עבור לתוכן

החידון של הזון #13

Featured Replies

פורסם

אני מסכים שזה יותר נכון אבל אז זה יוצא קל מדי...

• תגובות 69
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לחשוב על הגדרה קשה יותר,

אבל להכניס הגדרה שגויה זה לא פתרון...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח יש פה כמה שחייבים לי תשובות בחידון הבא... :) אני הצדיק הנסתר :biggrinangelA: ..

תשובות כולל דרכי הפתרון:

1. לפי ההגדרה הראשונה: "צריך לאכול כפרא"- הכוונה לאכול כמו חיית פרא שזה בעצם "לטרוף". תהפכו את "לטרוף" וקיבלתם "פורטל". לפי ההגדרה השנייה: "בכדי להגיע לאתר שמוביל למקורות"- "פורטל" הוא שער למקורות ברשת.

2. "צריך כח לפני שיכר"- כח=און, שיכר=יין. תחברו את שניהם ושימו את הל' באמצע וקיבלתם "אונליין".

3. "אתר מוביל קונסולה עם רשת"- התשובה היא אתר מוביל. קונסולה=ווי. שם נרדף לרשת הוא נט. תחברו את שניהם וקיבלתם "ווינט".

4. "בילו ללא יעקב שלוש". ביל"ו= "בית יעקב לכו ונלכה". תורידו את יעקב ובראשי תיבות זה בלו. שלוש=ג'. תחברו את שניהם וקיבלתם "בלוג".

5. "אפשר ליצור אותיות מטינוף"- פשוט תחשבו על מילים אפשריות מהאותיות מ-ט-י-נ-ו-פ וקיבלתם "פונטים".

6. "ואויב שרודף אחרי תמונתי"- ואויב=וקם, תמונתי=דיוקני. תחברו את שניהם וקיבלתם "דיוק ניוקם".

התשובה הסופית היא "טוקמן" 8) . גם אחרי שפתרתי את החידון לא הייתי בטוח שזה טוקמן.. זה היה די מוזר.. :s05: אם לא הייתי יודע את 1 הייתי מהמר על ווקמן ללא ספק.

מקווה שעזרתי לכם להבין את החידות ואת הדרך לפתור... :)

פורסם

גם אני הצלחתי בסוף... ;D

פורסם

גם אני הגעתי לסוף כשפתרתי את הכל חוץ מ-1, וידעתי שהתשובה היא Xוקמן. כמעט ניחשתי ווקמן, אבל אז חבר שלי הצליח לפתור את 1...

פורסם

איזה אכזריות... Heisenberg?!? מי זה המתחזה הזה? לא יכל לבחור כינוי אחר? שמוק.

לשניה אחזה בי התרוממות רוח והתרגשות אדירה, ואז הבאסה התחילה לחלחל...

כבר התחלתי לקבל טלפון מאחי, וברכות מאנשים חח.

מכה מתחת לחגורה. אני בדאונר עמוק עכשיו. :'(

נ.ב.

אז אני מבין מזה שמותר להזדהות בכינוי בלבד?

פורסם

אז אני מבין מזה שמותר להזדהות בכינוי בלבד?

מצטרף לשאלה...
פורסם

איזה אכזריות... Heisenberg?!?

מה הייזנברג צריך פרסים, עכשיו שהוא הולך להרוויח 5$?!!

פורסם

כשפונים לזוכה נשאלת השאלה איך ירצה ששמו יתפרסם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים