עבור לתוכן

התקנת Intel SSD 330 120GB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, F14.

חיפשתי בגוגל, ונראה שעוד סובלים מבעיות דומות עם אותו לוח. יש אף דיווח שבגרסה קודמת F13 או F12 זה כן עובד.

• תגובות 45
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שווה לנסות..

אגב הכונן מחובר לפורט 0 כן?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ב 0,1,3

עובד רק ב 2 פורטים של ה jmicron

אני אנסה גם עם ביוס ישן יותר בהמשך..

פורסם

אני לא מבין - Intel RST מיועד רק לתצורת RAID לא?

פורסם

לא רק.

פורסם

תודה.

תוכל להרחיב מעט? :)

לפי מה שקראתי היא עוזרת רק במערכי RAID.

פורסם

האם שווה להתקין עבור הלוח שלי את הDriver הבא

Intel SATA RAID/AHCI Driver ?

הלוח שלי :

GA-EP45-UD3R

Sata II לצערי (אבל לא נורא)

תודה

פורסם

תודה.

תוכל להרחיב מעט? :)

לפי מה שקראתי היא עוזרת רק במערכי RAID.

Intel Rapid Storage Technology provides benefits to users of single drives as well. Through AHCI, storage performance is improved with Native Command Queuing (NCQ). AHCI also delivers longer battery life with Link Power Management (LPM), which can reduce the power consumption of the chipset and Serial ATA (SATA) hard drive.

http://www.intel.com/support/chipsets/imsm/sb/CS-020784.htm

פורסם
  • מחבר

לאחר המון חיפושים, הצלחתי להתקין לבסוף את ה Intel RST driver ע"י MOD. - שינה את הדרייבר לגרסה האחרונה של אינטל, 11.2.0.1006 - אבל לא עזר.

שינוי ביוס לגרסה F13 - לא עזר.

שינוי ביוס לגרסה F12 - לא עזר.

המסקנה שלי שפשוט דרוש עידכון ביוס ש GB לא הוציאו וכנראה לעולם לא יוציאו. אז בינתיים אני יעבוד על ה JMICRON, עד להחלפת המחשב.

נ.ב. לכל שאר בעלי ICH8 - מכאן אתם יכולים להוריד דרייבר מעודכן ל AHCI, ע"י מוד. (אינטל לא נותנת להתקין את הרגיל)

http://www.msfn.org/board/topic/107504-integration-of-intels-sata-ahci-and-raid-drivers

פורסם

אהלן חברים,

אני לא רוצה להשתלט על הדיון ובטח לא להפריע לפותח הדיון אבל יש לי שאלה קטנה (שמחולקת ל2 :D ) מאחר ואני עומד בפני סיטואציה דומה.

אני מתנצל מראש מפותח הדיון אם זה פוגע בך.

יש לי לוח אסרוק X58 אקסטרים 3 שעליו צ'יפסט של אינטל הICHR10 ואת הבקר של מרוול ה9128.

האינטל הוא לSATA2 ואילו המרוול לSATA3.

הכונן יהיה למערכת הפעלה ומספר תוכנות בשימוש רגיל.

מבחינת ביצועים בשימושים היומיומיים (לא מבחנים סינטטים) האם כדי לחבר את ה330 למרוול או לאינטל? האם עדיף לקבל את רוחב הפס של הSATA3 שבמרוול (ברור לי שזה קצת פחות בגלל השימוש בפס של הPCIE) או להשתמש באינטל שתומך בTRIM?

מקריאה ברשת הבנתי שלמרוול אין תמיכה בTRIM ובחלק מהמקומות ממליצים כן ללכת על המרוול ואילו במקומות אחרים דווקא על הSATA2 של האינטל והTRIM

פורסם

אינטל..

חוץ שבשימוש יום יומי אתה לא באמת תרגיש הבדל, המחשב יטוס בשני המקרים.

פורסם

^^

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים בשימושים היומיומיים (לא מבחנים סינטטים) האם כדי לחבר את ה330 למרוול או לאינטל? האם עדיף לקבל את רוחב הפס של הSATA3 שבמרוול (ברור לי שזה קצת פחות בגלל השימוש בפס של הPCIE) או להשתמש באינטל שתומך בTRIM?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=541024.msg4615084#msg4615084

פורסם

האם שווה להתקין עבור הלוח שלי את הDriver הבא

Intel SATA RAID/AHCI Driver ?

הלוח שלי :

GA-EP45-UD3R

Sata II לצערי (אבל לא נורא)

תודה

אף אחד לא יודע לענות ?

דרך אגב :

South Bridge: Intel ICH10R

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים