקנתי גרסה שונה של ווינדוס וזה עבד מס' ימים בסדר ושוב חזר, לוקח למחשב הרבה זמן עד שהוא מגיב כמו כן הוא נתקעאודה לתשובתכם מהי הבעיה?
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים אני הייתי מריץ בדיקה 5 דקות עם OCCT ומעלה תמונה מ CPUID כמו כן, מה אתה מתקין? האם איזו תוכנה פרוצה?סרוק וירוסים
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר אחי זה לא בעיה של וירוסים זה בעיה של חומרה באחריות השאלה מה ? הערכה שלי זה כונן קשיח אבל אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת ממכם
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים נו ומה יעזור הדיבוריםתתחיל עם מה שאמרתי אחר כך נעבור להארד דיסק וזכרוןרוצה הכל ביחד אז תעשה בדיקה עם התוכנה HDTUNEאחר כך תעשה בדיקה עם MEM86
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים אם אתה כ"כ בטוח שזו בעיית חומרה, איך אתה מסביר את זה שהוא עובד "בסדר" אחרי פירמוט לכמה ימים?
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר כי זה לא המחשב הראשון שאני מתקין עליו ווינדוס, הכל חוקי ההתקנה עברה חלק, רק הסיפור של האיטיות והתקיעות חוזר על עצמו.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים תעלה את תוצאות הבדיקה של הדיסק (עדיף גם את הSMART).אולי זה הזמן להתקין מערכת על SSD ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.