פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים אני יושב כבר כמה זמן ומחפש הגדרות נורמליות למשחק הזה..המפרט שלי למטה..מה היה הכי מומלץ? כאילו על איזה חלקים בדיוק תוקעים אותו? הוא פשוט לא עובד טוב בכלל.. המון קרטועים של FPS..תודה לכם.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים זה בטח עוד פורט גרוע מהקונסולות, אבל הפעם גם של משחק בינוני, למה לטרוח בגללו בכלל ?PROTOTYPE 2 בסגנון דומה והוא משחק טוב יותר (למרות שהפורט שלו גרוע גם כן).
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר PROTOTYPE 2 עובד מצויין אצלי.. ממש חלק..ובאמת שספיידרמן לא משך אותי.. סתם חיכיתי למשחק הזה.. חשבתי כבר משחק "מדהים"..
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר טוב חבר'ה, כבר עבר המון זמן מאז שהמשחק שוחרר.. למה אי אפשר לשחק איתו עדיין? גם בהגדרות הכי נמוכות (כולל רזולוציה נמוכה מאוד), המשחק פשוט לא שחיק.. יהיה פתרון עתידי או שמועות על זה?
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים זאת הכתבה היחידה שמצאתי על גרסת המחשב - http://pc.gamespy.com/pc/the-amazing-spider-man/1226173p1.htmlמוזר שלא יצאו ביקורות על הגרסה הזאת עד עכשיו (אמנם בסטים המשחק יצא ממש לאחרונה אבל הוא זמין לקנייה כבר יותר מחודש וחצי).יכול להיות שיש למשחק בעיות תאימות עם כרטיסי ATI ?פה מישהו ממש אהב את המשחק - http://www.giantbomb.com/forums/the-amazing-spider-man/7787/a-massively-overlooked-and-fantastic-pc-port/559344/הפתיע אותי כי המשחק נראה בינוני מאד לפי הסרטונים והביקורות (ממוצע 69 בקונסולות).
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר משחק מאוד בינוני (-), אבל עדיין, אני רוצה לתת אותו לאחים שלי.. ופשוט אי אפשר לשחק ככה.. :-(אין הודעה מטעם ATI על זה?
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחיפוש קצר יכול להיות שמצאתי פיתרון בשבילך - http://www.gamespot.com/the-amazing-spider-man-2012/forum/ati-gpu-users-poor-fps-fix-100-working-63820013/http://gamerzandwwe.blogspot.co.il/2012/08/the-amazing-spiderman-low-fps-fix.htmlhttp://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion129ReleaseNotes.aspxראיתי שכתוב פה שיש תיקון לבעיית:The Amazing Spider Man stuttering experienced at certain game locations
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר מוזר שלא ראיתי את העדכון הזה בדרייבר של ATI, אני אבדוק את זה בהקדם..
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר טוב, עדכנתי את הדרייבר. יש שיפור ממש ממש מזערי.. יש המון מה לתקן במשחק הזה בביצועים
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים אני מניח שהמשחק פרוץ כי הבעייה קיימת רק במשחק הפרוץ הקראק עדיין לא מושלם ולפעמים סטים גם חושב שהמשחק חוקי אז רק חכו לאיזה פאצ' חדש עוד איה שבוע שבועים והכל יסתדר
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר כבר תקופה שזה ככה.. ואין שום דיבורים..היה עכשיו לא מזמן עדכון (עם DLC-ים), ולא שינה בכלום.נכון לעכשיו, מה ש-dennis14 הביא, באמת שיפר את המשחק.. לפחות אפשר לשחק קצת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.