עבור לתוכן

כמה השילוב הזה שווה? (2500K)

Featured Replies

פורסם

עוד המלצה לשיפור ביצועים:

שים SSD!!!

לא תכיר את המחשב אח"כ.....

פורסם
  • מחבר

עוד המלצה לשיפור ביצועים:

שים SSD!!!

לא תכיר את המחשב אח"כ.....

יש לי כונן SSD של 60GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, 30 שניות והמחשב עלה! לא להאמין...

ואתה יודע אולי כמה אני יכול לדרוש על שני כרטיסי המסך האלה ביחד עם שנתיים אחריות?

פורסם

אתה מוכר פרארי כדי לקנות פרארי ממודל אחר(שמהיר באופן זניח)?

פורסם

כרטיס חדש עולה 1090 ש"ח בזאפ.

תתחיל באיזור ה- 800 ש"ח, אבל אתה צריך לבדוק לעומק כמה אפקטיבי יהיה המהלך הזה, כמה שיפור הוא יביא לך, ואם השיפור הזה יהיה מורגש, עד כמה הוא מצדיק את ההשקעה.

תבדוק בפורום כרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

כרטיס חדש עולה 1090 ש"ח בזאפ.

תתחיל באיזור ה- 800 ש"ח, אבל אתה צריך לבדוק לעומק כמה אפקטיבי יהיה המהלך הזה, כמה שיפור הוא יביא לך, ואם השיפור הזה יהיה מורגש, עד כמה הוא מצדיק את ההשקעה.

תבדוק בפורום כרטיסי מסך.

800 לכרטיס אחד נכון?

ואני ממש רוצה למכור את המערך הזה כי אני כבר מיציתי אותו ומאוד התלהבתי מהביצועים של הכרטיסי מסך החדשים.

פורסם

אני מאמין שתוכל למכור את שתיהם ב1400-1500.

פורסם

800 לכרטיס אחד, אבל זה מחיר התחלתי.

פורסם
  • מחבר

סבבה, פרסמתי את המערך כולו ב-1500 ש"ח

תודה רבה על העזרה חברים ושיהיה שבוע טוב! :)

פורסם

שבוע טוב,

נשמח אם תחזור ותעדכן באיזה מחיר הצלחת למכור.

פורסם
  • מחבר

אחרי כל החפירות והבלבולי מוח שלי, גיליתי שהסיבה ש - Battlefield 3 לא עובד (הסיבה שבערך רציתי לשדרג את הכרטיסי מסך) היא בכלל הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של Realtek שהוא גרם למשחק לקרוס ולעשות ריסטרט למחשב אחרי רבע שעה.

גילו לי את הבעיה בפורום כרטיסי מסך אחרי כמעט שנה שניסיתי לחפש באינטרנט את הסיבה וכל הזמן כיוונו אותי לכיוון הכרטיסי מסך...

בקיצור לא מכרתי את הכרטיסי מסך בסופו של דבר אבל אני כן אצטרך לקנות כרטיס קול חדש :-\

תודה בכל זאת על העזרה שלכם! ההיענות שלכם מדהימה! המשך שבוע טוב חברים.

פורסם

מקווה שזה יפטור את הבעיה שלך. כי באמת חבל למכור את המערך שלך ולהפסיד הרבה כסף בלי שיפור משמעותי בביצועים.

תעדכן בהמשך איך הסתדרת :)

פורסם

אגב, היית צריך לציין שאצלך יש בעיה עם הכרטיסים.

ניסית למכור אותם בגלל תקלה שהיית לך, בידעבד היא התגלתה כלא קשורה לכרטיסים באמת, כך שהקונה היה מרוויח, אבל אם באמת התקלה הייתה בהם - זה לא היה יפה לא לציין זאת. :nono:

פורסם

אחרי כל החפירות והבלבולי מוח שלי, גיליתי שהסיבה ש - Battlefield 3 לא עובד (הסיבה שבערך רציתי לשדרג את הכרטיסי מסך) היא בכלל הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של Realtek שהוא גרם למשחק לקרוס ולעשות ריסטרט למחשב אחרי רבע שעה.

גילו לי את הבעיה בפורום כרטיסי מסך אחרי כמעט שנה שניסיתי לחפש באינטרנט את הסיבה וכל הזמן כיוונו אותי לכיוון הכרטיסי מסך...

בקיצור לא מכרתי את הכרטיסי מסך בסופו של דבר אבל אני כן אצטרך לקנות כרטיס קול חדש :-\

תודה בכל זאת על העזרה שלכם! ההיענות שלכם מדהימה! המשך שבוע טוב חברים.

אתה יכול לחסוך את ה100 שקל של קניית כרטיס קול ולמצוא מדריך באינטרנט שפותר את הבעיה לחלוטין, מניסיון.

אם תסתבך, אמצא לך את המדריך..

פורסם
  • מחבר

אגב, היית צריך לציין שאצלך יש בעיה עם הכרטיסים.

ניסית למכור אותם בגלל תקלה שהיית לך, בידעבד היא התגלתה כלא קשורה לכרטיסים באמת, כך שהקונה היה מרוויח, אבל אם באמת התקלה הייתה בהם - זה לא היה יפה לא לציין זאת. :nono:

חוץ מה-BF3 לא הייתה לי שום בעיה עם הכרטיסי מסך האלה, פשוט חשבתי שאם אני ישדרג אותם זה יפתור לי את הבעיה, אני לא התכוונתי למכור למישהו מוצר פגום שגם אם קרה והייתה בעיה כלשהי, יש לקונה את המספר שלי ויכול ליצור איתי קשר בקלות.

אתה יכול לחסוך את ה100 שקל של קניית כרטיס קול ולמצוא מדריך באינטרנט שפותר את הבעיה לחלוטין, מניסיון.

אם תסתבך, אמצא לך את המדריך..

חיפשתי את המדריך לפתרון הבעיה הזאת ומצאתי רק פתרונות לא יעילים או כתובים בצורה שקשה להבין מה צריך לעשות, אשמח אם תוכל למצוא לי מדריך טוב לפתרון הבעיה, תודה מראש!
פורסם

מצטער על האיחור, חבל שלא שלחת לי הודעה פרטית..http://maggotsic22.wordpress.com/2011/11/14/battlefield-3-realtek-fix/

זה נראה כמו מדריך מעולה. לצערי לא מצאתי את המדריך המקורי שעל פיו עבדתי והוא תיקן לי את הבעיה. אם זה עדיין לא יעזור לך, תשלח לי הודעה לפרטי, אנסה לחפש שוב את המדריך שעליו דיברתי.

אם אתה לא מסתדר עם אנגלית, תביא חבר או מישהו שיעזור לך. אתה חייב לפעול בדיוק ע"פ ההוראות במדריך ולהבין טוב מה אתה צריך לעשות..

בהצלחה [=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים