פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים שלום הזמנתי דיבורית BT לפני כחודש וחציאחרי כמה ימים הגיע אליי לתיבה טופס של דואר רשום ושהלכתי לסניף לקחת את החבילה גיליתי שהיא לא קיימת(אני בטוח ב 99% שזאת החבילה)חיכיתי עוד קצת והתחלתי לדבר עם המוכר ואמרתי לו שהחבילה נאבדההוא שלח לי את הטופס הנ"ל למלא ולשלוח לו להמשך הטיפולhttp://www.sonicelectronix.com/forms/claims/usps_claim.pdfעכשיו כנראה שהחבילה הייתה כבר בסניף דואר ונעלמה משם או לא יודע מה קרה לה ובגלל זה אני מפחד לחתום על המסמך הזההם יכולים להגיד שכן קיבלתי את החבילה למרות שלא(כי מפחיד אותי הקטע של הקנס)?האם אתם הייתם חותמים על המסמך הזה?ואם יש משהו אחר לעשות?תודה!נ.במספר החבילה yy075104918ilמראה באתר של הדואר שאין נתונים על החבילה הזאת
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים קיבלת הודעה על חבילה ,והיא לא בדואר?תגיש תלונה בסניף מישהו מהעובדים בטח גנב אותה.
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים לחבר היה מקרה דומה רק במקרה שלו נגנב סמרטפון שהזמין מחול.יש חוק בישראל(איזה פלא) שדואר ישראל יכול להחזיר החזר כספי על טובין "שהלך לאיבוד בדרך" עד סכום מסויים מאוד נמוך.במידה והמוצר עולה מעבר לסכום זה אתה יכול להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות.למרות החוק, מקרים אחרים בהם הוכח כי דואר ישראל איבד מוצר ללקוח ,הלקוח קיבל החזר מלא+ פיצוי מאוד מינימלי והצאות משפט.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר הקטע שבמספר מעקב כתוב באתר שלהם שאין נתונים על החבילהכתבתי את זה בנ.באז אתם אומרים שלא צריך להתעסק עם המוכר וללכת לדואר?תביעה אני לא יצתרך ערך החבילה הוא רק כ 200 שקלים
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים קיבלת פתק מהדואר שהגיע חבילה?בסניף לא מוצאים אותה יש לך שתי אפשרויות:להתעקש שימצאו אותה.לתבוע פיצוי מהדואר.הרי החבילה כבר הייתה ברשותם, קיבלת הודעה על כך מהם
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר התעקשתי שימצאו אותה ונתתי להם שבוע לחפש והשארתי להם טלפון שליעכשיו אני כנראה יתבע מהם פיצויאבל הקטע שאין נתונים על החבילה יכול להיות שהפקיד מחק אותה או משהו כזה?ומה אתם אומרים להתעסק עם הדואר או עם המוכר?ראיתם תמסמך שהוא שלח לי?
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים אין לך מה לתבוע את הדואר. היחיד היכול לתבוע את הדואר הוא השולח.השולח הוא זה ששילם עבור המשלוח, והוא זה שיכול לבוא בדין ודברים עם הדואר אצלו.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים התעקשתי שימצאו אותה ונתתי להם שבוע לחפש והשארתי להם טלפון שליעכשיו אני כנראה יתבע מהם פיצויאבל הקטע שאין נתונים על החבילה יכול להיות שהפקיד מחק אותה או משהו כזה?ומה אתם אומרים להתעסק עם הדואר או עם המוכר?ראיתם תמסמך שהוא שלח לי?הייתי מציע לך לפנות לפניות הציבור של דואר ישראל עם פרטי המקרה בצירוף קבלות וכל מידע שיש לך.
פורסם 2012 באוגוסט 2213 שנים מחבר מה אתם אומרים על הטופס שהמוכר שלח לי?לחתום עליו ולהחזיר לו?הקטע של הקנס הזה מפחיד אותי
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים הקטע שבמספר מעקב כתוב באתר שלהם שאין נתונים על החבילהכתבתי את זה בנ.באז אתם אומרים שלא צריך להתעסק עם המוכר וללכת לדואר?תביעה אני לא יצתרך ערך החבילה הוא רק כ 200 שקליםזה כנראה היה המספר שרשום על הפתק מהדואר, נכון? אני התכוונתי למספר מעקב שהחנות בארה״ב סיפקה (אם בכלל). אולי אפשר לשלוח להם מייל, ולבקש את המספר הזה... כל חבילה שנשלחת באמצעות USPS מקבלת מספר חבילה, בין אם מדובר במס׳ הצהרת מכס (שמתחיל ב - LC, LJ, LN), ובין אם מדובר במס׳ מעקב (יכול להתחיל ב - CQ, CW, CP, CJ וכדומה). כל מספרי החבילות הללו נגמרים ב - US.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים בהחלט שיש המספר הואLN30347578USבמקרה הזה, זה לא מס' מעקב (זה מס' הצהרת מכס רגיל), אז באמת לא ניתן לעקוב אחריו בכלל בארץ. אפרופו, בטוח שזה המספר הנכון? אמורות להיות 9 ספרות בין ה - LN ל - US, לא 8.אני לא חושב שתהיה בעיה למלא את הטופס שציינת בתחילת האשכול. ההערה לגבי הקנס הייתה מופנית כלפי רמאים. מאחר שלא קיבלת שום דבר, האמת לצדך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.