עבור לתוכן

מחשב בן 6+מפרט שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

הלוח לא ממש ישפיע על הביצועים, מה שחשוב זה שהוא מכיל את כל החיבורים שאתה צריך.

מבחינת הספק, אני לא מאמין שיש לך יותר מידי מה לדאוג. חוץ מזה, אם יש אחריות כוללת ל-3 שנים (וכמובן תוודא שהיא קיימת ומי נותן אותה), מה אכפת לך? שיתקלקל, יבואו ויתקנו.

את החומר שיש על הדיסק הקשיח, במידה והוא חשוב, מומלץ לגבות בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

הלוח לא ממש ישפיע על הביצועים, מה שחשוב זה שהוא מכיל את כל החיבורים שאתה צריך.

מבחינת הספק, אני לא מאמין שיש לך יותר מידי מה לדאוג. חוץ מזה, אם יש אחריות כוללת ל-3 שנים (וכמובן תוודא שהיא קיימת ומי נותן אותה), מה אכפת לך? שיתקלקל, יבואו ויתקנו.

את החומר שיש על הדיסק הקשיח, במידה והוא חשוב, מומלץ לגבות בכל מקרה.

האחריות היא כוללת כמובן וגם דיברתי עם היבואן הרשמי כך שמהבחינה הזו אין בעיה, מה גם שאני די מאמין בחברה הזו יש לה ניידים מצויינים כך שאני לא רואה סיבה מדוע הנייחים שלה לא יהיו טובים גם.

תודה על העזרה.

פורסם

אם זה לוח של 800 שק, אז המחשב שלי שווה 10K... זה לוח ששווה אולי 400 (הייתי הולך לכיוון ה-300) ש"ח, אין לו יותר מידי מה להציעה.

פורסם
  • מחבר

אם זה לוח של 800 שק, אז המחשב שלי שווה 10K... זה לוח ששווה אולי 400 (הייתי הולך לכיוון ה-300) ש"ח, אין לו יותר מידי מה להציעה.

לא יודע על איזה מידע אתה מסתמך, בחיפוש ברשת לא מצאתי את הלוח הזה באף מקום למכירה ואני מסתמך על המידע שמסרו לי מהיבואן הרשמי.

אפשר לברר את זה על ידי פניה לפוג'יטסו העולמית אבל זה כבר חסר טעם.

בכל אופן זה המפרט המלא של הלוח:

http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-D3162-B.pdf

פורסם

walla26

יש אנשים שלא מבינים ובאים להתייעץ, יש אנשים שלא מבינים אבל רוצים לשמוע שהם עשו את הבחירה הנכונה.

אז בבקשה, לקחת את הלוח אם הכי טוב שיש, מעבד הכי חזק שיש ומחשב מותג זה בכלל הדבר.

אם להפסיק את הציניות, כנראה שיש סיכוי קטן שיש פה אנשים שמבינים ממש בטיפה יותר ממך.

כנראה אפשר לראות ויזואלית שהלוח נראה עלוב, מעבד מוגזם לרוב הצרכים (אלא עם זה חישובים שמשתמשים בריבוי ליבות\נימים), ספק כוח שיספיק למערכת לא משאיר אופק שידרוג. אגב אני אפילו לא ראיתי איזה דגם הספק הזה, או איזה ביצועים יש לו ואם בכלל הוא בעל נצילות גבוה או שאפילו אין לו 80+.

עדכון:

OR2000 הלוח שאתה מראה גם עולה פחות מ400 ש"ח.

פורסם

עדכון:

OR2000 הלוח שאתה מראה עם יותר אפשרויות וגם עולה פחות מ400 ש"ח.

המטרה היא להמחיש לו את ההבדלים. רוב הסיכויים ששיקרו אותך במחיר שלו. בתחום הזה לא עדיף להתייעץ עם זה שרוצה למכור לך אלא אם אלו שרוצים בטובתך. במכומך הייתי מבטל עסקה ושוקל מה קנות מחדש, תוך התייעצות כאן בפורום מפרטים, על חומרת המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים