עבור לתוכן

עזרה במשחק

Featured Replies

פורסם

שלום

אני די חדש במשחק

יש לי שאלה אני יודע שיש אפשרות של שרת דיבור

רק אני לא יודע בדיוק איך להכנס לכאלה שרתים

אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

פורסם

בקשר לשרתי דיבור אתה יכול להשתמש בכל תוכנה שאתה רוצה (בגדר הקהילה שבה אתה משתתף).

כמובן שיש את האופציה המובנית של ה squad speak שיש בבאטלפילד. כל מה שאתה צריך זה להשות squad בדפדפן לפני הכניסה למשחק ואז להפעיל דיבור.

אני לא ממש יכול להראות או לקשר לפה מדריך עכשיו, בגלל שאני כותב את ההודעה הזאת מהנייד.

אולי יהיה פה מישהו שידייק יותר בפירוט, או שאני כבר הספיק להגיע הביתה והפרט לך יותר בעניין.

פורסם
  • מחבר

בקשר לשרתי דיבור אתה יכול להשתמש בכל תוכנה שאתה רוצה (בגדר הקהילה שבה אתה משתתף).

כמובן שיש את האופציה המובנית של ה squad speak שיש בבאטלפילד. כל מה שאתה צריך זה להשות squad בדפדפן לפני הכניסה למשחק ואז להפעיל דיבור.

אני לא ממש יכול להראות או לקשר לפה מדריך עכשיו, בגלל שאני כותב את ההודעה הזאת מהנייד.

אולי יהיה פה מישהו שידייק יותר בפירוט, או שאני כבר הספיק להגיע הביתה והפרט לך יותר בעניין.

אשמח אם תראה לי איך לעשות את זה

פורסם

יש לך את הסרטון

(הראשון שקפץ לי בחיפוש ביו טיוב)

סה"כ אתה נכנס בצד ימין למטה ל COM CENTER, ואז אתה יוצר קבוצה או מצטרך אל קבוצה קיימת (בתנאי שיש לך חברים).

ואז כמו שמתואר בסרטון אתה בוחר ב JOIN VOICE (אפשרות הגדרות מגיעה בצורת גלגל שיניים ליד).

כל שאר התוכנות הם ספציפיות לקהילה ולמשתמשים שאתה משחק איתם (תוכנות חיצוניות כמו TEAM SPEAK למשל) ואני לא מכיר את כולם, לכן תצטרך לשאול בקהילה עצמה.

מקווה שעזרתי.

אם יש לך חשק, אתה יכול לצרף אותי לחברים שלך (מהחתימה שלי כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים