עבור לתוכן

חייזרים-חוצונים מן החלל או מכדור הארץ

Featured Replies

פורסם

יתכן שיש ויתכן שאין. הטענות בעד לא חזקות.

פורסם

לא קיימים חייזרים, מספיק עם הקונספירציות

אם היו קיימים היה בהחלט יותר מעניין כמו בעולם של starcraft

מעניינת אותי הטענה הזו.

בהתחשב במספר הלא נתפס של כוכבי לכת שיש, יש סבירות גבוהה מאוד שהתפתחו באחד מהם לפחות חיים. אם הייתה דרך לבדוק, הייתי מוכן להמר על כל הרכוש שלי שאכן קיימים חוצנים.

אפשרי שבגלל המרחקים האדירים ביקום פשוט לא הגיעו אלינו עדיין (או שעדיין לא הגיעו, או שפשוט מטיילים בדרך אחרת ולא בכיוון הזה), אפשרי שכמותנו, לגזעים כאלו ואחרים של חוצנים אין יכולת מסע בין כוכבית, ואפילו יתכן שכרגע אנחנו הסיביליזציה המתקדמת ביותר ביקום. למרות שכולם אוהבים חייזרים עם חלליות מגניבות ומה לא, אולי בעצם אנחנו חוד החנית הטכנולוגית של הקיום ובפלנטות אחרות החיים רק ברמה של יצורים רב תאיים בסיסיים? גם אפשרות.

חיים במקום אחר? אני בטוח שיש (דעתי האישית, אין דרך להוכיח)

חייזרים שמסתובים בינינו בהסוואה אופטית ומושכים בחוטים מאחורי ממשלות העולם או דברים כאלו? i don't think so.

פורסם

אותו הגיון שהנחה אותך למסקנה כי קיימת סבירות גבוהה שלא רק בכדור הארץ התפתחו חיים,

חל גם על ההנחה שאנחנו כנראה לא התרבות המפותחת ביותר, וסביר יותר שממגוון התרבויות שהתפתחו ישנן מפותחות בהרבה מאיתנו.

פורסם
  • מחבר

חיים במקום אחר? אני בטוח שיש (דעתי האישית, אין דרך להוכיח)

חייזרים שמסתובים בינינו בהסוואה אופטית ומושכים בחוטים מאחורי ממשלות העולם או דברים כאלו? i don't think so.

מעולם לא אמרתי שהם חיים בנינו,התכוונתי שהם חיים באיזה איזור נידח(סוג של אי) על הכוכב שלנו,בדומה לשבטים נידחים שחיים על איזה אי ואף אחד לא מודע לקיומם. הסיבה שאני חושב כך,זה שלאור מספר הרב של תקריות על UFOS(לא כולם נכונות אבל עדיין מדובר במספר די גדול)=> ייתכן מאוד שאלו מפגשים של חייזרים שנותרו על הכוכב שלנו ללא אפשרות לחזור לכוכב האם שלהם.

עכשיו כשאני חושב על זה,זה יכול להסביר גם את חטיפות הבקר מדי פעם,אולי הם סובלים מסוג של רעב והם מדי פעם יוצאים לגיחות.

פורסם

אם תסתכל על החלל על חלק בגודל של מטבע תגלה 100K גלקסיות

כל גלקסיה יש לה 100-200 מיליארד כוכבים

מן הסתם שיש עוד יצורים אחרים :)

וואו!! מדהימים אותי פה בעיקר החילונים,איזה תגובות!! ברמה של ילד בגן,אין לכם טיפה של סקרנות,טיפה של ספק. די דומים לחברים שלכם מבני ברק שאתם שונאים.

+1 מזכיר את האטימות שלהם לא רוצים לחשוב בצורה ביקורתית מקבלים רק את מה שלמדו בגיל צעיר

פורסם
ייתכן מאוד שאלו מפגשים של חייזרים שנותרו על הכוכב שלנו ללא אפשרות לחזור לכוכב האם שלהם.

כבר עשו על זה סרט, והוא נקרא District 9.

פורסם

אותו הגיון שהנחה אותך למסקנה כי קיימת סבירות גבוהה שלא רק בכדור הארץ התפתחו חיים,

חל גם על ההנחה שאנחנו כנראה לא התרבות המפותחת ביותר, וסביר יותר שממגוון התרבויות שהתפתחו ישנן מפותחות בהרבה מאיתנו.

ההיגיון הזה לא חל על ההנחה הזו, בגלל שאתה מכניס לפה פרמרט בשם "רמה". ההנחה שקיימים חיים במקום אחר מתבסס על מצב של "יש" או "אין", גם מיקרואורגניזמים חד תאיים אלו חיים, ולכן גם אם החיים במקום אחר ביקום הם פרימטיביים יותר, אנחנו עדיין על אותו צד של המאזניים בעניין של "יש" ו "אין".

דווקא באיזור הקרוב אלינו, הסבירות היא או שאנחנו לבד, או שאנחנו התרבות המתקדמת ביותר. על סמך מה אני אומר את זה?

שדר הרדיו לטווח ארוך הראשון כבר בן מעל 110 שנים. בהנחה שכל חיים תבוניים מנסים לחפש חיים תבוניים (הבסיס להנחה הזו הוא אך ורק התנהגות המין האנושי, אבל מחוסר של קבוצת דגימה, זה יאלץ להספיק), שידרנו אותות לחלל לטווח של 110 שנות אור.

אם לאנושות יש יכולת להבחין בין אות טבעי לאות מלאכותי ולהעריך בצורה די מדויקת מה המקור שלהם, קל וחומר שלתרבות מקדמת יותר יש את האמצעים האלו.

אז או שאנחנו לבד, או שאנחנו המתקדמים ביותר באיזור, או שלא רוצים ליצור איתנו קשר מסיבה כזו או אחרת.

פורסם

הסיבה האחרונה היא בעיני בעלת הסיכויים היותר טובים.

ואולי דאגלאס אדאמס צדק ולא נעים להם ליצור קשר כי עומדים לסלול כביש בין גלקטי וכדור הארץ מפריע...

פורסם
  • מחבר

הסיבה האחרונה היא בעיני בעלת הסיכויים היותר טובים.

ואולי דאגלאס אדאמס צדק ולא נעים להם ליצור קשר כי עומדים לסלול כביש בין גלקטי וכדור הארץ מפריע...

ואולי הם לא כאלה מתקדמים כמו שחשבנו? אולי בכלל מדובר בגזע שחי במערכת השמש שלנו על אחד הכוכבים(מאדים למשל) ועבר אלינו אחרי איזה אסון?

לא נראה לי הגיוני הקטע הזה של פלישה,לדעתי זו סיבה הרבה יותר ארצית.

פורסם

אני מצדד ב scorn. אם יש UFO זה רק מיקרואורגניזמים חד תאיים

ודאי שאין גזע מתקדם

אם היה הייתי שם את כל ההון לזכות לחזות בזה

אולי בעתיד אנחנו נפתח UFO

ככה התפתחו ה zerg

פורסם

אני בזמנו 'ביליתי' המון זמן עם אנשי העידן החדש.ולהם יש תאוריה(או לא תיאוריה,תלוי איך מסתכלים על זה) מדהימה.לדבריהם כל איזור בחלל/גלקסיה ישנה מועצה ענקית.בגלקסיה שלנו,לעינייננו, יש מועצה שמורכבת מ-54 תרבויות.שכל אחת מהתרבויות 'מתמחה' בהיבט אחד של החיים.יש תרבות שהיא מפותחת טכנולוגית(יותר מתקדמת משאר החברות במועצה),יש אחת שהיא מתקדמת צבאית,אחת רפואה וכן הלאה.יש להם גם שמות לתרבויות האלה,זה מה שהם אומרים,בכל אופן..

אם להאמין או לא זה לא משנה.

פורסם

אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית

רגע של נחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים