פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים אוכל כפרא. ובמקום "הפוך" היה צריך לכתוב "מעורבב". לא ירדתי לסוף דעתך... ביל"ו (ללא י) + שלוש (3) = ג =בלוג וואלה, חשדתי שזה משחק על ביל"ו בגלל יעקב, אבל לא הבנתי מה הקטע עם השלוש. בשלב מסויים חשבתי שזה אולי קשור לבנו השלישי של יעקב אבינו, לוי, ואיזשהו משחק עם האותיות (בילו מכיל את האותיות של לוי) היה גדול עלי הפעם.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים אוכל כפרא. ובמקום "הפוך" היה צריך לכתוב "מעורבב".למה? אני רשמתי פורטל (לטרוף)
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים 6. דיוק ניוקם:תמונתי-דיוקני. אויב שרודף-קם ...שרודף אחרי תמונתי- דיוקני וקם= דיוק ניוקם, הFPS הנודע. :-X
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר גם אני כתבתי פורטל אבל פספסתי את ה"ל". חשבתי שהכוונה היתה ל"טורף" וה"ל" התווספה בהגדרה. לא נורא, העיקר שעניתי נכון.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים 6. דיוק ניוקם:תמונתי-דיוקני. אויב שרודף-קם ...שרודף אחרי תמונתי- דיוקני וקם= דיוק ניוקם, הFPS הנודע.אם זו התשובה, זה פשוט עצוב... =\הסדר היה צריך להיות הפוך "ואויב" ראשון אז וקם צריך להיות ראשון גם...ובכלל... בכל תשבץ כשלמילה יש 2 פירושים זה אמור להתאים בכמות אותיות...
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים אם זו התשובה, זה פשוט עצוב... =\הסדר היה צריך להיות הפוך "ואויב" ראשון אז וקם צריך להיות ראשון גם...ובכלל... בכל תשבץ כשלמילה יש 2 פירושים זה אמור להתאים בכמות אותיות...כתוב במפורש שהאויב רודף אחרי, כלומר הוא נמצא אחרי.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים כפרא? כמו פרא? ואני שובר את הראש מה זה kapara שתהיו בריאים, כפרה עליכם, נשמות. דווקא את ה-דיוקניוקם - דיוקני וקם - הצלחתי, אחת החידות המוצלחות לדעתי.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים ^ ^ ^ לא ממש הבנתי מה לא טוב בהגדרה הזו? היא כתובה מצויין לדעתי. ואני כבר קטלתי כאן כמה הגדרות בחוצפה ישראלית טיפוסית. כפרא? כמו פרא? ואני שובר את הראש מה זה kapara שתהיו בריאים, כפרה עליכם, נשמות. דווקא את ה-דיוקניוקם - דיוקני וקם - הצלחתי, אחת החידות המוצלחות לדעתי. צב"ר! גם אני לא הבנתי... בגוגל מצאתי רק דודו כפרא :-\
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים איך לא חשבתי על זה תיארתי לעצמי שמדובר במשחק, לא הייתי קרוב לדיוקניוקם מה הפתרון ל-2?
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים כנראה זה כדי להקטין את הסיכוי שתנחש את התשובה בלי לפתור את הכל. ככה, גם אם פתרת כבר את הרוב וזו נראית האפשרות הכי קרובה, פשוט קשה להאמין שזו התשובה, מה שמכריח אותך לפתור את הכל כדי להיות בטוח.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים 2 זה און (כח) ליין (שיכר) = אונלייןהגדרה בעייתית (חסרה) , און+יין = אוניין, מהיכן הגיע ה "ל"?
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים כנראה זה כדי להקטין את הסיכוי שתנחש את התשובה בלי לפתור את הכל. ככה, גם אם פתרת כבר את הרוב וזו נראית האפשרות הכי קרובה, פשוט קשה להאמין שזו התשובה, מה שמכריח אותך לפתור את הכל כדי להיות בטוח.אמת. לפני 1 הייתי מהמר שהתשובה היא "ווקמן". ניצלתי.הגדרה בעייתית (חסרה) , און+יין = אוניין, מהיכן הגיע ה "ל"?אולי מה"לפני".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.