פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ורציתי לדעת כמה אני יכול לקבל על החלקים האלה והאם אני יצליח למכור אותם בקלות?Intel Core i5 - 2500K (נותרו שנתיים אחריות)ׂGigabyte Z68X-UD4-B3 (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי)Noctua NH-D14 cpu cooler (ללא אחריות אבל תקין)Gigabyte GTX560 Ti (GV-N560OC-1GI) SLI (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי)תודה מראש.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים ניתן להשיג עדיין את החומרה הזאת כחדשה אם קצת מתאמצים.בהערכה גסה, חומרה זהה חדשה עולה היום באיזור ה- 2900 ש"ח. (לא חושב שהמאוורר הזה מצדיק את המחיר שלו).אם תתאמץ ותמצא מישהו שמבין עניין, אני מעריך שתוכל לקבל על החומרה הזאת בסביבות 1700 ש"ח - פחות או יותר.בהצלחה!
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר האמת שבדקתי בזאפ, והמחיר של החלקים האלה הוא 4300 ש"ח בערך (לפי המחירים הנמוכים באתר).אז יכול להיות שאני יצליח להוציא מהם קצת יותר?
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר אני מדבר על שני כרטיסי מסך, רשמתי גם למעלהואני רוצה לשדרג ל-i7 ול-GTX670תוכל להגיד לי על הדרך אם כדאי לי לעשות כזה שידרוג?
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר אני רוצה ביצועים יותר טובים ואני גם מעדיף לשדרג את המחשב עכשיו עוד כשאני יכול לקבל על החלקים האלה קצת כסף, ונראלי שאחרי שנה מיציתי את הכרטיסי מסך והמעבד שלי.. חוץ מזה רוב הסיכויים ש-GTA V יוצא שנה הבאה!
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים חוץ מזה רוב הסיכויים ש-GTA V יוצא שנה הבאה! בחומרת מחשבים חצי שנה זה המון זמן.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים אני מדבר על שני כרטיסי מסך, רשמתי גם למעלהואני רוצה לשדרג ל-i7 ול-GTX670תוכל להגיד לי על הדרך אם כדאי לי לעשות כזה שידרוג?אתה תוציא אלפי שקלים בשביל כמה אחוזים, אם בכלל, של שיפור...מילא כרטיס מסך, אבל מה לא מספיק לך במעבד הזה? אתה עושה לו OC?
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים מחבר אתה תוציא אלפי שקלים בשביל כמה אחוזים, אם בכלל, של שיפור... מילא כרטיס מסך, אבל מה לא מספיק לך במעבד הזה? אתה עושה לו OC? האמת שניסיתי פעם לעשות לו OC אבל הסתבכתי עם כל התדרים והמתחים האלה חחחאם יש לך מדריך (עדכני) וברור (לאנשים בלי כל הבנה בתחום הזה של ה-OC כמוני) אני ישמח אם תוכל להביא לי! ובקשר להוצאה הכספית, אני חושב ששדרוג עכשיו יעלה לי פחות מאשר בעוד שנה כי אז החלקים שלי לא יהיו שווים חצי גרוש (תקן אותי אם אני טועה...) בחומרת מחשבים חצי שנה זה המון זמן. זה נכון אבל אני לא רוצה למכור את החלקים האלה בעשירית מהמחיר שקניתי עוד חצי שנה - שנה אם אני יצליח למכור בכלל..
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים האמת שניסיתי פעם לעשות לו OC אבל הסתבכתי עם כל התדרים והמתחים האלה חחח אם יש לך מדריך (עדכני) וברור (לאנשים בלי כל הבנה בתחום הזה של ה-OC כמוני) אני ישמח אם תוכל להביא לי! זה יותר פשוט ממה שאתה חושב. תעשה חיפוש קטן בגוגל או תשאל פה בפורום המתאים, יעזרו לך בכיף. ועזוב OC, גם בלעדיו לא קיים שום משחק שידרוש יותר מהמעבד הנ"ל. לדעתי גם בעוד שנתיים המעבד הזה לא יהווה שום מעצור.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים לא שווה לשדרג את כל המחשב.רוצה ביצועים טובים יותר במשחקים?תמכור את השני GTX560TI שיש לך כרגע תוסיף קצת כסף ותקנה GTX670.המעבד שלך חזק גם עכשיו ושדרוג לI7 לא יתן לך כלום חוץ מחור בכיס.
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מחבר תודה על העזרה!כמה אני יכול לדרוש על הכרטיסי מסך (עם שנתיים אחריות)?ועשיתי OC למעבד ומספיק לי 4.2 לבינתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.