עבור לתוכן

מה אתם חושבים בכמה אפשר למכור את החומרה זו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

EZCOOL + MSI זה אחד השילובים הכי גרועים.....

אתה צודק מבין גדול בחומרה...

פורסם

אני לא מבין כלום. וגם לא כל אלה שכתבו כאן לפני.

אני רק מחליף כל היום לוחות של MSI שנמצאים עדיין תחת תקופת אחריות - ז"א לא שרדו אפילו 3 שנים.

ותנחש איזה ספק יש במערכת?

נכון, EZCOOL.

קח לוח של ג'יגבייט, אינטל, אסרוק, אסוס, שים להם ספק ג'נרי מעפן והם שורדים 4 שנים בלי למצמץ!

MSI היא אכן חברה שדי מתקדמת מבחינה טכנולוגית ולא פעם רואים לוח שלהם שמגיע לאחד המקומות הראשונים במבחנים, גם כאן בפורום.

אבל יש מרחק גדול בין להתקדם טכנולוגית לבין איכות רכיבים ואמינות של חומרה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין כלום. וגם לא כל אלה שכתבו כאן לפני.

אני רק מחליף כל היום לוחות של MSI שנמצאים עדיין תחת תקופת אחריות - ז"א לא שרדו אפילו 3 שנים.

ותנחש איזה ספק יש במערכת?

נכון, EZCOOL.

קח לוח של ג'יגבייט, אינטל, אסרוק, אסוס, שים להם ספק ג'נרי מעפן והם שורדים 4 שנים בלי למצמץ!

MSI היא אכן חברה שדי מתקדמת מבחינה טכנולוגית ולא פעם רואים לוח שלהם שמגיע לאחד המקומות הראשונים במבחנים, גם כאן בפורום.

אבל יש מרחק גדול בין להתקדם טכנולוגית לבין איכות רכיבים ואמינות של חומרה.

מסכים איתך בנוגע לאיכות הרכיבים ברוב הדגמים הזולים של לוחות אם שמגעים לישראל.

אך יש הבדל ענק בין כל דגם ודגם של לוח אם ובאיכות החומרים.

אני גם לא שמבין גדול, אך לפי מידע שיש ברשותי הדגם של הלוח שיש לי הוא אחת הלוחות אם אם אחוזי RMA הוא כמעת 0

פורסם

מסכים איתך בנוגע לאיכות הרכיבים ברוב הדגמים הזולים של לוחות אם שמגעים לישראל.

אך יש הבדל ענק בין כל דגם ודגם של לוח אם ובאיכות החומרים.

אני גם לא שמבין גדול, אך לפי מידע שיש ברשותי הדגם של הלוח שיש לי הוא אחת הלוחות אם אם אחוזי RMA הוא כמעת 0

זה ידוע שיש הבדל בין הסדרות וזה קיים אצל כל היצרנים.

גלשנו מהנושא המקורי, אבל גם על לוח איכותי עם RMA ששואף לאפס לא תוכל לקבל מחיר גבוה יותר - בתנאי שאתה מוכר בצורה הוגנת.

פורסם
  • מחבר

זה ידוע שיש הבדל בין הסדרות וזה קיים אצל כל היצרנים.

גלשנו מהנושא המקורי, אבל גם על לוח איכותי עם RMA ששואף לאפס לא תוכל לקבל מחיר גבוה יותר - בתנאי שאתה מוכר בצורה הוגנת.

מה יותר הגון מי לתת את המפרט המלא כולל תגמים שכל רכיב ורכיב?

חוץ מי זה אני עדיין בספק עם הולך למכור את החלקים.

כי חומרה חדשה שאני רוצה.. מכבידה לי מואד במחיר. ועד שאני לא יקנה את החדשה אני לא ימכור את הישן כמובן.

אך אכן רציתי לראות תווך מחירים אשר אפשר לקבל אל החומרה זו. בשביל שיוכל לדעת מה בערך הסכום שאני יוכל לכזז לאחר שיקנה חדשה.

ממש לא בוער למכור. המערכת עובדת כמו שעון. זה סתם רצון לשדרוג... ובעיה ששידרוג הוא כמעת הכל במקרה שלי. :'(

פורסם

כשכתבתי הגינות, התכוונתי למחיר שתבקש.

כי מי שלא הוגן תמיד יכול למכור מוצר במחיר כפול מהשווי האמיתי שלו.

במערכת שלך שדרוג הוא באמת כמעט הכל ולכן אם אין לך תקציב פנוי כדאי שתמתין קצת ותערך בהתאם.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים