עבור לתוכן

האם בזק הורידה לכל מנויי TOP100MB/s את המהירות לסביבות ה- 60MB/s ?

האם אתם מקבלים מהירות סבירה בחבילת TOP100 (בזק) ? 792 הצבעות

1. 1. האם אתם מקבלים מהירות סבירה בחבילת TOP100 (בזק) ?

• כן. קרוב למקסימום (בפועל כ- 90MB/s).
    • לא. מהירות של בסביבות של 70-80MB/s.
    • לא. מהירות של כ- 60MB/s לכל היותר (#%@#%)!
    • מנוי הוט 100MB/s ומקבל 102MB/s (צוחק על מנוי בזק p:).
    • סתם נכנסתי לנושא, נראה מעניין.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איך אתה מצפה שאני יענה על זה?

בד"כ אנשים לא מגיעים למהירויות כאלה במקרה...

שמעתי פעם שיש קשר למס' הערוצים הפתוחים ב"הוטבוקס"...

בכל מקרה, :xyxthumbs:

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם ב 2@?

אין לי כוח לבדוק ב@2 - לא שזה מסובך אבל אני מקבל קרוב מאוד למה שאני מקבל בדרך כלל . אין מה לעשות במקרה שלי 70-80 זה המקסימום. הארון 170~ מטר ממני(מרחק אווירי).

לי יש בעיה אחרת - 014 לעולם לא מגיעים למקסימום בכל מני אפליקציות כולל P2P , steam וגם gamersgate .אולי אני לא בודק בזמנים טובים. זה לא הכי מפריע לי . את המקסימום שלי אני יכול לראות רק בבדיקות מהירות למיניהם. המהירות מקסימום שלי היא בפועל כ40mbps זה נדיר אם זה עולה מעל למהירות הזאת. כנראה שככה זה ב014 :nixweiss: .

פורסם

ההעלאה הנמוכה שיש בבזק לא מגבילה את ההורדה (לא בבדיקות המהירות, אלא בהורדת טורנטים וכו...)?

פורסם

גם ב 2@?

מה זה 2@?
פורסם
  • מחבר

ההעלאה הנמוכה שיש בבזק לא מגבילה את ההורדה (לא בבדיקות המהירות, אלא בהורדת טורנטים וכו...)?

מגבילה.

פורסם

מה זה 2@?

כשמשתמש DSL רוצה לשלול את האפשרות שהתשתית מונעת ממנו לקבל את מה שהוא משלם עבורו, הדרך לוודא זאת תחילה היא באמצעות חיבור ל 1@ (פשוט להתחבר עם שם המשתמש שלך - username@1 במקום username@014 לדוגמא). בחיבור ל 1@ המשתמש עובר דרך שרתי האימות של בזק, בהם מוגדרת מהירות החבילה שלו בפועל.

אם בחיבור ל 1@ המשתמש מקבל את המהירות התואמת לחבילה עליה הוא משלם מבחינת התשתית, משמעות הדבר היא שהכל בסדר מבחינת התשתית.

במידה וזה לא המצב, השלב הבא הוא להתחבר דרך 2@, שהוא מה שנקרא "עוקף אימות" (לצרכי בדיקה בלבד ושלילת הגדרה שגויה בשרתי האימות) וביצוע בדיקת מהירות דרכו, אמור לספק את המהירות המקסימלית האפשרית על-סמך נתוני הסנכרון של הנבדק, ללא כל תלות באופי החבילה.

את הבדיקות יש לבצע מן הסתם בחיבור קווי ולא אלחוטי.

אם גם ב 2@ המהירות המתקבלת אינה מתקרבת למהירות עליה המשתמש משלם (שוב, מדובר על תשתית בלבד בבדיקות האלה), ייתכן שיש בעיה בציוד הקצה של המשתמש, בין אם זה הנתב, המחשב ו/או הגדרות שגויות בנתב/כ. רשת, או בעיה בפורט אליו המשתמש מחובר ב MSAG, המצריכה החלפה שלו (ייתכן שזה המקרה של adiz).

בחיבור ל 1@ ו 2@ מתבצע חיבור לתשתית של בזק בלבד, שכפי שכבר הבנתם - בחיבור ל 1@ יש חשיבות להגדרת החבילה של המשתמש בבזק ובחיבור ל 2@ אין, כך שאם המשתמש המשלם עבור 30 מגה מסונכרן על חבילה אדפטיבית (המקסימום האפשרי מבחינת נתוני הקו) והוא מסתנכרן במהירות של 70 מגהביט לצורך העניין, בחיבור ל 1@ אמורה להתקבל המהירות עליו הוא משלם (30), בעוד שבחיבור ל 2@, המהירות שמתקבלת אמורה להיות 60~.

במקרה של adiz, או שבוצעה הגדרה אוטומאטית לכלל משתמשי ה TOP 100 למהירות של 60, כך שבדיקה ב 1@ ו/או בחיבור דרך הספקית לא תתקבל מהירות גבוהה יותר, או שישנה הגדרה כלשהי בציוד קצה שלו שגורמת לזה (QOS) או שישנו כשל בפורט אליו הוא מחובר ב MSAG.

פורסם
  • מחבר

עדכון...

בזק סידרו את הבעיה, טוענים שהייתה תקלה בפורט ב- MSAG. עכשיו אני מקבל כ- 87MB/s.

מה שמוזר זה שאצל חברים, רק אחרי שהם התלוננו, הבעיה סודרה. עכשיו נפתח נושא דומה בפורום אחר, המכנה המשותף של כולם הוא שמנויי 100MB/s מדגדגים את ה- 60MB/s מלמטה, עד שפונים לבזק ועומדים על זה שזו בעיה ושיסדרו אותה (הנציגים מנסים לנפנף את הפונים בטענה שזה קרוב ל- 60MB/s המובטחים).

פורסם

יש בהוט משהו שנשמע דומה עם מס' הערוצים שפתוחים ב"הוטבוקס" כדי לקבל 100 מגה גם בעומס, הבנתי שצריך 8 ערוצים פתוחים. מס' הערוצים שפתוחים תלוי במיקום הגיאוגרפי...

פורסם

מעקב

פורסם

אהבתי את הסקר... אני בהוט ומקבל 120Mb-130Mb (ברצינות). ;)

proof or gtfo

פורסם
  • מחבר

pics or it didn't happen

פורסם

pics or licks

פורסם
בזק סידרו את הבעיה, טוענים שהייתה תקלה בפורט ב- MSAG. עכשיו אני מקבל כ- 87MB/s.

מגניב לך/ם.

פורסם

אצלי המהירות זוועה, ואני לא יודע את מי להאשים:

ב-1@ --- 65MB/s

ב-2@ --- 54MB/s

ב-018@ --- 42MB/s

למי אני צריך לפנות\מה לעשות? בדקתי את זה לפני 5 דקות בערך, אחרי העדכון על ה-MSAG

פורסם

pics or it didn't happen

מחר בבוקר אני יעלה תמונה... מאיזה אתר אתם רוצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים