עבור לתוכן

windows update לא מצליח להתקין עידכונים

Featured Replies

פורסם

יש לו איזה 9 עידכונים להתקין, אני לוחץ על התקנה ואז הוא מבקש ריסטרט כדי להתקין אותם.

עושה ריסטרט, במסך עלייה לווינדוס רשום installing updates, 1 of 9 ואז failed ולבסוף reverting changes

והמחשב עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לאותו מצב שצריך להתקין 9 עידכונים.

ראוי לציין שזה קורה מאז שהשתמשתי באופציה של system restore וביצעתי שיחזור למערכת בעקבות קריסה של דרייבר (אולי זה קשור)

יש לי win 7 ultimate 64

פורסם

מקורי?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב, איך אפשר לדעת?

פורסם

מה הסיבה של הכשלון? אתה אמור לקבל error ID שלפיו אתה יכול לבצע troubleshooting בסיסי.

פורסם
  • מחבר

ה-error המדובר הוא 80071a90 , שלפי מיקרוסופט אני אמור להכנס למצב בטוח עם רשת ולהריץ שוב את windows update

אבל שירות העדכונים לא עובד במצב בטוח, כל הכבוד מיקרוסופט :kopfpatsch:

כדי להפעיל את Windows במצב בטוח, לחץ על לחצן התחל , הקלד msconfig בתיבת החיפוש ולאחר מכן, ברשימת התוצאות, לחץ על msconfig.exe. אם אתה מתבקש לספק סיסמה או אישור של מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה או ספק אישור.[/q]

• בתיבת הדו-שיח תצורת מערכת, לחץ על הכרטיסיה אתחול.
  • לחץ על תיבת הסימון אתחול בטוח, לחץ על רשת ולאחר מכן לחץ על אישור.
  • בתיבת הדו-שיח תצורת מערכת, לחץ על הפעל מחדש. פעולה זו תפעיל מחדש את המחשב במצב בטוח עם גישה לאינטרנט.
  • פתח את ‎Windows Update על-ידי לחיצה על לחצן התחל. בתיבת החיפוש, הקלד Updateולאחר מכן, ברשימת התוצאות, לחץ על ‎Windows Update.
  • בחלונית הימנית, לחץ על בדוק אם קיימים עדכונים ולאחר מכן המתן כאשר Windows מחפש את העדכונים האחרונים עבור המחשב.
  • אם נמצאו עדכונים, לחץ על התקן עדכונים. אם אתה מתבקש לספק סיסמה או אישור של מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה או ספק אישור.

• לאחר התקנת העדכונים, הפעל מחדש את המחשב, לחץ על לחצן התחל , הקלד msconfigבתיבת החיפוש ולאחר מכן, ברשימת התוצאות, לחץ על msconfig.exe. אם אתה מתבקש לספק סיסמה או אישור של מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה או ספק אישור.
  • בתיבת הדו-שיח תצורת מערכת, לחץ על הכרטיסיה כללי, לחץ על אתחול רגיל, לחץ על אישורולאחר מכן לחץ על הפעל מחדש.

פורסם
  • מחבר

זה גם לא עזר, אבל ניסיתי בשיטה של clean boot וזה עבד

תודה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים