עבור לתוכן

למרות הגדרת גיימייל באוטולוק 2007 (לפי המלצות מגוגל ומפורומים שונים)האאוטלוק לא

Featured Replies

פורסם

בעבר הגדרתי גיימייל באאוטלוק 2007.עבד טוב עם המחשב הנייד וןהאייפון 3GS עד שהבן שלי הגדיר תוכנת FIND MY IPHONE ופתחנו חשבון בMOBILE.ME ואז הכל נהרס.נעזרתי בקריאת הודעות מפורומים אחרים וכן,בהגדרות מומלצות מתוצאות חיפוש בגוגל והתייאשתי.כל הודאות הבדיקה יוצאות תקינות ואני יכולהלראות שאאוטלוק שלח הודעת בדיקה כשאני נכנסת לדואר בגיימייל.הגדרתי בגיי מייל POP3(אפשרתי ושמרתי שינויים) ואפשרתי IMAP ואחכ נכנסתי להגדרות באאולוק 20070יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7) והגדרתי חשבון עם הגדרה ידנית, SLL יציאות 995 ו- שרת יוצא SMTP

587 TLS (ואו SSL 465) בחיבורים- דרך אינטרנט (אני עם לפטופ וראוטר אלחוטי).ושרת יוצא כמו שרת נכנס וכו ממש לפי ההוראות.כל הודעות הבדיקה עברו והכל הראה שהוגדר בהצלחה.וכל פעם אני צריכה להכנס לגיי מייל ולאפשר POP מחדש.ההגדרה של IMAP דווקא לא נעלמת(הסימונים נשארים).באייפון הכל תקין נכנס לי המיילים מגיי מייל.בגיימילל במחשב גם.

רק ש...לפעמים האאוטלוק לא נפתח.ואניצריכה לאתחל את המחשב ווגם אז האאוטלוק לא מקבל ושולח מיילים בכלל.

אין לי מושג באיזה מההגדרות אני שוגה.

עזרו לי בבקשה.איפה השגיאה .מה אני צריכה להגדיר מחדש.(הסרתי את החשבון והוספתי אותו לפי ההגדרות המומלצות בגוגל(שם מבקשים רק IMAP ואז בכלל הבדיקות הראו על שגיאה)אז חשרתי להגדרות POP3.

ואני צריכה הסבר מפורט כי אני ממש לא מבינה איך הדברים עובדיןם מבחינת השרתים והקשר ביניהם.תודה נועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים