עבור לתוכן

חייזרים-חוצונים מן החלל או מכדור הארץ

Featured Replies

פורסם

בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד...

לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם.

עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשיו אני סבור שייתכן מאוד שכול הUFOS שבעצם מדווחים ,אלו בעצם חוצונים או חלליות מתוך מושבות שלהם שעדיין קבורות בצורה נסתרת בכדור הארץ עצמו.

כוונתי היא ששטח השליטה שלהם הצטמצם,הם בטח כמה מושבה של כמה מאות חוצונים שעדיין גרה בכדו"א אך מסתתרת על איזה אי נידח בצורה תחת קרקעית. זה יכול להסביר טוב מאוד שבעצם הם לא עושים מרחק אדיר ואלה בעצם UFOS שיוצאים מתוך כדו"א לנקודות שונות בו.

זו דעתי,אשמח לשמוע את דעתכם.. :hat:

פורסם

נשאר לך קצת מהחומר ?

פורסם
  • מחבר

נשאר לך קצת מהחומר ?

מצטער נתתי את כולו לחברים השמאלנים שלי.

פורסם

:-( :-( :-(

פורסם

:cwm21: :cwm21: :cwm21: :cwm21: :cwm21: :cwm21:

פורסם

יש הרבה קונספרציות סביב הנושא הזה

קשה מאוד לדעת מה קרה

בטח אם קרה משהו יש מישהו שירצה להסתיר את זה

עובדה שממשלות בעולם מכחישות את העבמים וגם נוצר סביב הנושא הזה גיחוך בגלל הסרטים הבדיוניים

זה שיש עבמים זה די וודאי לא יכול להיות שאנו לבד

לדעת מה קרה קשה לבדוק ולברר אין הוכחות מספקות

פורסם

בסוף יסתבר שאלוהים הוא חייזר, וכולנו כאן היא דאחקה לא מוצלחת בניסויים גנטיים שלו, כשהוא ניסה לשכפל איזו עז מהולה בתמנון.

פורסם
  • מחבר

כן אבל התהייה שלי,היא שייתכן שבכלל החברה האלה לא מגיעים מבחוץ אלא מבפנים. כלומר הם מסתררים מתחת לאף שלנו,ולדעתי זה ייתכן!!/ יש אזורים שונים על כדו"א שלא נחקרו ואף רגלו של אדם לא נחתה שם.אם הם באמת יושבים פה,זה יכול להסביר את המפגשים המרובים=> הרי לא ייתכן שהם טסים אלפי קילומטרים למערכת השמש שלנו רק כדי להציק לנו סתם ככה.

פורסם

אף אחד לא מציק לנו, הם סתם מסתובבים פה ובודקים איך אנחנו מתנהגים. התאוריה שלך הגיונית מאוד, סביר להניח שיש להם פה בסיסים סמויים כאלה או אחרים.

פורסם

^

זה לא בסדר להשלות אותו

יש בינינו כמה חיזרים. אחד מהם הוא ביבי

פורסם

בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד...

לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם.

עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשיו אני סבור שייתכן מאוד שכול הUFOS שבעצם מדווחים ,אלו בעצם חוצונים או חלליות מתוך מושבות שלהם שעדיין קבורות בצורה נסתרת בכדור הארץ עצמו.

כוונתי היא ששטח השליטה שלהם הצטמצם,הם בטח כמה מושבה של כמה מאות חוצונים שעדיין גרה בכדו"א אך מסתתרת על איזה אי נידח בצורה תחת קרקעית. זה יכול להסביר טוב מאוד שבעצם הם לא עושים מרחק אדיר ואלה בעצם UFOS שיוצאים מתוך כדו"א לנקודות שונות בו.

זו דעתי,אשמח לשמוע את דעתכם.. :hat:

שלום,

אני חייזר או יותר נכון נוסע בזמן, איך שאתה רוצה, כי קשה להסביר לכם עקב טכנולוגיה פרימיטיף שלכם.

אטלנטיס הייתה המצאה של מדען שלנו והפכה לבדיחה קבועה אבל היא לא באמת קיימת.

עשינו גם כמה בדיחות נוספות בסטונהנג' וגם בספרים של אריך פון דניקן (אנחנו קוראם לזה מחרשות שמיים והילדים די נהנים).

מי שנשלח לשליחות בזמן חותם על טופס ויתור כי לא תמיד ניתן לחזור לעתיד שלכם (ההווה שלנו).

אין לנו עניין במשאבי הטבע שלכם (יש במקומות אחרים כמות המספיקה לפחות ל 234^10 באופן שניתן לניצול בקלות).

אין לנו עניין גם בשיעבוד שלכם היות והפער התרבותי והטכנולוגי ביניכם ובינינו ניתן לתיאור (במושגים שלכם) כמו הפער ביניכם ובין מיקרואורגניזמים.

זה קשור גם למושג האלוהות שלכם אבל מוטב שלא אכנס לזה. זה נושא קצת רגיש אצלכם.

אנחנו עוצרים אצלכם להתרעננות בלבד, לפני הקפיצה הבאה במה שאתם קוראים "מיתרים" אבל זה לא בדיוק נכון. אין דרך להסביר.

פורסם

:alcoholic:

פורסם

לא קיימים חייזרים, מספיק עם הקונספירציות

אם היו קיימים היה בהחלט יותר מעניין כמו בעולם של starcraft

פורסם
  • מחבר

וואו!! מדהימים אותי פה בעיקר החילונים,איזה תגובות!! ברמה של ילד בגן,אין לכם טיפה של סקרנות,טיפה של ספק. די דומים לחברים שלכם מבני ברק שאתם שונאים.

פורסם

אנחנו לא שונאים אף אחד, פרט לאלו ששונאים אותנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים